ONLINE CURSUS SMARTPHONE FOTOGRAFIE

ALTIJD EN OVERAL DE MEEST BIJZONDERE FOTO'S SCHIETEN MET JE SMARTPHONE

Deze cursus is geschikt voor alle Android smartphones en iPhones

DE ONLINE CURSUS KORT SAMENGEVAT:

– In 30 lessen mooiere smartphone foto’s
– Een aparte cursus voor iPhones en Android toestellen
– Met mede-cursisten op ons cursistenplatform
– Direct contact met fotografiedocenten
– Online ondersteuning voor al je vragen
– Levenslang toegang tot alle videolessen
– Inclusief certificaat van deelname
– Leren in je eigen tempo
– 30 dagen niet-goed-geld-teruggarantie
– Inclusief gratis cursus updates
– Eenmalige betaling van €29,-
– Begin direct na aanmelding

VAN 50,-   VOOR €29,-

De tijdsduur dat je nog van deze actie kan profiteren:

MET CURSISTEN EN DOCENTEN OP ONS PLATFORM

Deze online cursus smartphone fotografie cursus is echt uniek, want bij ons krijg je veel meer dan alleen video’s met uitleg over smartphone fotografie. Je kan ook je gemaakte foto’s delen met ons op ons eigen cursistenplatform. Het leuke hiervan is dat je ook de resultaten van andere cursisten kunt zien en daarop kunt reageren. Een team van fotografiedocenten staat voor je klaar om je aanvullende tips te geven en je tijdens (maar ook na de cursus) verder te helpen om nog mooiere foto’s te maken.

De online cursus smartphone fotografie bij De Rooij Fotografie doe je dus niet alleen. Dankzij professionele begeleiding en het contact met mede-cursisten voltooid 97% van de cursisten de cursus binnen 3-4 weken.

VOOR WIE IS DE ONLINE CURSUS SMARTPHONE FOTOGRAFIE?

Wil je mooiere foto’s maken met je iPhone of Android smartphone? Dat kan vanuit huis met onze online cursus smartphone fotografie waarbij je leert in je eigen tempo met duidelijke videolessen. Ruim 80% van de mensen met een smartphone maakt regelmatig foto’s met hun iPhone of Android smartphone. De fotokwaliteit van smartphones is door de jaren heen veel beter geworden en je hebt het altijd bij de hand. Het is dus vrij logisch dat we er zoveel foto’s mee maken. Natuurlijk wil je wel dat deze foto’s er perfect uitzien!

Hoewel de instelmogelijkheden van een smartphone beperkter zijn dan op een fotocamera, kun je toch nog meer instellen dan je denkt. Daarnaast draait het niet alleen om de instellingen, ook compositie is erg belangrijk. In deze online cursus leer jij stap voor stap de mogelijkheden van je eigen smartphone te ontdekken en hoe jij de mooiste foto’s maakt met een iPhone of Android smartphone. De cursus is geschikt voor alle merken smartphones die op iOS en Android werken, dus ook de populaire iPhone en Samsung Galaxy.

Deze cursus is voor jou als je…

  • – regelmatig foto’s maakt met een Android smartphone of iPhone
  • – graag mooiere foto’s wilt maken met een Android smartphone of iPhone
  • – meer wilt leren over de mogelijkheden die de camera heeft

Voor deze online cursus  heb je geen voorkennis over fotografie of smartphones nodig. Iedereen, jong en oud, kan deze cursus volgen!

ontdek je iphone of android smartphone

ONLINE CURSUS IPHONE OF ANDROID SMARTPHONE FOTOGRAFIE MET MEER DAN 30 VIDEOLESSEN
& ONDERSTEUNING VOOR VRAGEN

betere foto's maken met smartphone

ALTIJD DE HOOGSTE KWALITEIT FOTO'S

Uitleg over belangrijke termen in de fotografie zoals resolutie, aspect ratio en digitale/optische zoom. Met deze kennis maakt jouw smartphone foto’s op de hoogste kwaliteit.

HDR-fotografie-smartphone-fotografie

LEER HOE JE DE MOOISTE HDR FOTO'S KUNT MAKEN

Is de lucht regelmatig te licht in de foto of je onderwerp te donker? Dit is een probleem waar je mee te maken kunt krijgen. Met de juiste instellingen vergroot je de kans op een goed belichte foto. Laat je onderwerp shinen!

mooie zonsondergang met smartphonne

UITLEG OVER DE WITBALANS

Pas de kleuren in de foto aan waardoor je zonsondergangsfoto’s echt een mooie oranje gloed krijgen en je avondfoto’s schitterende koele tinten.

android smartphone fotografie tips

SCHERPSTELLEN MET JE IPHONE OF ANDROID SMARTPHONE

Zorg ervoor dat het juiste onderwerp altijd goed scherp is. Wij leggen je uit waar je op moet letten. Ook leer je hoe je de achtergrond onscherp maakt terwijl de voorgrond scherp blijft.

nacht foto's maken met iphone smartphone

NOG MOOIERE FOTO'S MET STERKE COMPOSITIES

Aan de hand van handige compositie tips maak jij foto’s op een eenvoudige manier veel beter. Trucs die professionals toepassen kan jij ook gaan toepassen.

iPhone fotografie tips

PANORAMAFOTO'S, TIMELAPSE EN SLOW-MOTION VIDEO'S MAKEN

Een goede panoramafoto maken zonder vervormingen is nog een hele kunst. In deze cursus krijg je handige tips en geven wij ook een korte introductie over timelapse en slow-motion video’s.

Online cursus voor beginners en gevorderde fotografen

MAAK EEN VLIEGENDE START

In zeer korte tijd kun jij alle mogelijkheden van je smartphone camera ontdekken. Verspil geen tijd en maak een vliegende start, zodat jij snel de mooiste foto’s maakt!

Online helpdesk voor vragen

ONLINE ONDERSTEUNING

Heb je tijdens de Online Cursus Smartphone Fotografie vragen? Deze kun je gewoon stellen via de online helpdesk. Ook kun je aanvullende tips vragen op bewerkte foto’s door die naar ons te mailen. Binnen 24 uur krijg je een reactie, maar vaak sneller!

Onbeperkt toegang & Gratis updates

LEVENSLANG TOEGANG & UPDATES

Meld je nu aan voor de online cursus en je krijgt onbeperkt toegang tot alle lessen. Op die manier kun je altijd weer een les terugkijken als je iets vergeten bent. Ook krijg je gratis toegang tot updates van deze cursus.

Niet goed geld terug garantie

NIET-GOED-GELD-TERUGGARANTIE

Mocht deze online cursus toch niet aan jouw verwachtingen voldoen? Laat het ons binnen 30 dagen weten en je krijgt het volledige bedrag teruggestort. Meld je dus zonder risico aan.

BEOORDELINGEN OVER DE ONLINE CURSUS SMARTPHONE FOTOGRAFIE

RUIM 500 CURSISTEN GINGEN JOU AL VOOR!

Gemiddelde beoordeling van onze online cursus smartphone fotografie (iOS & Android):
76 beoordelingen | 9.4

ACTUELE AANBIEDINGEN VOOR DE ONLINE CURSUS SMARTPHONE FOTOGRAFIE

SMARTPHONE FOTOGRAFIE
Voor Android en iPhone beschikbaar

€50,-     €29,-

30+ lessen (+/- 2 uur)

Toegang tot ons cursisten platform

Direct contact met onze docenten

30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Begin direct met deze cursus

SMARTPHONE + SNAPSEED
Online Cursus Smartphone Fotografie
Online Cursus Snapseed

€100,-     €49,-

Inclusief Snapseed cursus

40+ lessen (+/- 3,5 uur)

Toegang tot ons cursisten platform

Direct contact met onze docenten

30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Begin direct met deze cursussen

Deze acties zijn nog geldig:

EEN PAAR EXTRA DINGEN DIE JIJ GAAT ONTDEKKEN


👍 Dat je niet perse een dure fotocamera nodig hebt om mooie foto’s te maken

 

👍 Je creativiteit een stimulans krijgt met behulp van onze compositie tips

 

👍 Jouw smartphone meer kan dan je denkt

 

👍 Hoe je de mooiste portretfoto’s maakt met je smartphone

 

👍 Met welke instellingen je maximale controle hebt over de belichting

kleuren verbeteren in luminar 4 online cursus onbewerktkleuren verbeteren in luminar 4 online cursus

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER DE ONLINE CURSUS SMARTPHONE FOTOGRAFIE

Met welke smartphones is deze cursus te volgen?

De cursus is geschikt voor alle smartphones die een camera hebben. De meeste smartphones draaien op iOs of Android. Via de Google PlayStore of Appstore krijg je toegang tot een groot aanbod aan apps. Vrije ruimte op je smartphone is daarbij aan te raden.

Hoe uitgebreid is deze online cursus smartphone fotografie?

In totaal bestaat deze online fotografie cursus uit 31 videolessen. Bij elkaar opgeteld is dat ruim 2.8 uur kijk- en leerplezier.

Hoe snel kan ik beginnen met de online cursus smartphone fotografie?

Zodra de betaling ontvangen is krijg je direct toegang. Indien je kiest voor iDEAL, MisterCash, PayPal, VISA of Mastercard dan wordt de betaling direct verwerkt. Bij een bankoverschrijving zit er vaak 1 werkdag tussen.

Hoe krijg ik toegang tot de online cursus?

Tijdens het aanmelden wordt er direct een account voor je aangemaakt. De accountgegevens ontvang je in een e-mail. Nadat de aanmelding en betaling voltooid zijn kun je inloggen en kom je op ons eigen cursisten platform terecht. Daar staat de online cursus klaar voor jou.

Kan ik de online cursus ook op mijn tablet en smartphone bekijken?

Dat is geen enkel probleem. De volledige website van De Rooij Fotografie en ons cursisten platform is responsive en dus goed te bedienen en te lezen op tablets en smartphones. Je kan ook de mobiele applicatie downloaden in de Appstore (Apple) of de Playstore (Android) van het platform waar wij mee werken, deze heet ‘Huddle’. Je kan hier vervolgens inloggen met jouw persoonlijke account en zo ook de cursus volgen.

huddle mobiele applicatie

Mijn werkgever betaalt de cursus, hoe kan ik aanmelden?

Goed geregeld! Het is in dit geval mogelijk dat wij een factuur maken die door je werkgever betaald wordt. Je kunt in het bestelproces voor de betaalmethode ‘Overboeking’ kiezen en zorg ervoor dat je in het veld ‘Bestelnotities’ aangeeft dat je werkgever betaalt en welke bedrijfsnaam, afdeling, adres, etc op de factuur moeten komen te staan. Wij zullen de factuur digitaal versturen.

Welke betaalmethoden zijn er om de cursus te betalen?

Wij bieden veel verschillende betaalmethoden aan, namelijk: iDEAL, VISA, Mastercard, Bancontact, KBC, Belfius, Sofort en een bankoverschrijving (selecteer Overboeking).

De betaalopties bij de Rooij Fotografie

Hoe krijg ik toegang tot de cursus na de betaling?

Zodra de betaling verwerkt is ontvang je een e-mail met een bevestiging. Bij het aanmelden wordt er direct een account aangemaakt op ons Photo Inspiration Club platform waarin een speciaal onderdeel alleen toegankelijk is voor onze cursisten. Heb je al een account? Je kunt dan direct inloggen. Heb je nog geen account? Bij het aanmelden voor de cursus wordt dit automatisch aangemaakt en ontvang je inloggegevens in een e-mail. Lukt het niet om in te loggen of ben je jouw wachtwoord vergeten, raadpleeg dan dit artikel van ons.

Ik heb een andere vraag. Waar kan ik deze stellen?

Stuur ons een bericht via het contactformulier en wij reageren zo spoedig mogelijk.

OVER DE FOTOGRAFIE DOCENT - MARK DE ROOIJ

De docent van deze cursus is Mark de Rooij. Mark is gespecialiseerd in stedenfotografie waarbij hij met name skylines, gebouwen en mooie stedelijke details fotografeert. Zijn werk wordt verkocht aan particulieren (foto’s aan de muur), maar ook aan heel veel bedrijven (voor websites, brochures, wanddecoratie en reclame-uitingen). Mark geloofd erin dat je niet perse een dure fotocamera nodig hebt om mooie foto’s te maken. Naar aanleiding van deze gedachte heeft hij deze online cursus Smartphone Fotografie opgezet. Zoveel mensen enthousiast maken over fotografie is een belangrijk uitgangspunt.

Ben je benieuwd naar de foto’s van Mark? Via zijn Instagram @markderooijphotography deelt hij regelmatig zijn mooiste foto’s.

Leren fotograferen met duidelijke uitleg