Privéles Fotografie

Fotografieles is de beste manier om je verder te ontwikkelen. Als je het niet fijn vindt om een groepscursus fotografie te volgen, dan is het ook mogelijk om te kiezen voor privé fotografieles. Een fotografieles stem ik helemaal af op jouw behoeften zodat je echt grote stappen vooruit maakt. Door de individuele begeleiding tijdens de fotografieles krijg je 100% aandacht en heb je natuurlijk ook direct de mogelijkheid om opkomende vragen te stellen.

 

Fotografieles inplannen

De dag, het tijdstip en de duur van de les(sen) worden in overleg besloten. Heb je net een mooie camera gekocht, maar heb je geen idee wat al die knopjes doen? Onder deskundige begeleiding is het mogelijk om je eigen camera en de basistechnieken van fotografie onder de knie te krijgen. Vul het onderstaande formulier in om je leerdoelen door te geven. Aan de hand van jouw leerdoelen kan ik een op maat gemaakte fotografieles voorstellen waarbij ik je direct laat weten hoeveel uur les het bij elkaar is. Daarna plannen we in overleg een datum in.

De hoeveelheid stof die tijdens de les behandeld wordt hangt af van je voorkennis en natuurlijk van hoe snel je oppikt. Onderwerpen die onder de aandacht gebracht zouden kunnen worden zijn: het fotograferen in de diafragma- en sluitertijdstand, belichtingscompensatie, histogram lezen voor een optimale belichting, compositie, flitsen, lange sluitertijd fotografie, landschapsfotografie, nachtfotografie, etc. Tijdens de fotografieles wordt alles uitgelegd aan de hand van praktische voorbeelden. Als het weer het toelaat gaan we ook op diverse locaties foto’s maken zodat je de theorie direct in de praktijk kunt brengen. Dit is de beste en snelste manier om te leren!

 

Kosten fotografieles

De kosten voor een privéles zijn 75 euro per uur. Als je een extra deelnemer wilt meenemen dan is dit mogelijk voor 35 euro per uur. De fotografielessen worden doorgaans in Rotterdam gehouden, maar in overleg kan het ook in je eigen omgeving plaatsvinden.

 

Aanmelden voor een privé fotografieles

Begint het al te kriebelen en wil je snel een privé fotografieles volgen? Vul het onderstaande contactformulier in en ik reageer binnen 24 uur op jouw aanvraag.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Delen met je fotografie maatjes via:

OVER ONS

De Rooij Fotografie is het kenniscentrum voor fotografie en fotobewerking in Nederland. Sinds 2011 worden er cursussen gegeven aan ruim 4000 fotografie liefhebbers per jaar. Lees verder…

Klantenservice
Veelgestelde vragen
Contactgegevens
Adverteren
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

SOCIAL MEDIA

GRATIS FOTOGRAFIE TIPS & VIDEOLESSEN

Meld je aan voor onze 2 wekelijkse mailing en mis geen enkele fotografie tip, gratis videoles en exclusieve aanbieding meer.

top
© COPYRIGHT 2011 - 2019 DE ROOIJ FOTOGRAFIE