ONLINE CURSUS PHOTOSHOP ELEMENTS

VERKEN SAMEN MET ONS ALLE FUNCTIES EN MOGELIJKHEDEN VAN ADOBE ELEMENTS

Geschikt voor Elements 12, 13, 14, 15, 2018, 2019, 2020, 2021 én 2022

DE ONLINE CURSUS PHOTOSHOP ELEMENTS KORT SAMENGEVAT:

– Ruim 50 lessen over Photoshop Elements
– Leren in je eigen tempo
– Met mede-cursisten op ons cursistenplatform
– Direct contact met fotografiedocenten
– Online ondersteuning voor al je vragen
– Onbeperkt toegang tot de cursus
– Levenslang cursus updates
– Inclusief certificaat van deelname
– 30 dagen niet-goed-geld-teruggarantie
– Begin direct na aanmelding

VAN 200,-   VOOR €129,-

De tijdsduur dat je nog van deze actie kan profiteren:

MET CURSISTEN EN DOCENTEN OP ONS PLATFORM

Deze online cursus Photoshop Elements is echt uniek, want bij ons krijg je veel meer dan alleen video’s met uitleg over nabewerking. Je kan gemaakte foto’s delen op ons eigen cursistenplatform. Het leuke hiervan is dat je ook de resultaten van andere cursisten kunt zien en daarop kunt reageren. Een team van fotografiedocenten staat voor je klaar om je aanvullende tips te geven en je tijdens (maar ook na de cursus) verder te helpen om nog mooiere foto’s te maken.

De online cursus Photoshop Elements bij De Rooij Fotografie doe je dus niet alleen. Dankzij professionele begeleiding en het contact met mede-cursisten voltooid 98% van de cursisten de cursus binnen 7 weken.

VOOR WIE IS DE ONLINE PHOTOSHOP ELEMENTS?

Heb jij Photoshop Elements al enige tijd op je computer staan of heb je het net gekocht en wil jij graag alle geheimen ontdekken van het bewerken van foto’s? In de online cursus Photoshop Elements leer je alles over het importeren, organiseren en bewerken van je foto’s. Photoshop Elements is niet alleen een fotobewerker, maar een compleet workflow programma waarin je alle foto’s netjes kunt ordenen en bewerken om ze vervolgens af te drukken of mooie fotoboeken van te maken. In deze cursus leer jij hoe jij als (hobby)fotograaf Photoshop Elements het best kunt gebruiken, zodat jouw foto’s nog mooier worden.

Voor deze cursus heb je het fotobewerkingsprogramma Photoshop Elements nodig. De video’s in deze cursus zijn opgenomen in Elements 2021. Aan de hand van deze lessen kun je ook alles stap voor stap volgen in Elements 2020, 2019 en 2018. Ook krijg je toegang tot een complete cursus opgenomen in Elements 12 en 13. Aan de hand van deze video’s kun je ook alles volgen in Elements 14.

Inhoud van de cursus

In deze uitgebreide cursus leer je aan de hand van ruim 50 lessen wat de mogelijkheden van Photoshop Elements zijn. In totaal krijg je toegang tot ruim 7,5 uur aan video’s over Photoshop Elements, die je kunt bekijken op je computer, tablet of smartphone! Hiermee is het de meeste uitgebreide Nederlandstalige online Photoshop Elements cursus! De onderstaande items vormen slechts een deel van wat je allemaal gaat leren.

on1 photo raw reviewon1 photo raw review

ONLINE CURSUS PHOTOSHOP ELEMENTS MET 50 VIDEOLESSEN
& ONDERSTEUNING VOOR VRAGEN

Scherm kalibreren - Cursus Photoshop Elements

SCHERMKALIBRATIE

Als je foto’s gaat bewerken wil je natuurlijk wel de juiste kleuren op je scherm zien. Tijdens de cursus leer je de vele voordelen van schermkalibratie en hoe je dit zelf kunt doen.

Cursus Photoshop Elements 2021 Organizer

WERKEN MET ELEMENTS ORGANIZER

Vind gemakkelijk al je foto’s terug door de Elements Organizer. Importeer foto’s, gebruik tags en maak ze allemaal vindbaar. Hoe geordend ben jij?

Goede cursus Adobe Photoshop Elements - Camera RAW

BETERE BELICHTING EN MOOIERE KLEUREN

Bewerk je foto’s eerst binnen Camera RAW en optimaliseer de belichting en kleuren. Dit zorgt al voor een wereld van verschil. We leggen alle opties stap voor stap uit.

Photoshop Elements - Portretfoto's bewerken

DE MOOISTE PORTRETTEN

Jij wordt een pro in het bewerken van portretten. Maak lippen roder, ogen en tanden witter, verwijder oneffenheden en maak een gezicht zelfs iets dunner of voller.

Zwart-wit fotobewerking in Photoshop Elements 2021

KRACHTIGE ZWART-WIT FOTO'S

Wat is de echte kracht achter zwart-wit foto’s? Leer de meerwaarde van contrasten en donkere en lichte delen in de foto te begrijpen. Maak de meest prachtige zwart-wit foto’s!

Photoshop Elements - Onderwerpen selecteren

WERKEN MET SELECTIEGEREEDSCHAPPEN

Leer onderwerpen zoals gebouwen, de lucht of personen te selecteren in foto’s. Met de selectiegereedschappen kun je ook complexe onderwerpen goed selecteren.

Werken met lagen en laagmaskers

LEER WERKEN MET LAGEN EN LAAGMASKERS

Gemakkelijk bewerkingen toepassen en ongedaan maken. Leer werken met lagen en laagmaskers om specifieke delen in je foto te voorzien van de juiste bewerking.

Beste cursus Photoshop Elements - Onderwerpen verwijderen

ONGEWENSTE OBJECTEN VERWIJDEREN

Nooit meer last van ongewenste paaltjes. toeristen of prullenbakken in je foto’s! Tijdens de cursus leer je ongewenste objecten uit foto’s te verwijderen. Opgeruimd staat netjes!

Foto's samenvoegen met Photomerge

PANORAMA & HDR FOTO'S SAMENVOEGEN

In deze online cursus leer je ook hoe je panoramafoto’s en meerdere belichtingen samenvoegt met de Photomerge opties in Photoshop Elements.

Bekijk de onderstaande videolessen die onderdeel zijn van de online cursus Photoshop Elements. Op deze manier krijg je een goede indruk van hoe de videolessen eruit zien.

BEKIJK HIERONDER 2 GRATIS VIDEOLESSEN

Online cursus voor beginners en gevorderde fotografen

MAAK EEN VLIEGENDE START

In zeer korte tijd kun jij alle mogelijkheden van Photoshop Elements ontdekken. Door op jouw eigen tempo te leren, overal en waar je maar wilt maak jij een vliegende start. Ook wanneer je even wilt terugkoppelen op de cursus is dat mogelijk. Je hebt dus altijd een stok achter de deur!

Online helpdesk voor vragen

ONLINE ONDERSTEUNING

Heb je tijdens de online cursus Photoshop vragen? Stel deze via ons cursistenplatform. Binnen 24 uur kun je een reactie verwachten van onze fotografiedocenten of van een mede-cursist die het antwoord weet.

Onbeperkt toegang & Gratis updates

LEVENSLANG TOEGANG & UPDATES

Meld je nu aan voor de online cursus en je krijgt onbeperkt toegang tot alle lessen. Op die manier kun je altijd weer een les terugkijken als je iets vergeten bent. Ook krijg je gratis toegang tot updates van deze cursus.

Niet goed geld terug garantie

NIET-GOED-GELD-TERUGGARANTIE

Mocht deze online cursus toch niet aan jouw verwachtingen voldoen? Laat het ons binnen 30 dagen weten en je krijgt het volledige bedrag teruggestort. Meld je dus zonder risico aan.

BEOORDELINGEN OVER DE ONLINE CURSUS PHOTOSHOP ELEMENTS

Gemiddelde beoordeling van onze Online Cursus Photoshop Elements
478 beoordelingen | 9.2

ACTUELE AANBIEDINGEN VOOR DE ONLINE CURSUS PHOTOSHOP ELEMENTS

RUIM 800 CURSISTEN GINGEN JOU AL VOOR!

ONBEPERKT TOEGANG
Online cursus Photoshop Elements
€200,-     €129,-

Meer dan 50 lessen (+/- 7,5 uur)

Online helpdesk voor vragen

Toegang tot ons online cursistenplatform

Direct contact met een Lightroom docent

Originele RAW foto’s die in de video’s worden gebruikt

30 dagen niet-goed-geld-teruggarantie

Deze actie is nog geldig:

EEN PAAR EXTRA DINGEN DIE JIJ GAAT ONTDEKKEN

👍 Fotobewerking hartstikke leuk is om te doen

👍 Hoe je foto’s kunt bewerken, daar waar dat nodig is

👍 Dat iedere foto een eigen recept heeft op gebied van bewerking

👍 Hoe je de perfecte zwart-wit foto’s kunt bewerken

👍 Hoe je een zijdezachte huid kunt krijgen in portretfoto’s

cursus color efex pro voor bewerkingcursus color efex pro na bewerking

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE ONLINE CURSUS PHOTOSHOP ELEMENTS

Met welke Photoshop Elements versie is deze cursus te volgen?

Voor deze cursus heb je het fotobewerkingsprogramma Photoshop Elements nodig. De video’s in deze cursus zijn opgenomen in Elements 2021. Aan de hand van deze lessen kun je ook alles stap voor stap volgen in Elements 2020, 2019 en 2018. Ook krijg je toegang tot een complete cursus opgenomen in Elements 12 en 13. Aan de hand van deze video’s kun je ook alles volgen in Elements 14.

Hoe uitgebreid is deze online cursus Photoshop Elements?

In totaal bestaat deze online fotografie cursus uit ruim 50 videolessen. Bij elkaar opgeteld is dat ruim 7,5 uur kijk- en leerplezier.

Is het fotobewerkingsprogramma inclusief?

Nee, bij deze cursus moet je het programma Adobe Photoshop Elements apart aanschaffen. Aanschaffen kan via Bol.com

Hoe snel kan ik beginnen met de online cursus Photoshop Elements?

Zodra de betaling ontvangen is krijg je direct toegang. Indien je kiest voor iDEAL, MisterCash, PayPal, VISA of Mastercard dan wordt de betaling direct verwerkt. Bij een bankoverschrijving zit er vaak 1 werkdag tussen.

Hoe krijg ik toegang tot de online cursus?

Tijdens het aanmelden wordt er direct een account voor je aangemaakt. De accountgegevens ontvang je in een e-mail. Nadat de aanmelding en betaling voltooid zijn kun je inloggen en kom je op ons eigen cursisten platform terecht. Daar staat de online cursus klaar voor jou.

Kan ik de online cursus ook op mijn tablet en smartphone bekijken?

Dat is geen enkel probleem. De volledige website van De Rooij Fotografie en ons cursisten platform is responsive en dus goed te bedienen en te lezen op tablets en smartphones. Je kan ook de mobiele applicatie downloaden in de Appstore (Apple) of de Playstore (Android) van het platform waar wij mee werken, deze heet ‘Huddle’. Je kan hier vervolgens inloggen met jouw persoonlijke account en zo ook de cursus volgen.

huddle mobiele applicatie

Mijn werkgever betaalt de cursus, hoe kan ik aanmelden?

Goed geregeld! Het is in dit geval mogelijk dat wij een factuur maken die door je werkgever betaald wordt. Je kunt in het bestelproces voor de betaalmethode ‘Overboeking’ kiezen en zorg ervoor dat je in het veld ‘Bestelnotities’ aangeeft dat je werkgever betaalt en welke bedrijfsnaam, afdeling, adres, etc op de factuur moeten komen te staan. Wij zullen de factuur digitaal versturen.

Welke betaalmethoden zijn er om de cursus te betalen?

Wij bieden veel verschillende betaalmethoden aan, namelijk: iDEAL, VISA, Mastercard, Bancontact, KBC, Belfius, Sofort en een bankoverschrijving (selecteer Overboeking).

De betaalopties bij de Rooij Fotografie

Hoe krijg ik toegang tot de cursus na de betaling?

Zodra de betaling verwerkt is ontvang je een e-mail met een bevestiging. Bij het aanmelden wordt er direct een account aangemaakt op ons Photo Inspiration Club platform waarin een speciaal onderdeel alleen toegankelijk is voor onze cursisten. Heb je al een account? Je kunt dan direct inloggen. Heb je nog geen account? Bij het aanmelden voor de cursus wordt dit automatisch aangemaakt en ontvang je inloggegevens in een e-mail. Lukt het niet om in te loggen of ben je jouw wachtwoord vergeten, raadpleeg dan dit artikel van ons.

Ik heb een andere vraag. Waar kan ik deze stellen?

Stuur ons een bericht via het contactformulier en wij reageren zo spoedig mogelijk.

OVER DE FOTOGRAFIE DOCENT - MARK DE ROOIJ

De docent van deze online cursus, Mark de Rooij, geeft al bijna 10 jaar les in Photoshop Elements. Als fotograaf is Mark altijd al geïnteresseerd geweest in fotografie en alles wat daarbij komt kijken. Zo ook het bewerken van foto’s. Om die reden werd dit populaire fotobewerkingsprogramma direct getest. Het is de passie van Mark om zijn kennis over fotobewerking te kunnen delen met anderen. Inmiddels hebben honderden Photoshop Elements gebruikers de cursus succesvol afgerond.

Mark is gespecialiseerd in landschapsfotografie waarbij hij met name stedelijke landschappen en mooie zonsopkomsten fotografeert. Zijn werk wordt verkocht aan particulieren (foto’s aan de muur), maar ook aan heel veel bedrijven (voor websites, brochures, wanddecoratie en reclame-uitingen).

Leren fotograferen met duidelijke uitleg