FOTOREIS ZUID-AFRIKA (FOTOSAFARI)

Data reis 1:
30 september t/m 7 oktober 2022

Data reis 2:
11 t/m 18 maart 2023

Data reis 1: 30 september t/m 7 oktober 2022
(volgeboekt)
Data reis 2: 11 t/m 18 maart 2023

Nieuwe data notificatie ontvangen?

Verblijf: Unieke lodge op toplocatie

Aantal deelnemers: 6 tot 8

Docent: Donald Ikkersheim

GGTO Garantiefonds voor fotoreizen

NU €2150,- P.P.

Prijs op basis van 2-persoonskamer
Wat is inclusief? Meer info…

Coronavirus:
Boek je fotoreis zonder risico
Bij ons is alles goed geregeld

VERBETER JE FOTOGRAFIE VAARDIGHEDEN IN EEN GEWELDIG SAFARIPARK

Ga mee met onze fotoreis naar Zuid-Afrika en wordt onderdeel van deze mooie, leerzame en onvergetelijke ervaring. Uniek aan deze fotoreis is dat we in een mooie lodge midden in het Welgevonden Game Reserve verblijven. Door de gunstige ligging van de lodge hebben we geen last van lange reistijden naar safariparken en kunnen we iedere dag direct gaan fotograferen. Deze accommodatie in het park geeft een extra belevenis, want het ligt op een heuvel en heeft een schitterend uitzicht op onder andere een waterhole waar regelmatig dieren komen drinken. Zelfs buiten de game drives om is er dus kans om vanuit de lodge dieren te zien.

Met behulp van een ervaren privéchauffeur (ranger) gaan we naar de beste plekken in het Welgevonden Game Reserve om wildlife te zien en fotograferen. De rangers houden via de radio contact met elkaar waardoor de kans op het zien van dieren en het maken van foto’s nog groter is. Wij gaan twee keer per dag op game drive (1x in de ochtend bij zonsopgang, 1x bij zonsondergang). Elke game drive duurt 3 tot 3,5 uur. Enkele dagen zullen we ook een hele lange game drive maken in plaats van 2 game drives, zodat we alle hoeken van het Welgevonden Game Reserve kunnen verkennen.

WELGEVONDEN GAME RESERVE, EEN VERBORGEN PAREL IN ZUID-AFRIKA

Welgevonden Game Reserve behoort tot een van de mooiste wildparken van Zuid-Afrika met een ongelofelijke hoeveelheid dieren. Buiten de ‘Big Five’ (de olifant, de neushoorn, de buffel, de leeuw en het luipaard) vind je er ruim 100 andere soorten zoogdieren en veel (kleurrijke) vogels. Lees meer over Welgevonden en de dieren in dit wildpark >

Welgevonden is een privésafaripark in het Waterberg District, ongeveer 3 uur vanaf Johannesburg. Hierdoor zijn we geen dagen onderweg naar onze lodge waar we de rest van de week verblijven en kunnen we de tijd dus nuttig besteden. Het safaripark is alleen toegankelijk voor mensen die in het gebied overnachten waardoor er veel minder toeristen zijn. Daarnaast ligt het in een malariavrije omgeving, dus alleen maar voordelen.

Donald Ikkersheim

Docent & reisbegeleider:
Donald Ikkersheim

Door deel te nemen leer jij onder andere:

👍 Hoe verschillende dieren zich gedragen en hoe je die kennis kunt gebruiken in je fotografie

👍 Het maken van sfeervolle foto’s tijdens schitterende zonsopkomsten en zonsondergangen

👍 Haarscherpe foto’s maken van de wilde dieren, ook als ze in beweging zijn

👍 Welke instellingen voor belichting goed werken en hoe je de camera slim instelt bij safarifoto’s

👍 De schitterende sterrenhemel fotograferen in de avond

👍 Aanvullende fotografietips aan de hand van individuele begeleiding

👍 Samen met andere fotografie liefhebbers de tijd nemen om tot de perfecte plaatjes te komen

👍 Verschillende fotobesprekingen tijdens de reis

Onder begeleiding van wildlife fotograaf (en Zuid-Afrika kenner) Donald Ikkersheim en een ervaren ranger mis je geen enkel hoogtepunt. Je komt thuis met veel mooie foto’s.

Fotoreis Afrika - Fotosafari Big Five

In Welgevonden komen veel verschillende soorten zoogdieren, vele honderden vogelsoorten en veel reptielen voor. Hieronder lees je welke dieren er zoal te zien zijn. Het is en blijft natuur, dus er zijn geen garanties dat we ze allemaal gaan zien. Uiteraard is ook de Big Five (de olifant, de neushoorn, de buffel, de leeuw en het luipaard) aanwezig in dit wildpark.

Een aantal dieren die in Welgevonden te zien zijn:
– vele antilopen soorten zoals springbokken, impala’s, sabel antilopen, kudu’s
– wratten zwijnen
– aardvarken
– bavianen
– gnoes (wilde beast)
– giraffen
– zebra’s
– nijlpaarden
– krokodillen
– veel vogelsoorten
– hyena’s
– cheeta’s
– leeuwen
– luipaarden
– olifanten
– neushoorns (breedlip/witte neushoorn en de puntlip/zwarte neushoorn)
– buffels
– en nog veel meer

Welgevonden is een mooi wildpark van 36000 hectare groot, waar ook research projecten plaats vinden naar het gedrag van dieren. Ook Freek Vonk is hier voor zijn programma geweest om te filmen.

Wij zullen in een andere lodge verblijven dan de lodges die je in deze video’s ziet.

Voordat de daadwerkelijke fotoreis begint zullen wij al even contact met je opnemen. Wij hebben als doel iedereen op eigen niveau te helpen. Om die reden is het fijn voor ons om te weten hoelang je al fotografeert en of je specifieke leerdoelen hebt voor de fotoreis.

FOTOREIS ZUID-AFRIKA: DAG 1

De eerste dag zal in het teken staan van de heenreis naar Johannesburg. Met KLM (zie aanbevolen vlucht) kom je in de avond aan. Het is een lange vlucht en om die reden overnachten we in een hotel bij het vliegveld. Indien je al eerder naar Zuid-Afrika vertrekt kun je vanaf dit moment aansluiten bij de rest van de groep voor een eerste kennismaking.

FOTOREIS ZUID-AFRIKA: DAG 2 T/M DAG 7

Na het ontbijt zullen we met een busje naar het Welgevonden Game Reserve vertrekken. Na circa 3 uur komen we aan bij de schitterende lodge en gaat het avontuur echt beginnen, want op dezelfde dag zullen we de eerste Big Five game drive maken. Tijdens een game drive ga je 3 tot 3,5 uur wilde dieren zoeken en uiteraard fotograferen. Dit doen we in een auto met een gids (ook wel een ranger genoemd) en uiteraard de fotografie docent. Rangers zijn opgeleid om wilde dieren op te sporen. Daarnaast kennen ze het safaripark als geen ander. Dat gaan dus mooie foto’s worden!

Tijdens de volle dagen waarin we in de lodge verblijven staan er dagelijks twee game drives op het programma. De eerste is ‘s ochtends vroeg, omdat er dan een grote kans is om dieren te zien. We staan dus vroeg op en na een kop koffie of thee met koekjes gaan we met een ranger het park in. Nadat het mooie ochtendlicht verdwenen is en het warmer wordt zullen we terugkeren naar de lodge waar je tijd hebt om even op te frissen en een lekker ontbijt (inclusief in de reissom). Deze zal bereid worden door de crew van de lodge waar wij verblijven.

Een aantal keer tijdens ons verblijf zullen we een groepsbespreking houden tussen het ontbijt en de lunch in. We bespreken wat er wel of niet goed is gegaan tijdens het fotograferen, zodat je hier direct aanvullende fotografietips voor krijgt. Op die manier kun je het bij de volgende game drive direct toepassen.

Na de lunch (inclusief in de reissom) heb je nog enkele uren voor jezelf, wat absoluut geen straf is in de accommodatie waar we verblijven. Geniet van het schitterende uitzicht of maak gebruik van het kleine zwembad. Doordat de lodge in het safaripark gelegen is komt het regelmatig voor dat de dieren dichtbij komen. Dit geeft een goede gelegenheid om in alle rust het gedrag van de dieren waar te nemen en extra foto’s te maken.

Rond 4 uur bereiden we ons voor op de tweede game drive van de dag. Was de zonsopgang al mooi, de zonsondergangen in Zuid-Afrika zijn legendarisch. De kleuren geel en rood overheersen wat je alle gelegenheid geeft om prachtige foto’s te maken. De dagdieren zijn nog even actief en gaan nog wat drinken voor zij gaan slapen, terwijl de nachtdieren zich voorbereiden op hun jacht. Onze ranger zal ons zoveel mogelijk op die plaatsen brengen waar de dieren te verwachten zijn. Soms is er geduld nodig, maar gelukkig staan de rangers met elkaar radiografisch in contact en dat vergroot de kans op mooie ontmoetingen.

Er leven ontzettend veel soorten dieren in het Welgevonden Game Reserve, hieronder een aantal voorbeelden: vele antilopen soorten (zoals springbokken, impala’s, sabel antilopen en kudu’s), wratten zwijnen, gnoes, giraffen, zebra’s, nijlpaarden, krokodillen, hyena’s, cheeta’s, leeuwen, luipaarden, olifanten, neushoorns (breedlip of witte neushoorn en de puntlip of zwarte neushoorn), buffels en vele vogelsoorten. Uiteindelijk blijft het natuur dus we kunnen geen garanties geven dat we alle diersoorten gaan zien.

Na terugkomst van de tweede game drive zal de crew van de lodge een heerlijk diner (inclusief in de reissom) bereiden en kunnen we nog nagenieten van het Zuid-Afrikaanse leven. Op heldere avonden zijn de sterren ook heel goed zichtbaar waardoor astrofotografie (statief is nodig) een mooie extra is in deze fotoreis.

Om ervoor te zorgen dat we veel gebieden van Welgevonden Game Reserve kunnen verkennen zullen we 1 à 2x een lange game drive maken in plaats van 2 kortere game drives. 

FOTOREIS ZUID-AFRIKA: DAG 8 (& 9)

Ook tijdens de ochtend van dag 8 maken we nog een vroege game drive waarna we ontbijten. Net na het middaguur vertrekken we weer richting het vliegveld waar je aan het einde van de middag aankomt. We nemen afscheid van de deelnemers die nog langer in Zuid-Afrika verblijven en pakken het vliegtuig terug. Het is een nachtvlucht waardoor je de volgende ochtend aankomt.

NA DE FOTOREIS

1 tot 1.5 jaar na de fotoreis nodigen we je uit voor een reünie. Jaarlijks doen we dit voor alle deelnemers van onze fotoreizen tegelijk. Op deze manier zie je alle reisgenoten nog een keer en kunnen er mooie verhalen (en foto’s) opgehaald worden.

Beste fotoreis Zuid-Afrika - De Rooij Fotografie met Donald Ikkersheim
Wildlife fotoreis naar Zuid-Afrika

EEN FOTOREIS IN ZUID-AFRIKA MET EEN SCHITTERENDE LODGE

Wij verblijven in een schitterende lodge midden in Game Reserve Welgevonden. Dit is de kans een zo oorspronkelijk mogelijke safari-ervaring te combineren met moderne luxe. En zijn ook twee kleine natuurlijke zwembaden! De lodge ligt op een strategische plek in het park waardoor alle uithoeken makkelijk te bereiken zijn zonder onnodig lange reistijden. De lodge is op een verhoging gebouwd waardoor je vanaf het terras een schitterend uitzicht hebt. Ook is er een kans dat de dieren tot vlak bij het kamp komen, bij een nabijgelegen waterhole.

Onze lodge is kleinschalig waardoor wij deze geheel voor ons afhuren en al snel de hele staf leren kennen. In het hoofdgebouw van de lodge is ook de keuken/bar te vinden en een heerlijk terras met een panorama-uitzicht. Daar kunnen we de avonden gezellig samen doorbrengen.

Wij slapen in mooie huisjes die van moderne luxe voorzien zijn. Iedere slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, waar twee eenpersoonsbedden van te maken zijn. Verbonden aan de slaapkamer vind je een badkamer met toilet en aangrenzende buitendouche.  Ook heeft ieder huisje een eigen terras en is er WiFi (snelheid kan beperkt zijn afhankelijk van het weer) in het hoofdgebouw. De gehele lodge is omringd door natuur en dat geeft het ultieme safarigevoel. ‘s Nachts hoor je de geluiden van de bush en toch kun je genieten van een luxe inrichting.

Het Welgevonden Game Reserve is een malariavrij gebied.

EIGEN KAMER

Deel je liever geen kamer en wil je een kamer voor jezelf? Informeer via het contactformulier naar de mogelijkheden.

Reis 1: 30 september t/m 7 oktober 2022

Heenreis
Datum: Vrijdag 30 september 2022
Vertrektijd: 10:40 uur
Vertreklocatie: Amsterdam, Schiphol (AMS)
Aankomsttijd: 21:20 uur
Aankomstlocatie: Johannesburg (JNB)
Vluchtnummer: KLM KL0591

Terugreis
Datum: Vrijdag 7 oktober 2022
Vertrektijd: 23:10 uur
Vertreklocatie: Johannesburg (JNB)
Aankomsttijd: 10:15 uur +1 (aankomst op 8 oktober 2022)
Aankomstlocatie: Amsterdam, Schiphol (AMS)
Vluchtnummer: KLM KL0592

Reis 3: 11 t/m 18 maart 2023

Heenreis
Datum: Zaterdag 11 maart 2023
Vertrektijd: 10:20 uur
Vertreklocatie: Amsterdam, Schiphol (AMS)
Aankomsttijd: 22:05 uur
Aankomstlocatie: Johannesburg (JNB)
Vluchtnummer: KLM KL0591

Terugreis
Datum: Zaterdag 18 maart 2023
Vertrektijd: 23:55 uur
Vertreklocatie: Johannesburg (JNB)
Aankomsttijd: 10:10 uur +1 (aankomst op 19 maart 2023)
Aankomstlocatie: Amsterdam, Schiphol (AMS)
Vluchtnummer: KLM KL0592

Let op: de vlucht is niet inclusief. Op deze manier heb jij de vrijheid de reis te verlengen indien gewenst. Wij hebben wel advies vluchten hierboven getoond, zodat je op tijd aankomt in Zuid-Afrika. Het hotel van de eerste nacht in Zuid-Afrika is naast de aankomsthal gelegen.

Deelname aan de fotoreis naar Zuid-Afrika kost nu 2150 euro per persoon. Dit is de prijs op basis van een gedeelde 2-persoonskamer. Wil je graag een eigen één-persoonskamer? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

INCLUSIEF

– 1e overnachting in een 3* hotel incl. ontbijt (bij het vliegveld)
– 6 nachten in een unieke lodge incl. ontbijt, lunch en diner
– Toeristenbelasting
– Transfer Johannesburg – Welgevonden Game Reserve (en terug)
– Entree voor toegang tot het safaripark (voor alle dagen)
– Alle game drives (incl. ranger/gids)
– Individuele begeleiding met fotografietips
– Fotobesprekingen (tijdens de reis)
– Reünie na +/- 1 jaar inclusief eten/drinken

EXCLUSIEF

– Vliegreis (vanaf Amsterdam met KLM +/- 900 euro voor een retour)
Vaak goedkoper als je het ticket tijdens promotieweken boekt
– Lunch en diner op dag 7
– Bijdrage reisgarantiefonds GGTO (7,50 euro per persoon)
– Reis- en annuleringsverzekering

Om deel te nemen aan de fotoreis heb je uiteraard de nodige fotoapparatuur nodig. Wij maken hierbij het onderscheid tussen noodzakelijke apparatuur en aan te raden apparatuur.

NOODZAKELIJKE APPARATUUR

– Spiegelreflexcamera of systeemcamera
– Teleobjectief | minimaal 300mm op full-frame (dat is 200mm op een camera met APS-C sensor), maar bij voorkeur tot 400 of 500mm)
– Voldoende geheugenkaarten en accu’s
– Laptop (voor het selecteren van foto’s voor fotobesprekingen)

AAN TE RADEN OVERIG

– Verrekijker
– Zonnebrand
– Deet
– Safari kleding (neutrale kleuren en/of schutkleuren)
– Korte broek en lange broek
– Regenkleding
– Warmere kleding (voor in de ochtend en avond)
– Stevige schoenen

Garantiefonds FotoreizenDe Rooij Fotografie is aangesloten bij Garantiefonds GGTO. Dit is een garantiefonds voor gespecialiseerde touroperators waaronder ook deze fotoreis valt. Dit zorgt ervoor dat je deze fotoreis met een gerust hart kunt boeken.

VvKR Fotoreizen van De Rooij FotografieOok zijn wij aangesloten bij de VvKR, dit is de Vereniging voor Kleinschalige Reisorganisaties. Hierdoor hebben wij altijd toegang tot deskundigen op het gebied van het organiseren van groepsreizen. Daarnaast ziet de VvKR erop toe dat hun leden aan alle wettelijke eisen voldoen, zoals het afsluiten van een goede bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Hou jij van fotografie en ben je dol op reizen? Dan mag je deze fotoreis niet missen. Eerder dit jaar organiseerden wij een online fotografie reisbeurs. Tijdens dit online evenement vertelden wij meer over deze mooie fotoreis. We zullen later weer een nieuwe live sessie organiseren, maar in de tussentijd heb je de mogelijkheid de opname gratis en vrijblijvend te bekijken.

Tijdens een fotoreis informatiesessie krijg je o.a. antwoord op:
• Hoe is een fotoreis opgebouwd?
• Waar gaat de fotoreis naar toe?
• Welke fotograaf gaat de reis begeleiden?
• In wat voor accommodatie verblijf je?
• Welke foto apparatuur heb je nodig?
• Wat is de prijs (en wat is inclusief / exclusief)?

De presentatie duurt ongeveer 40 minuten. Eventuele vragen kun je altijd naar ons mailen. Op werkdagen reageren we altijd binnen 24 uur.

TELEFONISCH CONTACT

Misschien heb je een aantal specifieke vragen over deze fotoreis en heb je graag telefonisch contact met ons. Dat kan! Wij bellen je graag even met jou op een moment dat het je goed uitkomt. Vul het onderstaande formulier in.

1 Step 1
Terugbelverzoek
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Heb je de knoop doorgehakt en besloten met ons mee te gaan naar Zuid-Afrika? Leuk! Wij kijken er naar uit je te ontmoeten en te begeleiden om nóg mooiere foto’s te maken. Bij de aanmelding vragen wij om een aanbetaling van 750 euro. Het resterende bedrag betaal je 8 weken voor de vertrekdatum. Neem eerst met ons contact op als je een eigen kamer wilt hebben. Op deze fotoreis zijn onze algemene voorwaarden voor fotoreizen van toepassing.

JE KUNT NU AANMELDEN VOOR

FOTOREIS: 30 SEPTEMBER T/M 7 OKTOBER 2022 (VERTREKGARANTIE)

VOLGEBOEKT

FOTOREIS: 11 T/M 18 MAART 2023

NOG MAAR
3 VAN DE 8 PLAATSEN VRIJ

Terugvliegen op 18 maart 2023 (aankomst 19 maart 2023)

BESCHIKBARE PLAATSEN

Voor deze fotoreis is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, de aanmeldingen voor de fotoreis naar Zuid-Afrika gaan hard. Wees er snel bij en mis deze onvergetelijke ervaring niet.

Ben je niet beschikbaar op de genoemde data, maar wil je in de toekomst deelnemen? Laat het ons weten via het interesseformulier. Wij houden je dan op de hoogte van nieuwe fotoreizen.

Big Five Fotoreis naar Zuid-Afrika

Wat als de reis niet doorgaat vanwege het coronavirus?

Je kunt bij ons zonder risico een fotoreis boeken. Mocht het reisadvies negatief zijn dan kunnen wij de fotoreis helaas niet door laten gaan. In die situatie zullen wij zo snel mogelijk een nieuwe fotoreis inplannen. We boeken je kosteloos over of je kunt het betaalde bedrag terug krijgen.

Hoeveel mensen gaan er maximaal mee?

Aan de fotoreis naar Zuid-Afrika doen 7 tot 9 deelnemers mee.

Gaat deze fotoreis definitief door?

Wij hebben minimaal 7 deelnemers nodig om de fotoreis door te laten gaan. Bij de datum staat ‘vertrekgarantie’ zodra dit aantal bereikt is. Indien er ‘volgeboekt’ staat is de reis al vol en gaat de reis uiteraard ook met zekerheid door.

Is het reisprogramma definitief?

Wij gaan het programma zoveel mogelijk aanhouden. Indien we een wijziging maken zal dit altijd als doel hebben om betere foto’s te maken.

Wat zijn de extra kosten van een privé kamer?

Wil je liever een eigen kamer? Dat is mogelijk zolang deze nog beschikbaar zijn. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden en de bijkomende kosten.

Kan ik de btw terugvragen als ik de fotoreis zakelijk boek?

Op de fotoreis Zuid-Afrika is de reisbureauregeling van toepassing. Hierdoor zit er in de prijs geen btw en kan er dus ook geen btw teruggevraagd worden.

Wie bepaalt de kamer indeling?

In principe doen wij dit, maar als er een bekende van jou meegaat en je overnacht graag samen met die persoon dan kun je dit uiteraard aangeven. De overige personen delen wij in waarbij we mannen en vrouwen gescheiden houden. Daarnaast proberen wij ook zoveel mogelijk rekening te houden met de leeftijd. Onze ervaring is dat het op deze manier altijd klikt tussen de kamergenoten.

Hoeveel fotografie-ervaring heb ik nodig?

Deze fotoreis is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde fotografen. We verwachten wel dat je enige basiskennis bezit, zoals het instellen van diafragma, sluitertijd, ISO-waarde en scherpstelpunten, maar informatie over de exacte instellingen die goed zijn voor specifieke foto’s krijg je tijdens de reis. Tijdens de fotoreis is er voldoende tijd om iedereen op zijn of haar eigen niveau verder te helpen waardoor je dus altijd iets nieuws zult leren.

Kan mijn niet fotograferende partner mee?

Dit is mogelijk. Boek in die situatie voor twee personen. Helaas kunnen wij geen korting geven op de prijs van de fotoreis. Je partner kan uiteraard met alle game drives mee, zodat hij of zij ook kan genieten van alle mooie dieren en momenten. Daarnaast zijn de genoemde maaltijden uiteraard ook inclusief voor je partner.

Zijn de kosten van ontbijt, lunch en diner inclusief?

Bijna alle ontbijten, lunches en diners zijn inclusief in de prijs.
De enige uitzonderingen hierop zijn de lunch en het diner op dag 7. Dit is de dag dat we van de lodge weer terug gaan naar het vliegveld.

Kan ik de reis later nog annuleren?

De Reiziger kan de boeking voor aanvang van de Reis annuleren. Annulering dient Schriftelijk (per e-mail) te geschieden. De datum waarop de annulering door de Organisator wordt ontvangen, geldt als het moment van annulering. Bij ontvangst na 17.00u of buiten Werkdagen om wordt de volgende Werkdag gezien als de datum van ontvangst.

Annuleringskosten
Indien er een vlucht bij de Reis is inbegrepen dan is de Reiziger bij annulering de volgende bedragen verschuldigd:
a. tot en met 90 dagen vóór de dag van vertrek: de annuleringskosten van de vlucht (indien de vlucht al geboekt is);
b. vanaf 89 dagen tot en met 56 dagen vóór de dag van vertrek: de annuleringskosten van de vlucht + 20% van het overige deel van de reissom;
c. vanaf 55 dagen tot en met 42 dagen vóór de dag van vertrek: de annuleringskosten van de vlucht + 50% van het overige deel van de reissom;
d. vanaf 41 dagen tot en met 29 dagen vóór de dag van vertrek: de annuleringskosten van de vlucht + 75% van het overige deel van de reissom;
e. vanaf 28 dagen voor vertrek: 100% van de reissom.

Indien geen vlucht is inbegrepen is de Reiziger de volgende bedragen verschuldigd:
a. tot 90 dagen vóór de dag van vertrek: volledige restitutie
b. vanaf 89 dagen tot en met 56 dagen vóór de dag van vertrek: 20% van de reissom;
c. vanaf 55 dagen tot en met 42 dagen vóór de dag van vertrek: 50% van de reissom;
d. vanaf 41 dagen tot en met 29 dagen vóór de dag van vertrek: 75% van de reissom;
e. vanaf 28 dagen voor vertrek: 100% van de reissom.

Indien de Organisator nog een vervangende reiziger weet te vinden voor dezelfde Reis, zullen er uit coulance geen annuleringskosten in rekening gebracht worden.

Eventueel al gemaakte kosten door de Organisatie worden wel in rekening gebracht indien de Organisator geen vervangende Reiziger weet te vinden, de gemaakte kosten niet overdraagbaar zijn aan een vervangende Reiziger of de Organisatie deze bedragen niet retour krijgt. Het is mogelijk dat de annuleringskosten voor de Reiziger hierdoor hoger uitkomen dan bovenstaande percentages.

Lees de complete algemene voorwaarden voor fotoreizen voor meer informatie over het annuleren.

Wij raden aan een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten bij een verzekeraar. Let op, de annuleringsverzekering dient binnen 7 dagen afgesloten te worden nadat je van ons de factuur voor het resterende bedrag ontvangen hebt.

Wat zijn de algemene voorwaarden?

Op onze fotoreizen zijn andere voorwaarden van toepassing dan de cursussen en workshops. We hebben een aparte pagina met algemene voorwaarden voor fotoreizen.

Fotoreis Zuid-Afrika - Vogels
Fotoreis Zuid-Afrika - Zebra's
Fotoreis Zuid-Afrika - Luipaarden
Fotoreis Zuid-Afrika - Leeuwin
Fotoreis Zuid-Afrika - Leeuw
Fotografie Reizen naar Afrika
Gemiddelde beoordeling van onze Fotoreis naar Zuid-Afrika
54 beoordelingen | 9.3