Over

Het grootste online fotografie trainingscentrum van Nederland

De Rooij Fotografie is in 2011 opgericht door Mark de Rooij. De Rooij Fotografie is gespecialiseerd in het geven van cursussen over fotografie en fotobewerking. De cursussen worden niet alleen op locatie gegeven, De Rooij Fotografie is namelijk de grootste aanbieder van online trainingen over fotografie en fotobewerking in Nederland. Met online trainingen kun je leren over fotografie en fotobewerking vanuit huis wanneer het jou uitkomt.

Cursussen en workshops op locatie zijn onder andere te volgen in Amsterdam, Amersfoort, Arnhem, Berkel en Rodenrijs, Breda, Den Haag, Den Bosch, Eindhoven, Emmen, Groningen, Rotterdam en Utrecht. Niet alle cursussen worden door Mark de Rooij gegeven. Om zoveel mogelijk fotografie liefhebbers in Nederland en België te kunnen bedienen worden er samenwerkingen gesloten met andere ervaren fotografen en fotografie trainers. In de komende jaren zal het aantal locatie en fotografie trainers verder toenemen.

Privéles over fotografie of fotobewerking behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast geeft Mark de Rooij ook lezingen/workshops op evenementen en voor fotoclubs.

Voor eventuele vragen over de cursussen of offerte aanvragen voor lezingen/workshops is het mogelijk om contact op te nemen via het contactformulier.

Naast alle fotografie trainingen is Mark de Rooij natuurlijk ook veel bezig met fotografie. Zijn specialisaties zijn stedelijke landschappen, nachtfotografie en reisfotografie. Via deze pagina zijn diverse foto’s van hem te koop op fotopapier, canvas, aluminium en hout. Voor speciale verzoeken voor fotoprints is Mark altijd te bereiken via het contactformulier. Ook is het mogelijk om foto licenties van Rotterdam, New York en Venetië af te sluiten voor zakelijk gebruik

Mark is begonnen met fotografie zoals vele anderen. Veel met de camera experimenteren om alles stap voor stap onder de knie te krijgen. Hij begon serieus met fotografie in 2008 toen hij een Panasonic FZ18 kocht. Een camera waarbij je onder andere het diafragma, de sluitertijd en de ISO waarde kon instellen. Vanaf dat moment is fotografie niet meer uit zijn leven weg te denken. Na 1,5 jaar verkocht hij zijn Panasonic camera en kocht hij zijn eerste spiegelreflex, de Nikon D90. In de daarop volgende jaren breidde hij zijn apparatuur uit met diverse objectieven en accessoires. De Nikon D90 werd vervangen voor de professionele Nikon D800 waar hij 4 jaar mee fotografeerde. In 2017 ging het roer om en is de overstap naar de systeemcamera gemaakt. Mark fotografeerde 1,5 jaar met de Fujifilm X-T2 waarna hij toch besloot om verder te gaan met de Sony A7R III.

Bedrijfsgegevens
KVK nummer: 66262054
BTW-nummer: NL856468447B01

Bankgegevens
IBAN: NL89KNAB0255380291
BIC: KNABNL2H

Kantoor (alleen op afspraak)
Elektroweg 11 A1
3051NB Rotterdam

Postadres
Laan op Zuid 876
3071AC Rotterdam

Fotografie Trainers

De cursussen en workshops die op deze website terug te vinden zijn worden gegeven door verschillende fotografie trainers. Alle fotografie trainers zijn zorgvuldig geselecteerd zodat ze cursussen van hoge kwaliteit kunnen geven.

Ons doel is om samen te werken met de beste fotografie trainers van Nederland en België zodat alle cursisten 100% tevreden zijn. Hieronder vind je een overzicht van de fotografie trainers.

Mark de Rooij

MARK DE ROOIJ

Jan Knol

JAN KNOL

Ada Holleman

ADA HOLLEMAN

Sophia Lee

SOPHIA LEE

Jose da Silva

JOSE DA SILVA

Huub Smits

HUUB SMITS

ANNEMARIE WELP

RUUD V/D LUBBEN

GAYA PARKINS

ERIK BRONS

RON PICHEL

PAULIEN VAN DE LOO

SIMON KUYVENHOVEN

RENZO GERRITSEN

JAN DIJKSTRA

CHARLOTTE GRIPS

MATTHIJS UIVEL

JAN KOPPELAAR

XANNE PAULISSEN

Agnes Breekweg - Newborn Fotografe

AGNES BREEKWEG

Adverteren

Wij bieden diverse mogelijkheden aan om te adverteren op De Rooij Fotografie. Kijk op deze pagina voor meer informatie.

OVER ONS

De Rooij Fotografie is het kenniscentrum voor fotografie en fotobewerking in Nederland. Sinds 2011 worden er cursussen gegeven aan ruim 4000 fotografie liefhebbers per jaar. Lees verder…

Klantenservice
Veelgestelde vragen
Contactgegevens
Adverteren
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

SOCIAL MEDIA

MELD JE GRATIS AAN VOOR FOTOGRAFIE TIPS (2x MAAND)

top
© COPYRIGHT 2011 - 2020 DE ROOIJ FOTOGRAFIE