Artikelnummer: 37554.
Categorie: .

Basiscursus Fotografie Plus Groningen (vervolgcursus)

 109,00 incl. btw

[button url=”https://www.derooijfotografie.nl/interesse-mail-basiscursus-plus/” class=”other” bg=”#313b3d” hover_bg=”#232b2d” size=”14px” color=”#ffffff” radius=”0px” width=”280px” height=”12px” target=”_self”] 📧 E-MAIL MIJ BIJ NIEUWE DATA [/button]

Waarom deze cursus?

Fotografie Cursus Groningen 6 tot 10 cursisten per groep

Basiscursus Fotografie Groningen Gratis parkeren

Fotografie cursus in Noord-Nederland Ervaren fotografie docent

Fotografie Cursus in Friesland Inclusief hand-out & lensdoekje

Cadeaubon bij fotocursus Inclusief €10,- Saal Digital coupon

Fotocursus in Groningen Ruim 6500 tevreden cursisten

Cursus Fotografie Veel persoonlijke aandacht

Groningen Fotocursus 3 maanden nazorg (6 opdrachten)

Workshop Fotografie Facebook cursisten groep toegang

Fotografie Cursus in Groningen Certificaat van deelname

Certificaat Fotocursus

Deze cursus sluit perfect aan op onze basiscursus fotografie.
Heb je die cursus al gevolgd? Dan is dit de cursus voor jou om nog meer te leren over fotografie.

De basiscursus fotografie plus (voorheen genaamd: vervolgcursus) in Groningen kan gevolgd worden als je de belichtingsdriehoek (diafragma, sluitertijd en ISO-waarde) begrijpt. De cursus bestaat uit een intensieve en leerzame dag, waarin een groot deel praktijk zit én waarin gemaakte foto's besproken worden. Onze fotografie docent geeft tijdens de fotobespreking aanvullende tips waardoor je nog meer leert over fotografie.

Amsterdam - Beste Vervolgcursus Fotografie - Gratis Extra's

Programma basiscursus fotografie plus Groningen

- Ochtend: Deze fotografie cursus begint met uitleg over de voordelen/nadelen van het fotograferen in RAW. Daarna krijg je uitleg over welke lichtmeetmethodes en kleurruimtes je kan instellen in de camera, hoe je optimaal gebruikmaakt van het histogram en je hoe je de witbalans handmatig instelt met behulp van een grijskaart.

Voordelen vervolgcursus fotografie
- Middag: De rest van de dag ga je intensief aan de slag met compositie. Aan de hand van leerzame opdrachten leer jij hele andere foto's te maken en ga jij anders naar de wereld (en fotografie) kijken. Je krijgt professionele begeleiding van onze fotografie docent die je hierbij helpt. Na het fotograferen worden er foto's besproken. De docente kiest diverse foto's uit waarop opbouwende feedback gegeven wordt. De bespreking is vaak het meest leerzame deel van de cursus, omdat je leert wat jij wel en niet mooi vindt aan een foto. Ook ga je merken dat andere cursisten andere foto's gemaakt hebben terwijl iedereen aan dezelfde opdrachten gewerkt heeft.

In de hand-out die je meekrijgt staat nog een korte introductie over de mogelijkheden van fotobewerking en uitleg over HDR fotografie. Dit is zelfstudie materiaal voor na de cursus.

 

Unieke opzet van de cursus + Extra bonus

De opzet van deze fotografie cursus is uniek, want naast de cursus dag met fotobespreking krijg je in de drie maanden na de cursus nog 6 opdrachten per e-mail toegestuurd. Dit is een goede manier om de geleerde theorie te herhalen en alles beter te onthouden. Daarnaast is dit ook een hele goede stimulans om te blijven fotograferen.

Als cursist van De Rooij Fotografie profiteer je nog van een extra bonus. In de toekomst kan je gratis webinars volgen over fotografie. Tenslotte krijg je ook toegang tot de exclusieve Facebook cursisten groep van De Rooij Fotografie waar je in contact kan komen met andere cursisten en foto’s kan bekijken en delen.

 

Prijs van de basiscursus fotografie plus

De prijs van deze cursus is 109 euro inclusief BTW. Dit is inclusief koffie/thee en een lunch op de cursus dag. Je krijgt ook een mooie hand-out van de presentatie slides waarbij je direct aantekeningen kan maken. Op deze manier kan jij ook na de cursus alles nog een keer rustig doorlezen.

 

Locatie & data cursus

Momenteel organiseren wij deze cursus niet meer op locatie en is het exclusief te volgen als een online cursus.

 

Locatie

Ni Hao Stadsparkpaviljoen (gratis parkeren voor de deur)

Docent

Jan Dijkstra of Frans

Aantal deelnemers

5-10

Inclusief

– Uitgebreide reader met presentatie slides
– Pen
– Lensdoekje
– 6 fotografie opdrachten (na de cursus)
– Koffie/thee en een lunch

4 beoordelingen voor Basiscursus Fotografie Plus Groningen (vervolgcursus)

Adelgonde Laansma

Ik geef deze cursus ene 8,8

Ria Kort

Zeer leuk en leerzame dag.

Carel Pastoor

Prima cursus, goede docent en weer veel geleerd

Anne-Marie vd Berg

Alleen sterrenclassificatie ingevuld

Schrijf een beoordeling