Cadeaubon

 25,00 167,00 incl. BTW

Wissen
SKU: 8328 Categorie:

Beschrijving

Verras een vriend, vriendin of familielid met een cadeaubon van De Rooij Fotografie. De Fotografie Cursus Cadeaubon van De Rooij Fotografie is te bestellen in 25 euro, 50 euro, 75 euro, 100 euro en 150 euro. Eventueel kun je ook meerdere cadeaubonnen tegelijk bestellen om tot de gewenste waarde te komen.

Deze cadeaubonnen met een specifieke waarde zijn te verzilveren voor de basiscursus, workshops, online cursussen, eBooks en en camera filters.

Nadat wij de bestelling en betaling van de Fotografie Cursus Cadeaubon ontvangen hebben sturen wij binnen 24 uur een digitale cadeaubon op naar het opgegeven e-mailadres. Iedere cadeaubon is voorzien van een unieke couponcode die de ontvanger kan gebruiken bij het aanmelden. Alle cadeaubonnen die wij uitgeven zijn 1 jaar geldig.

Selecteer bovenaan deze pagina de cadeaubon die je wilt bestellen en voeg deze toe aan de winkelwagen.

OVER ONS

De Rooij Fotografie is het kenniscentrum voor fotografie en fotobewerking in Nederland. Sinds 2011 worden er cursussen gegeven aan ruim 4000 fotografie liefhebbers per jaar. Lees verder…

Klantenservice
Veelgestelde vragen
Contactgegevens
Adverteren
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

SOCIAL MEDIA

GRATIS FOTOGRAFIE TIPS & VIDEOLESSEN

Meld je aan voor onze 2 wekelijkse mailing en mis geen enkele fotografie tip, gratis videoles en exclusieve aanbieding meer.

top
© COPYRIGHT 2011 - 2019 DE ROOIJ FOTOGRAFIE
Heb je een vraag? WhatsApp ons