Statieven

Kingjoy G55C + G0 carbon statief

KINGJOY G55C CARBON STATIEF + G0 BALHOOFD

De Kingjoy G55C + G0 is een zeer geschikt statief voor de veelzijdige fotograaf die zo af en toe graag gebruik maakt van een statief. De 8 lagen carbon maakt het een licht en stevig statief. Door het flexibele balhoofd kun je als fotograaf gemakkelijk de camera bewegen terwijl deze nog op het statief staat. Dit stevige statief is bovendien geschikt voor alle compactcamera’s, systeemcamera’s en spiegelreflexcamera’s die aan de onderzijde voorzien zijn van een schroefaansluiting. De schroefmaat is universeel en past dus ook op jouw camera. Het type statiefkop is een balhoofd en heeft een snelkoppelingsplaatje. Hiermee kun je de camera snel op het statief zetten of er vanaf halen.

Kingjoy K1208 + QH10 Carbon statief

KINGJOY K1208 CARBON STATIEF + QH10 BALHOOFD

De Kingjoy K1208 + QH10 is een stevig statief voor de fotograaf die vaak met een statief fotografeert. Met antislip spikes biedt het statief de mogelijkheid om extra stevig in de grond te staan. Het statief dankt zijn stevigheid aan de 8 lagen carbon. Daardoor is het statief zeer geschikt om mee te nemen op reis. Wanneer je de poten volledig inklapt, is de lengte slechts 43cm. Met deze afmetingen past het statief ook in een reiskoffer. Met een gewicht van slechts 1.35kg is dit een ideaal statief om mee te reizen. Verder heeft dit statief een geïntegreerde monopod, handig voor als je sport of wildlife met een zwaar teleobjectief fotografeert. Het type statiefkop is een balhoofd en heeft een snelkoppelingsplaatje. Hiermee kun je de camera snel op het statief zetten of er vanaf halen.

Kingjoy P051 + G00 mini statief

KINGJOY P051 MINISTATIEF + G00 BALHOOFD

De Kingjoy P051 + G00 is een extra compact statief die je overal gemakkelijk mee naar toe kunt nemen. Dit mini-statief wordt ook wel een tafelstatief genoemd en is ideaal voor de macro-fotograaf of wanneer je dicht bij de grond fotografeert. Daarnaast is het mogelijk het statief op tafeltjes en muurtjes neer te zetten waardoor het een ideaal statief is voor avondfotografie of voor tijdens een stadswandeling als je geen groot statief mee wilt nemen.