ONLINE CURSUS HDR FOTOGRAFIE

ALLE KENNIS DIE JE NODIG HEBT
VOOR DE MOOISTE HDR FOTO'S

Geschikt voor alle spiegelreflex-, systeem- en geavanceerde compactcamera’s met een A (of Av), S (of Tv) en M stand

Workshop HDR FotografieCursus HDR Fotograferen

DE ONLINE CURSUS KORT SAMENGEVAT:

– Ruim 4 uur aan videolessen
– Alles over het maken en samenvoegen van HDR foto’s
– Leren in je eigen tempo
– Met mede-cursisten op ons cursistenplatform
– Direct contact met fotografiedocenten
– Online ondersteuning voor al je vragen
– Onbeperkt toegang tot de cursus
– Levenslang cursus updates
– Inclusief certificaat van deelname
– 30 dagen niet-goed-geld-teruggarantie
– Begin direct na aanmelding

VAN 150,-   VOOR €99,-

De tijdsduur dat je nog van deze actie kan profiteren:

MET CURSISTEN EN DOCENTEN OP ONS PLATFORM

Deze online cursus HDR fotografie cursus is echt uniek, want bij ons krijg je veel meer dan alleen video’s met uitleg over HDR fotografie. Zo krijg je toegang tot ons eigen cursistenplatform waar je makkelijk vragen kunt stellen, foto’s deelt en waar onze fotografiedocenten en cursisten je verder helpen. Reken dus op een hoop aanvullende tips die je tijdens, maar ook na de cursus, helpen om nog mooiere foto’s te maken.

De online cursus HDR fotografie bij De Rooij Fotografie doe je dus niet alleen. Dankzij professionele begeleiding en het contact met mede-cursisten voltooid 97% van de cursisten de cursus binnen 6 weken.

VOOR WIE IS DE ONLINE CURSUS HDR FOTOGRAFIE?

Je fotografeert een mooie zonsondergang en het resultaat is een goed belicht landschap met een overbelichte lucht óf de lucht is wel goed belicht, maar het landschap veel te donker. Ook lukt het maken van foto’s in het huis niet goed. De ramen zijn altijd helemaal wit door overbelichting en je krijgt het niet voor elkaar om de belichting in balans te brengen. Je denkt bij het zien van de foto’s al heel snel “in het echt was het veel mooier”.

Herken jij de bovenstaande situaties? Dan zit jij hier goed!

HDR fotografie (high dynamic range fotografie) is namelijk een oplossing voor heel veel van deze situaties. De camera’s van tegenwoordig zijn helaas nog niet zo goed dat ze grote verschillen in licht (zoals een zonsondergang, een foto met tegenlicht of interieurfoto’s) in één foto kunnen vastleggen. Delen van de foto raken over- en onderbelicht. Met HDR fotografie is dat eenvoudig op te lossen.

Mark de Rooij, de docent van deze online cursus, past zelf ook heel vaak HDR fotografie toe bij zijn stedelijke en natuurlijke landschapsfoto’s. Het werken met grijsverloopfilters is soms ook een oplossing voor de beschreven problemen, maar zodra er gebouwen, bomen of bergen boven de horizon uitsteken dan trek je het donkere deel van het grijsverloopfilter niet alleen over de lucht, maar ook over de onderwerpen. Dit ga je uiteindelijk zien. Met HDR fotografie heb je dit probleem niet en kun je de mooiste foto’s maken.

Met onze online cursus HDR fotografie is het net alsof je privéles krijgt van Mark de Rooij. In een rustig tempo vertelt hij waarop je moet letten bij het maken van de foto’s en krijg je te zien met behulp van verschillende fotobewerkingsprogramma’s hoe je de gemaakte HDR beelden kunt samenvoegen tot 1 schitterende foto. Heb je een vraag of kom je ergens toch niet uit? Vragen stellen kan via onze online helpdesk. Je krijgt altijd een snelle reactie, want service staat bij ons voorop.

Fotografie Cursus HDRFoto met HDR bewerking

ONLINE CURSUS HDR FOTOGRAFIE MET 30+ VIDEOLESSEN
& ONDERSTEUNING VOOR VRAGEN

Cursus HDR Fotografie - Reisfoto's

LEER WANNEER JE HDR FOTOGRAFIE MOET TOEPASSEN EN HOEVEEL FOTO'S JE NODIG HEBT

In iedere situatie een HDR reeks maken is onnodig. Je leert de echte HDR situaties te herkennen en ook hoeveel foto’s je moet maken met hoeveel belichtingsverschil.

Cursus HDR Fotografie - Woningfotografie

ACCESSOIRES EN BELICHTINGSINSTELLINGEN WAARMEE JE GOEDE HDR FOTO'S KUNT MAKEN

Met behulp van een aantal accessoires en de juiste camera-instellingen is het maken van HDR foto’s een fluitje van een cent. Ook voor jou!

Cursus HDR Fotografie - Reisfotografie

BRACKETING, WITBALANS &
AUTOFOCUS INSTELLINGEN

Je camera heeft veel handige (verborgen) functies die het maken van HDR foto’s nog makkelijker maakt. In onze videolessen kom je ze stuk voor stuk te weten. 

HDR Fotografie Cursus

ARTISTIEKE OF REALISTISCHE HDR FOTO'S

Met behulp van een fotobewerkingsprogramma heb jij de volledige controle of je een HDR foto er artistiek of realistisch uit wilt laten zien. We leggen uit hoe je beiden kunt bereiken.

Online Cursus HDR Fotografie - Nachtfotografie

HDR FOTO'S SAMENVOEGEN IN LIGHTROOM & PHOTOSHOP CC

Aan de hand van Lightroom Classic (maar ook Lightroom 6) en Photoshop leggen wij uit hoe je de mooiste HDR-bewerkingen kunt maken.

Cursus HDR Fotografie

HDR FOTO'S SAMENVOEGEN MET AURORA HDR & PHOTOMATIX

Wij leggen alles ook uit aan de hand van Aurora HDR (van Skylum) en Photomatix. Dit zijn programma’s gespecialiseerd in het samenvoegen van HDR foto’s met heel veel opties.

BEKIJK HIERONDER 2 GRATIS VIDEOLESSEN

Online cursus voor beginners en gevorderde fotografen

MAAK EEN VLIEGENDE START

In zeer korte tijd kun jij leren welke technieken voor fotografie & fotobewerking de professionals toepassen. Verspil geen tijd en maak een vliegende start, zodat jij binnen een week schitterende HDR foto’s maakt.

Online helpdesk voor vragen

ONLINE ONDERSTEUNING

Heb je tijdens de online cursus HDR fotografie vragen? Stel deze via ons cursistenplatform. Binnen 24 uur kun je een reactie verwachten van onze fotografiedocenten of van een mede-cursist die het antwoord weet.

Onbeperkt toegang & Gratis updates

LEVENSLANG TOEGANG & UPDATES

Meld je nu aan voor de online cursus en je krijgt onbeperkt toegang tot alle lessen. Op die manier kun je altijd weer een les terugkijken als je iets vergeten bent. Ook krijg je gratis toegang tot updates van deze cursus.

Niet goed geld terug garantie

NIET-GOED-GELD-TERUGGARANTIE

Mocht deze online cursus toch niet aan jouw verwachtingen voldoen? Laat het ons binnen 30 dagen weten en je krijgt het volledige bedrag teruggestort. Meld je dus zonder risico aan.

BEOORDELINGEN OVER DE ONLINE CURSUS HDR FOTOGRAFIE

Gemiddelde beoordeling van onze Online Cursus HDR Fotografie:
278 beoordelingen | 9.1

ACTUELE AANBIEDINGEN VOOR DE ONLINE HDR FOTOGRAFIE

RUIM 350 CURSISTEN GINGEN JOU AL VOOR!

ONBEPERKT TOEGANG
Online Cursus HDR Fotografie

€150,-     €99,-

33 lessen (ruim 4 uur)

Toegang tot ons online cursistenplatform

Direct contact met docenten

Deel je HDR foto’s met docenten & cursisten

30 dagen niet-goed-geld-teruggarantie

Deze acties zijn nog geldig:

EEN PAAR EXTRA DINGEN DIE JIJ GAAT ONTDEKKEN


👍 HDR fotografie is te begrijpen voor iedereen die basiskennis heeft

 

👍 Hoe je HDR foto’s maakt met bewegende onderwerpen

 

👍 De beste HDR software voor jouw werkwijze en smaak

 

👍 Welke fouten je moet voorkomen bij HDR fotografie

 

👍 Hoe je HDR fotografie vanuit de hand kunt doen

HDR niet toegepast met fotobewerkingHDR wel toegepast met fotobewerking

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER DE ONLINE CURSUS HDR FOTOGRAFIE

Hoe uitgebreid is deze online HDR fotografie cursus?

Wij vinden de totale duur van de cursus niet het belangrijkst. Belangrijker is dat je alles over HDR fotografie leert, zodat jij hier zelfstandig mee aan de slag kunt gaan. Voor als je het toch wilt weten, in totaal bestaat deze online cursus uit 33 lessen. Bij elkaar opgeteld is dat ruim 4 uur kijk- en leerplezier.

Hoe snel kan ik beginnen met de online cursus HDR fotografie?

Na het afronden van de aanmelding en betaling kun je direct starten.

Is een fotobewerkingsprogramma inclusief?

Nee, de fotobewerkingsprogramma’s waarin wij HDR foto’s samenvoegen zijn niet inclusief. Het is aan te raden één van deze programma’s aan te schaffen. Dit kun je eventueel ook doen na het bekijken van de lessen, zodat je een goede keuze kunt maken welk programma het beste aansluit op je wensen.

Hoe krijg ik toegang tot de online cursus?

Tijdens het aanmelden wordt er direct een account voor je aangemaakt. De accountgegevens ontvang je in een e-mail. Nadat de aanmelding en betaling voltooid zijn kun je inloggen en kom je op ons eigen cursisten platform terecht. Daar staat de online cursus klaar.

Kan ik de online cursus ook op mijn tablet en smartphone bekijken?

Dat is geen enkel probleem. De volledige website van De Rooij Fotografie en ons cursisten platform is responsive en dus goed te bedienen en te lezen op tablets en smartphones. Je kan ook de mobiele applicatie downloaden in de Appstore (Apple) of de Playstore (Android) van het platform waar wij mee werken, deze heet ‘Huddle’. Je kan hier vervolgens inloggen met jouw persoonlijke account en zo ook de cursus volgen.

huddle mobiele applicatie

Mijn werkgever betaalt de cursus, hoe kan ik aanmelden?

Goed geregeld! Het is in dit geval mogelijk dat wij een factuur maken die door je werkgever betaald wordt. Je kunt in het bestelproces voor de betaalmethode ‘Overboeking’ kiezen en zorg ervoor dat je in het veld ‘Bestelnotities’ aangeeft dat je werkgever betaalt en welke bedrijfsnaam, afdeling, adres, etc op de factuur moeten komen te staan. Wij zullen de factuur digitaal versturen.

Welke betaalmethoden zijn er om de cursus te betalen?

Wij bieden veel verschillende betaalmethoden aan, namelijk: iDEAL, VISA, Mastercard, Bancontact, KBC, Belfius, Sofort en een bankoverschrijving (selecteer Overboeking).

De betaalopties bij de Rooij Fotografie

Hoe krijg ik toegang tot de cursus na betaling?

Zodra de betaling verwerkt is ontvang je een e-mail met een bevestiging. Bij het aanmelden wordt er direct een account aangemaakt op ons Photo Inspiration Club platform waarin een speciaal onderdeel alleen toegankelijk is voor onze cursisten. Heb je al een account? Je kunt dan direct inloggen. Heb je nog geen account? Bij het aanmelden voor de cursus wordt dit automatisch aangemaakt en ontvang je inloggegevens in een e-mail. Lukt het niet om in te loggen of ben je jouw wachtwoord vergeten, raadpleeg dan dit artikel van ons.

Ik heb een andere vraag. Waar kan ik deze stellen?

Stuur ons een bericht via het contactformulier en wij reageren zo spoedig mogelijk.

OVER DE FOTOGRAFIE DOCENT - MARK DE ROOIJ

De docent van deze online HDR fotografie, Mark de Rooij, gebruikt de HDR fotografie techniek al heel lang in zijn foto’s. Als fotograaf zoekt Mark graag naar stads- en natuurlandschappen tijdens mooie zonsopkomsten en zonsondergang. De HDR techniek is dan ook bijna altijd aanwezig in zijn foto’s.

Mark wilt graag iedereen die interesse heeft in HDR fotografie helpen dit zelf toe te passen in zijn of haar fotografie. Door deze online cursus te volgen kan ook jij de HDR techniek onder de knie krijgen en mooie foto’s maken met extra veel details. Inmiddels hebben honderden fotografie liefhebbers deze cursus succesvol afgerond.

Mark is gespecialiseerd in stedenfotografie waarbij hij met name skylines, gebouwen en mooie stedelijke details fotografeert. Zijn werk wordt verkocht aan particulieren (foto’s aan de muur), maar ook aan heel veel bedrijven (voor websites, brochures, wanddecoratie en reclame-uitingen).

Leren fotograferen met duidelijke uitleg