DE MOOISTE FOTOGRAFIE REIZEN

Ingeplande fotoreizen

This evenement does not have a mappable address.

Bekijk Evenement details

Wil jij je fotografie vaardigheden verbeteren op een schitterende bestemming in het buitenland? Dat kan bij De Rooij Fotografie. Bekijk onze fotografie reizen en lees wat je allemaal kunt verwachten als je met ons op reis gaat.

Deelnemen aan een fotografie reis is een onvergetelijke ervaring. Lekker fotograferen met gelijkgezinde mensen en foto’s maken op de mooiste momenten van de dag zoals het gouden uurtje. Voor iedere fotoreis selecteren wij zeer nauwkeurig een gespecialiseerde fotograaf die de locatie kent en daarnaast ook nog eens ervaring heeft met het type fotografie waar het op die bestemming om draait. Zo kun je dus een echte wildlife fotograaf verwachten met veel kennis over dierengedrag bij onze fotoreis naar Zuid-Afrika en een doorgewinterde stadsfotograaf voor onze fotografie reizen naar New York en Venetië.

Alles goed geregeld

De Rooij Fotografie is aangesloten bij Garantiefonds GGTO. Dit garantiefonds garandeert reizigers die bij ons geboekt hebben dat zij het reeds betaalde deel van de reissom terug krijgen indien wij in financieel onvermogen komen en de reis om die reden niet naar behoren kunnen uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat je onze fotografie reizen met een gerust hart kunt boeken.

Op alle fotografie reizen zijn onze Algemene Reisvoorwaarden van toepassing.

GGTO Garantiefonds voor fotoreizen

De Rooij Fotografie is ook aangesloten bij de VvKR, dit is de Vereniging voor Kleinschalige Reisorganisaties. Hierdoor hebben wij altijd toegang tot deskundigen op het gebied van het organiseren van groepsreizen. Daarnaast ziet de VvKR erop toe dat hun leden aan alle wettelijke eisen voldoen, zoals het afsluiten van een goede bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering


VvKR logo

ONZE FOTOREIS BESTEMMINGEN

Mooiste fotoeis naar IJsland
Fotografiereis New York - Manhattan
Beste fotoreis Noorwegen (Lofoten)
Fotografiereis Schotland - Isle of Skye
Fotoreis Singapore & Bali
Fotografiereis Slovenië
Fotografiereis Venetië (Italië)
Fotografiereis Zuid-Afrika - Safari

ONZE FOTOWEEKENDEN

Fotoweekend Ardennen in België
Fotoreis Nachtfotografie in Nederland