ONLINE CURSUS LUMINAR

ONTDEK ALLE GEHEIMEN VAN HET BEHEREN EN BEWERKEN VAN JE EIGEN FOTO'S

Deze cursus bevat 3 complete cursussen, namelijk: LuminarAI, Luminar 4 en Luminar 3.

luminar cursus 3 4 ai

DE ONLINE CURSUS LUMINAR KORT SAMENGEVAT:

– Gemaakt door een Skylum Ambassador
– Ruim 50 lessen over Luminar
– Leren in je eigen tempo
– Met mede-cursisten op ons cursistenplatform
– Direct contact met fotografiedocenten
– Online ondersteuning voor al je vragen
– Geschikt voor LuminarAI, Luminar 4 en Luminar 3
– Met voorbeeldfoto’s (RAW) om alles na te doen
– Onbeperkt toegang tot de cursus
– Levenslang cursus updates
– Inclusief certificaat van deelname
– 30 dagen niet-goed-geld-teruggarantie
– Begin direct na aanmelding

VAN 200,-   VOOR €99,-

De tijdsduur dat je nog van deze actie kan profiteren:

MET CURSISTEN EN DOCENTEN OP ONS PLATFORM

Deze online cursus Luminar is uniek, want bij ons krijg je veel meer dan alleen video’s met uitleg over fotobewerking. Zo krijg je toegang tot ons eigen cursistenplatform waar je makkelijk vragen kunt stellen, foto’s deelt en waar onze fotografiedocenten en cursisten je verder helpen. Reken dus op een hoop aanvullende tips die je tijdens, maar ook na de cursus, helpen om nog mooiere foto’s te maken.

De online cursus Luminar bij De Rooij Fotografie doe je dus niet alleen. Dankzij professionele begeleiding en het contact met mede-cursisten voltooid 98% van de cursisten de cursus binnen 6 weken.

VOOR WIE IS DE ONLINE CURSUS LUMINAR?

Je hebt besloten dat Luminar hét programma gaat worden waarin jij foto’s wilt beheren en bewerken. Mark de Rooij, de docent van deze online cursus, werkt al vanaf de eerste versie met Luminar, maar begrijpt heel goed dat het werken met Luminar ook heel frustrerend kan zijn. Uiteindelijk wil je alle foto’s gestructreerd bij elkaar hebben staan en echt begrijpen waar alles filters en bewerkingsopties voor gemaakt zijn.

Nu, honderden uren aan ervaring verder, vindt Mark Luminar een geweldig programma, want er zitten veel slimme bewerkingsopties in waarmee je in een handomdraai je foto’s al een stuk mooier kunt maken. In vergelijking met andere fotobewerkingsprogramma’s, zoals Adobe Lightroom en Photoshop, heeft Luminar veel vernieuwende mogelijkheden waardoor het echt fijne software is om mee te werken. Omdat een duidelijke, gestructureerde Nederlandstalige cursus met professionele begeleiding ontbrak heeft hij besloten zijn kennis en ervaring om te zetten in een complete online cursus Luminar. Op deze manier kan ook jij alles leren over Luminar, zonder kostbare tijd te verspillen.

Herken jij je in de bovenstaande situatie en wil je dat ook graag bereiken?

Het is natuurlijk frustrerend als je niet goed overweg kunt met een programma en daar ook al het nodige geld aan uitgegeven hebt. Je gaat Luminar echt omarmen als je precies weet wat de mogelijkheden zijn, waar alle opties zitten en je met als resultaat een georganiseerde Catalogus/Bibliotheek hebt met mooie fotobewerkingen. Het zal je passie voor fotografie een enorme stimulans geven.

Met onze online cursus Luminar is het net alsof je privéles krijgt van Mark de Rooij. In een rustig tempo vertelt hij alle mogelijkheden van het programma en leer jij alles over het importeren, beheren, bewerken en exporteren van foto’s. Het is dus alsof Mark naast je zit. Heb je een vraag of kom je ergens toch niet uit? Vragen stellen kan via onze online helpdesk. Je krijgt altijd een snelle reactie, want service staat bij ons voorop.

workshop luminar 4 zonder fotobewerkingworkshop luminar 4 nabewerking

ONLINE CURSUS LUMINAR MET 50 VIDEOLESSEN
& ONDERSTEUNING VOOR VRAGEN

Cursus Luminar 4 - foto's importeren organiseren op hardeschijf

LEER HOE JE FOTO'S IMPORTEERT IN LUMINAR EN NETJES BIJ ELKAAR ZET OP DE HARDE SCHIJF

Uitleg over de Luminar catalogus, op welke manier bewerkingen opgeslagen worden en hoe je foto’s in Luminar krijgt vanaf een geheugenkaart, camera of harde schijf.

Cursus Luminar 4 - foto's organiseren terugvinden in Albums

ORGANISEER FOTO'S OVERZICHTELIJK, ZODAT JE ALLE FOTO'S MAKKELIJK KUNT TERUGVINDEN

Ben je regelmatig foto’s kwijt? Een deel van de cursus gaat over het gestructureerd beheren van je foto’s. Je mooiste foto’s worden hierdoor beter vindbaar. 

professionele tips over LuminarAI

GEAVANCEERDE BEWERKINGEN UITVOEREN

Er zijn diverse professionele bewerkingen die je kunt toepassen zoals het doordrukken en tegenhouden, het gebruiken van de kloonstempel en optische aanpassingen. Voor dit onderdeel hebben wij een speciaal hoofdstuk gemaakt in de cursus.

Belichting tips LuminarAI uitgelegd

VERBETER EENVOUDIG DE BELICHTING, KLEUREN EN HET CONTRAST IN ALLE FOTO'S

We laten de Luminar filters zien die voor een betere belichting, contrast en kleuren in de foto zorgen en leggen uit welke schuifbalkjes je absoluut niet mag missen.

Foto's op een creatieve manier bewerken in LuminarAI

FOTO'S VERSCHERPEN, RUIS VERWIJDEREN EN CREATIEVE BEWERKINGEN MAKEN

Leer je meer over creatieve bewerkingen, zoals het vervangen van de lucht en toevoegen van zonnestralen. Maar ook het selectief zwart-wit maken is een van de vele creatieve mogelijkheden.

Hoe werken lokale maskers in LuminarAI

LOKALE AANPASSINGEN MAKEN MET FILTERS EN MASKERS

Maak lokale aanpassingen, zoals overbelichting in de lucht verwijderen, de huid van een gezicht zachter maken en ogen echt mooier maken. Luminar heeft vele mogelijkheden hiervoor!

Welke sjablonen zitten er in LuminarAI en hoe werken deze

SLIM EN SNEL FOTO'S BEWERKEN MET (JE EIGEN) SJABLONEN

Met behulp van Luminar sjablonen/looks bewerk je een foto met één muisklik. Je leert hoe je sjablonen het best kunt gebruiken en hoe jij je eigen sjablonen maakt.

HuidAI uitgeled in LuminarAI

PORTRETTEN OPTIMALISEREN MET GEZICHTAI

Dankzij de nieuwe AI functie die zicht richt op het optimaliseren van gezichten, kun je nu op een ongekende wijze jouw portretfoto’s naar het volgende niveau tillen. In deze cursus leggen wij jou uit hoe je deze functies in LuminarAI kunt gaan gebruiken.

Hoe kan je foto's exporteren in LuminarAI

ONTDEK DE BESTE EXPORTEER INSTELLINGEN PER SITUATIE

Wil je foto’s inclusief bewerkingen gebruiken? Wij leren je welke export instellingen je nodig hebt, want die verschillen per doeleinde.

BEKIJK HIERONDER 2 GRATIS VIDEOLESSEN

Online cursus voor beginners en gevorderde fotografen

MAAK EEN VLIEGENDE START

In zeer korte tijd kun jij alle mogelijkheden van Luminar ontdekken. Verspil geen tijd en maak een vliegende start, zodat jij Luminar met veel plezier gebruikt

Online helpdesk voor vragen

ONLINE ONDERSTEUNING

Heb je tijdens de online cursus Luminar vragen? Stel deze via ons cursistenplatform. Binnen 24 uur kun je een reactie verwachten van onze fotografiedocenten of van een mede-cursist die het antwoord weet.

Onbeperkt toegang & Gratis updates

LEVENSLANG TOEGANG & UPDATES

Meld je nu aan voor de online cursus en je krijgt onbeperkt toegang tot alle lessen. Op die manier kun je altijd weer een les terugkijken als je iets vergeten bent. Ook krijg je gratis toegang tot updates van deze cursus.

Niet goed geld terug garantie

NIET-GOED-GELD-TERUGGARANTIE

Mocht deze online cursus toch niet aan jouw verwachtingen voldoen? Laat het ons binnen 30 dagen weten en je krijgt het volledige bedrag teruggestort. Meld je dus zonder risico aan.

BEOORDELINGEN OVER DE ONLINE CURSUS LUMINAR

Gemiddelde beoordeling van onze online cursus Luminar:
332 beoordelingen | 9.2

ACTUELE AANBIEDINGEN VOOR DE ONLINE CURSUS LUMINAR

RUIM 750 CURSISTEN GINGEN JOU AL VOOR!

ONBEPERKT TOEGANG
Online Cursus Luminar

€200,-     €99,-

50+ lessen

voor LuminarAI, Luminar 4 & 3

Online helpdesk voor vragen

5 mooie Luminar sjablonen/looks

30 dagen niet-goed-geld-teruggarantie

Deze acties zijn nog geldig:

EEN PAAR EXTRA DINGEN DIE JIJ GAAT ONTDEKKEN


👍 Fotobewerking hoeft niet veel tijd te kosten

 

👍 Je creativiteit een stimulans krijgt met behulp van Luminar Looks

 

👍 Werken met lagen een optie is die lang niet iedere fotograaf nodig heeft

 

👍 Hoe je portretfoto’s supersnel en handig kunt verbeteren met nieuwe filters in Luminar

 

👍 Dat Luminar veel innovatiever is dan alle andere fotobewerkingsprogramma’s

kleuren verbeteren in luminar 4 online cursus onbewerktkleuren verbeteren in luminar 4 online cursus

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE ONLINE CURSUS LUMINAR

Met welke Luminar versie is deze cursus te volgen?

De cursus bevat 3 complete cursussen, namelijk voor LuminarAI, Luminar 4 en Luminar 3. Het maakt niet uit of je Luminar als stand-alone programma gebruikt of als plugin voor bijvoorbeeld Lightroom of Photoshop.

Hoe uitgebreid is deze online Luminar cursus?

In totaal bestaat deze online cursus Luminar uit ruim 50 lessen. We bespreken eigenlijk iedere optie die je in het programma kunt terugvinden, dus een uitgebreidere cursus ga je niet vinden.

Is het fotobewerkingsprogramma inclusief?

Nee, Luminar is alleen te koop via de ontwikkelaar Skylum. Wel krijg je een exclusieve korting van 10 euro als je via deze link Luminar koopt met de kortingscode DEROOIJ.

Hoe snel kan ik beginnen met de online cursus Luminar?

Zodra de betaling ontvangen is krijg je direct toegang. Indien je kiest voor iDEAL, MisterCash, PayPal, VISA of Mastercard dan wordt de betaling direct verwerkt. Bij een bankoverschrijving zit er vaak 1 werkdag tussen.

Hoe krijg ik toegang tot de online cursus?

Tijdens het aanmelden wordt er direct een account voor je aangemaakt. De accountgegevens ontvang je in een e-mail. Nadat de aanmelding en betaling voltooid zijn kun je inloggen en kom je op ons eigen cursisten platform terecht. Daar staat de online cursus klaar voor jou.

Kan ik de online cursus ook op mijn tablet en smartphone bekijken?

Dat is geen enkel probleem. De volledige website van De Rooij Fotografie en ons cursisten platform is responsive en dus goed te bedienen en te lezen op tablets en smartphones. Je kan ook de mobiele applicatie downloaden in de Appstore (Apple) of de Playstore (Android) van het platform waar wij mee werken, deze heet ‘Huddle’. Je kan hier vervolgens inloggen met jouw persoonlijke account en zo ook de cursus volgen.

huddle mobiele applicatie

Mijn werkgever betaalt de cursus, hoe kan ik aanmelden?

Goed geregeld! Het is in dit geval mogelijk dat wij een factuur maken die door je werkgever betaald wordt. Je kunt in het bestelproces voor de betaalmethode ‘Overboeking’ kiezen en zorg ervoor dat je in het veld ‘Bestelnotities’ aangeeft dat je werkgever betaalt en welke bedrijfsnaam, afdeling, adres, etc op de factuur moeten komen te staan. Wij zullen de factuur digitaal versturen.

Welke betaalmethoden zijn er om de cursus te betalen?

Wij bieden veel verschillende betaalmethoden aan, namelijk: iDEAL, VISA, Mastercard, Bancontact, KBC, Belfius, Sofort en een bankoverschrijving (selecteer Overboeking).

De betaalopties bij de Rooij Fotografie

Hoe krijg ik toegang tot de cursus na de betaling?

Zodra de betaling verwerkt is ontvang je een e-mail met een bevestiging. Bij het aanmelden wordt er direct een account aangemaakt op ons Photo Inspiration Club platform waarin een speciaal onderdeel alleen toegankelijk is voor onze cursisten. Heb je al een account? Je kunt dan direct inloggen. Heb je nog geen account? Bij het aanmelden voor de cursus wordt dit automatisch aangemaakt en ontvang je inloggegevens in een e-mail. Lukt het niet om in te loggen of ben je jouw wachtwoord vergeten, raadpleeg dan dit artikel van ons.

Ik heb een andere vraag. Waar kan ik deze stellen?

Stuur ons een bericht via het contactformulier en wij reageren zo spoedig mogelijk.

OVER DE FOTOGRAFIE DOCENT - MARK DE ROOIJ

De docent van deze online cursus Luminar, Mark de Rooij, gebruikt het fotobewerkingsprogramma al vanaf de eerste versie. Hij is officieel Skylum Ambassador, wat betekent dat hij een examen heeft afgelegd over Luminar.  Als fotograaf is Mark nieuwsgierig naar nieuwe bedrijven die de strijd aan durven te gaan met de grote jongens zoals Adobe. Om die reden werd Luminar van Skylum direct getest. Nu Luminar een aantal jaren op de markt is, en erg populair aan het worden is, merkte Mark dat veel fotografen problemen hadden om het fotobewerkingsprogramma onder de knie te krijgen.

Mark wilde daar graag een einde aan maken wat gelukt is met deze online cursus Luminar. Inmiddels hebben honderden Luminar gebruikers de cursus succesvol afgerond.

Mark is gespecialiseerd in stedenfotografie waarbij hij met name skylines, gebouwen en mooie stedelijke details fotografeert. Zijn werk wordt verkocht aan particulieren (foto’s aan de muur), maar ook aan heel veel bedrijven (voor websites, brochures, wanddecoratie en reclame-uitingen).

Leren fotograferen met duidelijke uitleg