PRIVÉLES FOTOGRAFIE

Privélessen op ieder niveau

Bij ons op locatie of bij jou thuis

Deskundige docenten

Wij stellen lessen samen op basis van je doelstellingen


Wij kijken uit je meer te leren over fotografie

LEERZAME EN GEZELLIGE FOTOGRAFIE PRIVÉLESSEN

WORD EEN BETERE FOTOGRAAF
Fotografieles is de beste manier om je verder te ontwikkelen. Als je het niet fijn vindt om een groepscursus fotografie te volgen, dan is het bij ons ook mogelijk om te kiezen voor privé fotografieles. Een fotografieles stemmen wij helemaal af op jouw behoeften zodat je echt grote stappen vooruit maakt. Door de individuele begeleiding tijdens de privéles fotografie krijg je 100% aandacht en heb je natuurlijk ook direct de mogelijkheid om opkomende vragen te stellen.

Wij hebben een team van 20+ fotografen, ieder met zijn/haar eigen specialisaties. Voor iedere aanvraag zullen wij je koppelen aan de beste fotograaf.

PRIVÉLES INPLANNEN
De dag, het tijdstip en de duur van de les(sen) worden in overleg besloten. Geef in het formulier alvast aan wat de gewenste datum en tijdstip is.

TARIEF PRIVÉLES
De kosten voor een privéles zijn 80 euro per uur incl. btw. Een extra deelnemer meenemen is mogelijk voor 35 euro per uur.

VEREISTEN VOOR DEELNAME
Voor een privéles heb je een spiegelreflexcamera of systeemcamera nodig. Daarnaast weet je wat de begrippen diafragma, sluitertijd en ISO-waarde betekenen en hoe je deze kunt instellen op de camera. Dit wordt niet meer uitgelegd tijdens de privéles. Dit geldt niet voor de privéles basistechnieken.

Fotografie opleiding voor makelaars, marketing teams en influencers

Basistechnieken

Heb je een nieuwe camera en ben je net met fotograferen gestart? Wij kunnen in een privéles van +/- 3 uur de basis uitleggen. Met de basiskennis op zak fotografeer jij niet meer vanaf de automatische stand en worden je foto’s al veel mooier

Geen voorkennis vereist

Workshop fotografie op maat

Geavanceerde technieken

Wil je meer leren over een bepaald type camera of geavanceerde fotografie technieken zoals flitsen, HDR fotografie of panoramafotografie? Bij ons ben je op het juiste adres. Wij helpen je graag verder.

Beste Masterclass Portretfotografie Rotterdam

Portret- en studiofotografie

In de fotostudio in Rotterdam kan onze portretfotograaf je de fijne kneepjes van zijn vak leren. Tijdens een intensieve privéles portretfotografie leer je meer over het maken van mooie portretten met verschillende soorten licht.

Leer de mooiste food foto's maken

Food fotografie & foodstyling

Zet de meest overheerlijke gerechten mooi op de foto! Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Maak een vliegende start als food fotograaf en leer waar je allemaal aan moet denken en met welke instellingen je het beste kunt fotograferen.

product-fotografie-privéles-cursus

Productfotografie

Producten fotograferen in een mooie setting of productfotografie met een witte achtergrond voor je webshop. Wij leren het je tijdens een privéles productfotografie.

Gratis fotografie webinar - De Rooij Fotografie

Landschapsfotografie

Wil jij ook van die prachtige landschapsfoto’s leren maken? Leer deze geheimenvan een ervaren landschapsfotograaf in een privéles lanschapsfotografie.

Beste cursus Newbornfotografie Nederland

Newborn Fotografie

Volg deze privéles Newborn Fotografie en kom alles te weten over het maken van de mooiste newbornfoto’s. Voor de privé masterclass betaal je 550 euro incl. btw in totaal. Je kunt voor deze privé workshop één vriend(in)/familielid meenemen die de masterclass ook wilt volgen. Ook dit is inclusief koffie & thee.

Drone workshop (prive)

Filmen met een drone

Het gebruik van een drone heeft nogal wat haken en ogen. Allereerst moet je goed op de hoogte zijn van de regelgeving, daarnaast moet je diverse filmtechnieken onder de knie krijgen. In deze privéworkshop leer jij dit van A tot Z.

lightroom-privéles-de-rooij-fotografie-

Lightroom

In Adobe Lightroom zitten veel mogelijkheden om je foto’s op een professionele wijze te optimaliseren. Wij leren jou precies wat jij wilt leren tijdens een privéles Adobe Lightroom.

photoshop-privéles-de-rooij-fotografie-

Adobe Photoshop

In Adobe Photoshop kun je een stap verder gaan met het bewerken van jouw foto’s. Je kan naast het optimaliseren van de foto ook in lagen gaan werken, objecten verwijderen of juist toevoegen aan de foto. Dit en nog veel meer kan jij leren in een privéles Adobe Photoshop.

portfolio-review-feedback-van-professionele-fotograaf

Portfolio Review

Een portfolio review door een professionele fotograaf is de oplossing om je fotografie vaardigheden te laten beoordelen, zodat je weer nieuwe aanknopingspunten krijgt om de komende maanden aan te gaan werken.

Workshop fotografie voor bedrijven en verenigingen

Workshop op maat

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een workshop op maat? Wacht dan niet langer en stuur ons een aanvraag met jouw specifieke wensen.

PRIJSINFORMATIE & OVERIGE VRAGEN

AANVRAAGFORMULIER PRIVÉLES FOTOGRAFIE
Heb je interesse in een privéles fotografie? Vul het formulier op deze pagina geheel vrijblijvend in. Om een aanvraag voor een privéles zo soepel mogelijk te laten verlopen vragen wij je het formulier zo compleet mogelijk in te vullen. Indien er bepaalde gegevens nog onbekend zijn is dat geen probleem.

Fotografie Cursus voor Bedrijven
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Gemiddelde beoordeling van onze privélessen:
322 beoordelingen | 9.5