DE MOOISTE FOTOGRAFIE REIZEN

Ingeplande fotoreizen

This evenement does not have a mappable address.

Bekijk Evenement details

Herhalingen online fotoreisbeurs

Recent hebben we een online fotoreisbeurs georganiseerd waarin we onze fotoreizen gepresenteerd hebben. Wil jij meer te weten komen over onze fotoreizen? Je kunt aanmelden voor de herhalingen van de sessies.

Wil jij je fotografie-vaardigheden verbeteren op een schitterende bestemming in het buitenland? Dat kan bij De Rooij Fotografie. Wij organiseren de mooiste fotografiereizen naar bekende, maar soms ook minder bekende fotografielocaties. Bekijk ons aanbod van fotoreizen op deze pagina en op de kaart zijn direct de eerst volgende ingeplande fotoreizen te bekijken.

Deelnemen aan een fotografie reis is een onvergetelijke ervaring. Lekker fotograferen met gelijkgezinde mensen en foto’s maken op de mooiste momenten van de dag zoals het gouden uurtje. Voor iedere fotoreis selecteren wij zeer nauwkeurig een gespecialiseerde fotograaf die de locatie kent en daarnaast ook nog eens ervaring heeft met het type fotografie waar het op die bestemming om draait. Zo kun je dus een echte wildlife fotograaf verwachten met veel kennis over dierengedrag bij onze fotoreis naar Zuid-Afrika en een doorgewinterde stadsfotograaf voor onze fotoreis naar New York.

Alles goed geregeld

De Rooij Fotografie is aangesloten bij Garantiefonds GGTO. Dit garantiefonds garandeert reizigers die bij ons geboekt hebben dat zij het al betaalde deel van de reissom terugkrijgen indien wij in financieel onvermogen komen en de reis om die reden niet naar behoren kunnen uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat je onze fotografie reizen met een gerust hart kunt boeken.

Op alle fotografie reizen zijn onze Algemene Reisvoorwaarden van toepassing.

GGTO Garantiefonds voor fotoreizen

De Rooij Fotografie is ook aangesloten bij de VvKR, dit is de Vereniging voor Kleinschalige Reisorganisaties. Hierdoor hebben wij altijd toegang tot deskundigen op het gebied van het organiseren van groepsreizen. Daarnaast ziet de VvKR erop toe dat hun leden aan alle wettelijke eisen voldoen, zoals het afsluiten van een goede bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering


VvKR logo

DE MOOISTE FOTOREIZEN IN EUROPA

Fotoreis Dolomieten
Mooiste fotoeis naar IJsland
Beste fotoreis Noorwegen (Lofoten)
Fotoreis wilde beren fotograferen in Roemenië
Fotografiereis Schotland - Isle of Skye
Fotografiereis Slovenië
Fotografiereis Venetië (Italië)

DE MOOISTE FOTOREIZEN BUITEN EUROPA

Fotografiereis New York - Manhattan
Fotoreis Singapore & Bali
Fotografiereis Zuid-Afrika - Safari

ONZE FOTOWEEKENDEN

Fotoweekend Ardennen in België
Fotoreis Nachtfotografie in Nederland

Fotoreizen landschapsfotografie

Landschapsfotografie is een populair fotografiegenre en op de wereld zijn natuurlijke bijzondere locaties te vinden die je als landschapsfotograaf gezien moet hebben. De mooiste fotoreizen voor landschapsfotografie bieden wij om deze reden aan. Typische fotoreizen voor landschapsfotografie zijn natuurlijk de Lofoten in Noorwegen, Isle of Skye in Schotland en laten we IJsland niet vergeten. Wil jij je vaardigheden in landschapsfotografie verbeteren of gewoon met een groep fotografen de mooie landschappen op deze locaties vastleggen? Boek een fotoreis en ga met ons mee.

Fotoreizen naar steden

In steden is vaak zoveel te zien dat je daar als fotograaf helemaal los kunt gaan. Als je aan bijzondere steden denkt om te fotograferen dan komen New York en Venetië bij veel fotografen terug in de top van hun lijstje. New York is een wereldstad met veel moderne architectuur, een schitterende skyline en een bruisend centrum. Venetië is een magische en romantische stad met ontzettend veel historie en waar je ook heel goed met straatfotografie aan de slag kunt gaan. Hou jij van stadsfotografie en wil je daar meer over leren? Boek een fotoreis en ga met ons mee!