PRIVÉLES FOTOGRAFIE

Privélessen op ieder niveau

Op iedere locatie in NL mogelijk

Deskundige docenten

Wij stellen lessen samen op basis van je doelstellingen


Wij kijken uit je meer te leren over fotografie

LEERZAME EN GEZELLIGE FOTOGRAFIE PRIVÉLESSEN

WORD EEN BETERE FOTOGRAAF
Fotografieles is de beste manier om je verder te ontwikkelen. Als je het niet fijn vindt om een groepscursus fotografie te volgen, dan is het bij ons ook mogelijk om te kiezen voor privé fotografieles. Een fotografieles stemmen wij helemaal af op jouw behoeften zodat je echt grote stappen vooruit maakt. Door de individuele begeleiding tijdens de privéles fotografie krijg je 100% aandacht en heb je natuurlijk ook direct de mogelijkheid om opkomende vragen te stellen.

PRIVÉLES INPLANNEN
De dag, het tijdstip en de duur van de les(sen) worden in overleg besloten. Geef in het formulier alvast aan wat de gewenste datum en tijdstip is. Wij proberen dan een docent te zoeken die beschikbaar is. Mocht het niet lukken dan kijken we in overleg naar een ander moment.

TARIEF PRIVÉLES
De kosten voor een privéles zijn 75 euro per uur incl. btw. Een extra deelnemer meenemen is mogelijk voor 35 euro per uur.

Fotografie opleiding voor makelaars, marketing teams en influencers

Basistechnieken

Heb je een nieuwe camera en ben je net met fotograferen gestart? Wij kunnen in een privéles van +/- 3 uur de basis uitleggen. Met de basiskennis op zak fotografeer jij niet meer vanaf de automatische stand en worden je foto’s al veel mooier

Workshop fotografie op maat

Geavanceerde technieken

Wil je meer leren over een bepaald type camera of geavanceerde fotografie technieken zoals flitsen, HDR fotografie of panoramafotografie? Bij ons ben je op het juiste adres. Wij helpen je graag verder.

Beste Masterclass Portretfotografie Rotterdam

Portret- en studiofotografie

In de fotostudio in Rotterdam kan onze portretfotograaf je de fijne kneepjes van zijn vak leren. Tijdens een intensieve privéles portretfotografie leer je meer over het maken van mooie portretten met verschillende soorten licht.

Cursus Gerechten Fotograferen

Food fotografie & foodstyling

Zet de meest overheerlijke gerechten mooi op de foto! Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Maak een vliegende start als food fotograaf en leer waar je allemaal aan moet denken en met welke instellingen je het beste kunt fotograferen.

Cursus Productfotografie (Lucie Beck)

Productfotografie

Producten fotograferen in een mooie setting of productfotografie met een witte achtergrond voor je webshop. Wij leren het je tijdens een privéles productfotografie.

Gratis fotografie webinar - De Rooij Fotografie

Landschapsfotografie

Wil jij ook van die prachtige landschapsfoto’s leren maken? Leer deze geheimenvan een ervaren landschapsfotograaf in een privéles lanschapsfotografie.

photoshop privéles de rooij fotografie

Adobe Photoshop

In Adobe Photoshop kun je een stap verder gaan met het bewerken van jouw foto’s. Je kan naast het optimaliseren van de foto ook in lagen gaan werken, objecten verwijderen of juist toevoegen aan de foto. Dit en nog veel meer kan jij leren in een privéles Adobe Photoshop.

luminar privéles de rooij fotografie

Luminar

In Luminar zitten veel mogelijkheden om je foto’s op een professionele wijze te optimaliseren. Wij leren jou precies wat jij wilt leren tijdens een privéles Luminar.

lightroom privéles de rooij fotografie

Lightroom

In Adobe Lightroom zitten veel mogelijkheden om je foto’s op een professionele wijze te optimaliseren. Wij leren jou precies wat jij wilt leren tijdens een privéles Adobe Lightroom.

portfolio review feedback van professionele fotograaf

Portfolio Review

Een portfolio review door een professionele fotograaf is de oplossing om je fotografie vaardigheden te laten beoordelen, zodat je weer nieuwe aanknopingspunten krijgt om de komende maanden aan te gaan werken.

Workshop fotografie voor bedrijven en verenigingen

Workshop op maat

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een workshop op maat? Wacht dan niet langer en stuur ons een aanvraag met jouw specifieke wensen.

PRIJSINFORMATIE & OVERIGE VRAGEN

AANVRAAGFORMULIER PRIVÉLES FOTOGRAFIE
Heb je interesse in een privéles fotografie? Vul het formulier op deze pagina geheel vrijblijvend in. Om een aanvraag voor een privéles zo soepel mogelijk te laten verlopen vragen wij je het formulier zo compleet mogelijk in te vullen. Indien er bepaalde gegevens nog onbekend zijn is dat geen probleem.

Fotografie Cursus voor Bedrijven
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Bedrijfsuitje Cursus Smartphone Fotografie
Bedrijfsactiviteit Cursus Smartphone Fotografie
Teambuilding Cursus Smartphone Fotografie
Bedrijfsuitje Cursus Smartphone Fotografie

OVER ONS

De Rooij Fotografie is het kenniscentrum voor fotografie en fotobewerking in Nederland. Sinds 2011 worden er cursussen gegeven aan ruim 4000 fotografie liefhebbers per jaar. Lees verder…

Klantenservice
Veelgestelde vragen
Contactgegevens
Adverteren
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

SOCIAL MEDIA

MELD JE GRATIS AAN VOOR FOTOGRAFIE TIPS (2x MAAND)

top
© COPYRIGHT 2011 - 2020 DE ROOIJ FOTOGRAFIE