ONLINE CURSUS PHOTOSHOP ELEMENTS

VERKEN SAMEN MET ONS ALLE FUNCTIES EN MOGELIJKHEDEN VAN ADOBE ELEMENTS

Deze cursus zowel geschikt voor de beginnende als gevorderde fotograaf

Leer werken met Photoshop Elements in deze cursus

DE ONLINE CURSUS PHOTOSHOP ELEMENTS KORT SAMENGEVAT:

– Ruim 60 lessen over Photoshop Elements
– Leren in je eigen tempo
– Met mede-cursisten op ons cursisten platform
– Direct contact met fotografiedocenten
– Online ondersteuning voor al je vragen
– Onbeperkt toegang tot de cursus
– Levenslang cursus updates
– 30 dagen niet-goed-geld-teruggarantie
– Begin direct na aanmelding

De tijdsduur dat je nog van deze actie kan profiteren:

MET CURSISTEN EN DOCENTEN OP ONS PLATFORM

Deze online cursus Photoshop Elements is echt uniek, want bij ons krijg je veel meer dan alleen video’s met uitleg over fotografie. Je kan gemaakte foto’s delen op ons eigen cursistenplatform. Het leuke hiervan is dat je ook de resultaten van andere cursisten kunt zien en daarop kunt reageren. Een team van fotografiedocenten staat voor je klaar om je aanvullende tips te geven en je tijdens (maar ook na de cursus) verder te helpen om nog mooiere foto’s te maken.

De online cursus Photoshop Elements bij De Rooij Fotografie doe je dus niet alleen. Dankzij professionele begeleiding en het contact met mede-cursisten voltooid 98% van de cursisten de cursus binnen 7 weken.

VOOR WIE IS DE ONLINE PHOTOSHOP ELEMENTS?

Heb jij Photoshop Elements al enige tijd op je computer staan of heb je het net gekocht en wil jij graag alle geheimen ontdekken van het bewerken van foto’s? In de online cursus Photoshop Elements leer je alles over het importeren, organiseren en bewerken van je foto’s. Photoshop Elements is niet alleen een fotobewerker, maar een compleet workflow programma waarin je alle foto’s netjes kunt ordenen en bewerken om ze vervolgens af te drukken of mooie fotoboeken van te maken. In deze cursus leer jij hoe jij als (hobby)fotograaf Photoshop Elements het beste kunt gebruiken, zodat jouw foto’s nog mooier worden.

Voor deze cursus heb je het fotobewerkingsprogramma Photoshop Elements nodig. De video’s in deze cursus zijn opgenomen in versie 12 en versie 13, maar ook met Photoshop Elements 9, Photoshop Elements 10, Photoshop Elements 11, Photoshop Elements 14 en Photoshop Elements 2018 en 2019 is deze cursus goed te volgen.

Inhoud van de cursus

In deze uitgebreide cursus leer je aan de hand van ruim 60 videolessen wat de mogelijkheden van Photoshop Elements zijn. In totaal krijg je toegang tot ruim 7,5 uur aan video’s over Photoshop Elements, die je kunt bekijken op je computer, tablet of smartphone! Hiermee is het de meeste uitgebreide Nederlandstalige online Photoshop Elements cursus! De onderstaande items vormen slechts een deel van wat je allemaal gaat leren.

on1 photo raw reviewon1 photo raw review

ONLINE CURSUS PHOTOSHOP ELEMENTS MET 60 VIDEOLESSEN
& ONDERSTEUNING VOOR VRAGEN

Monitor kalibratie met Photoshop Elements

MONITOR KALIBRATIE

Het belang van de juiste kleurenweergave voor het bewerken van je foto’s. Tijdens de cursus leer je de vele voordelen van monitor kalibratie en hoe je dit zelf kunt doen.

organizer tips photoshop elements

WERKEN MET ELEMENTS ORGANIZER

Vind gemakkelijk al je foto’s terug door de Elements Organizer! Hoe geordend ben jij?

selecties maken in photoshop elements cursus

WERKEN MET SELECTIEGEREEDSCHAPPEN

Leer onderwerpen zoals gebouwen, de lucht of personen te selecteren in foto’s. Met selectiegereedschappen kun je selectieve bewerkingen toepassen in je foto’s!

portretfoto's bewerken met photoshop elements

DE MOOISTE PORTRETTEN

Wordt een pro in het bewerken van portretten. Rode ogen, oneffenheden en schoonheidsfoutjes zijn verleden tijd! Na de cursus zijn al jouw portretten spotless!

zwart-wit foto's bewerken in Photoshop Elements

KRACHTIGE ZWART-WIT FOTO'S

De echte kracht achter zwart-wit foto’s? Leer de meerwaarde van contrasten, donkere en lichte delen in de foto te begrijpen. Maak de meest prachtige zwart-wit foto’s!

luchten verbeteren in Photoshop Elements

WERKEN MET HET GEGRADUEERDE FILTER

Nooit meer een overbelichte lucht of onderbelicht landschap! Tijdens deze online cursus leer je werken met gegradueerde filters. Zo krijg je in iedere foto de perfecte belichting.

kaders om je foto zetten in photoshop elements

ALBUMS EN KALENDERS MAKEN

In deze online cursus zul je leren hoe je met Adobe Elements je eigen fotoalbum en fotokalenders in elkaar kunt zetten! Het allerleukste cadeau om te geven en ontvangen!

werken met maskers in photoshop elements

LEER WERKEN MET LAGEN EN LAAGMASKERS

Gemakkelijk bewerkingen toepassen en ongedaan maken. Leer werken met lagen en laagmaskers om specifieke delen in je foto te voorzien van de juiste bewerking.

leren werken met lagen in deze photoshop elements cursus

ONGEWENSTE OBJECTEN VERWIJDEREN

Nooit meer last van ongewenste paaltjes. toeristen of prullenbakken in je foto’s! Tijdens de cursus leer je ongewenste objecten uit foto’s te verwijderen. Opgeruimd staat netjes!

Bekijk de onderstaande videolessen die onderdeel zijn van de online cursus Photoshop Elements. Op deze manier krijg je een goede indruk van hoe de videolessen eruit zien.

BEKIJK HIERONDER 2 GRATIS VIDEOLESSEN

Online cursus voor beginners en gevorderde fotografen

MAAK EEN VLIEGENDE START

In zeer korte tijd kun jij alle mogelijkheden van Photoshop Elements ontdekken. Door op jouw eigen tempo te leren, overal en waar je maar wilt maak jij een vliegende start. Ook wanneer je even wilt terugkoppelen op de cursus is dat mogelijk. Je hebt dus altijd een stok achter de deur!

Online helpdesk voor vragen

ONLINE ONDERSTEUNING

Heb je tijdens de online cursus Photoshop vragen? Stel deze via ons cursistenplatform. Binnen 24 uur kun je een reactie verwachten van onze fotografiedocenten of van een mede-cursist die het antwoord weet.

Onbeperkt toegang & Gratis updates

LEVENSLANG TOEGANG & UPDATES

Meld je nu aan voor de online cursus en je krijgt onbeperkt toegang tot alle lessen. Op die manier kun je altijd weer een les terugkijken als je iets vergeten bent. Ook krijg je gratis toegang tot updates van deze cursus.

Niet goed geld terug garantie

NIET-GOED-GELD-TERUGGARANTIE

Mocht deze online cursus toch niet aan jouw verwachtingen voldoen? Laat het ons binnen 30 dagen weten en je krijgt het volledige bedrag teruggestort. Meld je dus zonder risico aan.

BEOORDELINGEN OVER DE ONLINE CURSUS PHOTOSHOP ELEMENTS

RUIM 800 CURSISTEN GINGEN JOU AL VOOR!

Gemiddelde beoordeling van onze Online Cursus Photoshop Elements
311 beoordelingen | 9.2

ACTUELE AANBIEDINGEN VOOR DE ONLINE CURSUS PHOTOSHOP ELEMENTS

ONBEPERKT TOEGANG
Online cursus Photoshop Elements
€200,-     €149,-

Meer dan 60 lessen (+/- 7,5 uur)

Online helpdesk voor vragen

30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Toegang tot onze cursisten groep op Facebook

Originele RAW foto’s die in de video’s worden gebruikt

Deze actie is nog geldig:

EEN PAAR EXTRA DINGEN DIE JIJ GAAT ONTDEKKEN


👍 Fotobewerking hartstikke leuk is om te doen

 

👍 Hoe je foto’s kunt bewerken, daar waar dat nodig is

 

👍 Dat iedere foto een eigen recept heeft op gebied van bewerking

 

👍 Hoe je de perfecte zwart-wit foto’s kunt bewerken

 

👍 Hoe je een zijdezachte huid kunt krijgen in portretfoto’s

cursus color efex pro voor bewerkingcursus color efex pro na bewerking

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER DE ONLINE CURSUS PHOTOSHOP ELEMENTS

Met welke Photoshop Elements versie is deze cursus te volgen?

Voor deze cursus heb je het fotobewerkingsprogramma Photoshop Elements nodig. De video’s in deze cursus zijn opgenomen in versie 12 en versie 13, maar ook met Photoshop Elements 9, Photoshop Elements 10, Photoshop Elements 11, Photoshop Elements 14 en Photoshop Elements 2018 en 2019 is deze cursus goed te volgen.

Hoe uitgebreid is deze online cursus Photoshop Elements?

In totaal bestaat deze online fotografie cursus uit 60 videolessen. Bij elkaar opgeteld is dat ruim 7,5 uur kijk- en leerplezier.

Is het fotobewerkingsprogramma inclusief?

Nee, bij deze cursus moet je het programma Adobe Elements apart aanschaffen. Aanschaffen kan via Adobe.

Hoe snel kan ik beginnen met de online cursus Photoshop Elements?

Zodra de betaling ontvangen is krijg je direct toegang. Indien je kiest voor iDEAL, MisterCash, PayPal, VISA of Mastercard dan wordt de betaling direct verwerkt. Bij een bankoverschrijving zit er vaak 1 werkdag tussen.

Hoe krijg ik toegang tot de online cursus?

Tijdens het aanmelden wordt er direct een account voor je aangemaakt. Nadat de aanmelding en betaling voltooid zijn kun je inloggen en kom je in de cursisten omgeving terecht. Daar staat de online cursus Photoshop Elements voor je klaar.

Heb je al een account op onze website? Log dan eerst in en meld je vervolgens aan. Deze online cursus wordt dan in het bestaande account geplaatst.

Kan ik de online cursus ook op mijn tablet en smartphone bekijken?

Dat is geen enkel probleem. De volledige website van De Rooij Fotografie is responsive en dus goed te bedienen en te lezen op tablets en smartphones.

Mijn werkgever betaalt de cursus, hoe kan ik aanmelden?

Goed geregeld! Het is in dit geval mogelijk dat wij een factuur maken die door je werkgever betaald wordt. Je kunt in het bestelproces voor de betaalmethode ‘Overboeking’ kiezen en zorg ervoor dat je in het veld ‘Bestelnotities’ aangeeft dat je werkgever betaalt en welke bedrijfsnaam, afdeling, adres, etc op de factuur moeten komen te staan. Wij zullen de factuur digitaal versturen.

Welke betaalmethoden zijn er om de cursus te betalen?

Wij bieden veel verschillende betaalmethoden aan, namelijk: iDEAL, PayPal, VISA, Mastercard, Bancontact (Mister Cash), Belfius Direct Net, KBC/CBC-Betaalknop en een bankoverschrijving.

Ik heb een andere vraag. Waar kan ik deze stellen?

Stuur ons een bericht via het contactformulier en wij reageren zo spoedig mogelijk.

OVER DE FOTOGRAFIE DOCENT - MARK DE ROOIJ

De docent van deze online cursus, Mark de Rooij, geeft al bijna 10 jaar les in Photoshop Elements. Als fotograaf is Mark altijd al geïnteresseerd geweest in fotografie en alles wat daarbij komt kijken. Zo ook het bewerken van foto’s. Om die reden werd dit populaire fotobewerkingsprogramma direct getest. Het is de passie van Mark om zijn kennis over fotobewerking te kunnen delen met anderen. Inmiddels hebben honderden Photoshop Elements gebruikers de cursus succesvol afgerond.

Mark is gespecialiseerd in landschapsfotografie waarbij hij met name stedelijke landschappen en mooie zonsopkomsten fotografeert. Zijn werk wordt verkocht aan particulieren (foto’s aan de muur), maar ook aan heel veel bedrijven (voor websites, brochures, wanddecoratie en reclame-uitingen).

Leren fotograferen met duidelijke uitleg

OVER ONS

De Rooij Fotografie is het kenniscentrum voor fotografie en fotobewerking in Nederland. Sinds 2011 worden er cursussen gegeven aan ruim 4000 fotografie liefhebbers per jaar. Lees verder…

Klantenservice
Veelgestelde vragen
Contactgegevens
Adverteren
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

SOCIAL MEDIA

MELD JE GRATIS AAN VOOR FOTOGRAFIE TIPS (2x MAAND)

top
© COPYRIGHT 2011 - 2020 DE ROOIJ FOTOGRAFIE

NU 15% KORTING OP DEZE ONLINE CURSUS MET DE KORTINGSCODE BLIJFTHUIS