ONLINE CURSUS NIK COLLECTION 2

ONTDEK ALLE GEHEIMEN ACHTER DE NIK COLLECTION

Met deze cursus worden je foto’s nog mooier

online cursus nik colletion plugin

DE ONLINE CURSUS KORT SAMENGEVAT:

– 40 lessen die alle plugins uitleggen
– Leren in je eigen tempo
– Met mede-cursisten op ons cursistenplatform
– Direct contact met fotografiedocenten
– Online ondersteuning voor al je vragen
– Geschikt voor NIK Collection 2
– Levenslang toegang tot de cursus
– Inclusief certificaat van deelname
– 30 dagen niet-goed-geld-teruggarantie
– Begin direct na aanmelding

VAN 90,-   VOOR €65,-

De tijdsduur dat je nog van deze actie kan profiteren:

MET CURSISTEN EN DOCENTEN OP ONS PLATFORM

Deze online cursus Nik Collection cursus is echt uniek, want bij ons krijg je veel meer dan alleen video’s met uitleg over Nik Collection. Je kan bewerkte foto’s delen op ons eigen cursistenplatform. Het leuke hiervan is dat je ook de resultaten van andere cursisten kunt zien en daarop kunt reageren. Een team van fotografiedocenten staat voor je klaar om je aanvullende tips te geven en je tijdens (maar ook na de cursus) verder te helpen om nog mooiere foto’s te maken.

De online cursus Nik Collection bij De Rooij Fotografie doe je dus niet alleen. Dankzij professionele begeleiding en het contact met mede-cursisten voltooid 96% van de cursisten de cursus binnen 6 weken.

VOOR WIE IS DE ONLINE CURSUS NIK COLLECTION?

In de online cursus Nik Collection ontdek je alle geheimen van deze krachtige plugin die te gebruiken is in combinatie met Adobe Lightroom Classic, Photoshop Elements, Adobe Photoshop CS en Adobe Photoshop CC. Nik Collection bestaat uit de plugins Analog Efex Pro, Color Efex Pro, Silver Efex Pro, Viveza, HDR Efex Pro, Sharpener Pro en Dfine. Iedere plugin van Nik Collection heeft unieke eigenschappen waardoor je foto’s er nog mooier uit gaan zien dan wanneer je alleen Lightroom of Photoshop gebruikt. Ga jij je foto’s ook de ‘wow-factor’ geven?

Deze online cursus bevat:
Deze online cursus is opgenomen in Nik Collection 2 en bevat ruim 4.5 uur aan lessen opgedeeld in 40 video’s. Bij de cursus krijg je ook hoge kwaliteit TIF fotobestanden die in de lessen gebruikt worden. Op die manier kun je alles stap voor stap nadoen. Ook bevat de cursus een paar handige PDF downloads om in de plugins sneltoetsen te gebruiken, voor een nog efficiëntere workflow.

cursus nik collection silver efex pro voor bewerkingcursus nik collection silver efex pro na bewerking

ONLINE CURSUS NIK COLLECTION MET 40 VIDEOLESSEN
& ONDERSTEUNING VOOR VRAGEN

foto's een analoog effect geven

ANALOG EFEX PRO

Pas de meest legendarische bewerkingstechnieken toe die vroeger veelvuldig in de donkere kamer gebruikt werden. Met behulp van de vele presets krijgen jouw foto’s met één muisklik een geheel eigen karakter.

Kleuren in je foto's optimaliseren

COLOR EFEX PRO

Laat je inspireren door de 55 filters van Color Efex Pro. Gebruik één filter om je foto nog mooier te maken of gebruik een combinatie van filters voor een uniek resultaat. In de Nik Collection cursus leer jij stap voor stap de mogelijkheden te ontdekken zodat jij deze plugin op de beste manier kan gebruiken.

beheers de zwart-wit tinten in jouw foto's

SILVER EFEX PRO

Silver Efex Pro is populair bij zwart-wit liefhebbers. Op een eenvoudige manier zet jij kleurenfoto’s om in een sprekende zwart-wit foto’s. Met behulp van 20+ presets kies jij een stijl die bij de foto past en optimaliseer je de bewerking met de vele opties die wij je uitleggen.

Hoe voeg je HDR foto's samen?

HDR EFEX PRO

Voor de HDR liefhebbers is er HDR Efex Pro. Voeg met een paar muisklikken een HDR-reeks samen en kies één van de vele presets waarmee je direct een mooie bewerking toepast. De resultaten variëren van realistisch tot heel creatief. Voor iedereen zit er wel een mooie bewerking tussen.

Contrast in je foto's verbeteren

VIVEZA

Bewerk je foto op globaal en lokaal niveau door de belichting, het contrast, de kleuren, de schaduwen en de warmte van de foto aan te passen. Met de unieke controlepunten die in deze plugin te vinden zijn kun je zeer selectief te werk gaan.

foto's verscherpen met nik collection

SHARPENER PRO

Het verscherpen van foto’s is een belangrijk onderdeel van fotobewerking. In de Nik Collection cursus leggen wij je stap voor stap uit wat de mogelijkheden zijn en geven wij advies wat de beste instellingen zijn.

Ruis uit je foto's verwijderen

DFINE

Helaas heeft een foto soms beeldruis. Als dat het geval is heb je Dfine nodig die ruisreductie toepast. Dfine werkt over het algemeen beter dan de ruisreductie in Lightroom en Photoshop, dus het gebruik van Dfine is absoluut aan te raden.

BEKIJK HIERONDER 2 GRATIS VIDEOLESSEN

Bekijk de onderstaande videolessen die onderdeel zijn van de online cursus Nik Collection. Op deze manier krijg je een goede indruk van hoe de videolessen eruit zien.

Online cursus voor beginners en gevorderde fotografen

MAAK EEN VLIEGENDE START

In zeer korte tijd kun jij alle mogelijkheden van de Nik Collection ontdekken. Door op jouw eigen tempo te leren, overal en waar je maar wilt maak jij een vliegende start. Met deze cursus heb je alles wat je moet weten op één plek.

Online helpdesk voor vragen

ONLINE ONDERSTEUNING

Heb je tijdens de online cursus NIK Collection vragen? Stel deze via ons cursistenplatform. Binnen 24 uur kun je een reactie verwachten van onze fotografiedocenten of van een mede-cursist die het antwoord weet.

Onbeperkt toegang & Gratis updates

LEVENSLANG TOEGANG & UPDATES

Meld je nu aan voor de online cursus en je krijgt onbeperkt toegang tot alle lessen. Op die manier kun je altijd weer een les terugkijken als je iets vergeten bent. Ook krijg je gratis toegang tot eventuele updates van deze cursus.

Niet goed geld terug garantie

NIET-GOED-GELD-TERUGGARANTIE

Mocht deze online cursus toch niet aan jouw verwachtingen voldoen? Laat het ons binnen 30 dagen weten en je krijgt het volledige bedrag teruggestort. Meld je dus zonder risico aan.

BEOORDELINGEN OVER DE ONLINE CURSUS NIK COLLECTION

Gemiddelde beoordeling van onze Online Cursus Nik Collection
113 beoordelingen | 9.1

ACTUELE AANBIEDINGEN VOOR DE ONLINE CURSUS NIK COLLECTION

RUIM 500 CURSISTEN GINGEN JOU AL VOOR!

ONBEPERKT TOEGANG
Online cursus Nik Collection 2
€90,-     €65,-

Meer dan 40 lessen (+/- 4,5 uur)

Online helpdesk voor vragen

30 dagen niet-goed-geld-teruggarantie

Extra PDF downloads met sneltoetsen

Inclusief oefenbestanden

Deze actie is nog geldig:

EEN PAAR EXTRA DINGEN DIE JIJ GAAT ONTDEKKEN


👍 Fotobewerking hartstikke leuk is om te doen

 

👍 Hoe je foto’s kunt bewerken, daar waar dat nodig is

 

👍 Dat iedere foto een eigen recept heeft op gebied van bewerking

 

👍 Hoe je de perfecte zwart-wit fotobewerking maakt

 

👍 Welke Nik Collection plugin je het beste kunt gebruiken voor verschillende doeleinden

cursus color efex pro voor bewerkingcursus color efex pro na bewerking

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER DE ONLINE CURSUS NIK COLLECTION

Met welke Photoshop versie is deze cursus Nik Collection te volgen?

Om het maximale uit deze cursus te halen en alles direct op je eigen foto’s toe te passen, heb je de software Adobe Photoshop (Elements / CS / CC) of Lightroom (Classic / versie 6 / versie 4) nodig. Alle video’s zijn opgenomen in Nik Collection 2 en deze plugin is compatibel met bovenstaande versies van Photoshop en Lightroom.

Hoe uitgebreid is deze online cursus Nik Collection?

In totaal bestaat deze online fotografie cursus uit 40 videolessen. Bij elkaar opgeteld is dat ruim 4,5 uur kijk- en leerplezier.

Is het fotobewerkingsprogramma inclusief?

Nee, bij deze cursus moet je Nik Collection apart aanschaffen. Aanschaffen kan via de website van de ontwikkelaar DxO.

Hoe snel kan ik beginnen met de online cursus Nik Collection?

Zodra de betaling ontvangen is krijg je direct toegang. Indien je kiest voor iDEAL, MisterCash, PayPal, VISA of Mastercard dan wordt de betaling direct verwerkt. Bij een bankoverschrijving zit er vaak 1 werkdag tussen.

Hoe krijg ik toegang tot de online cursus Nik Collection?

Tijdens het aanmelden wordt er direct een account voor je aangemaakt. De accountgegevens ontvang je in een e-mail. Nadat de aanmelding en betaling voltooid zijn kun je inloggen en kom je op ons eigen cursisten platform terecht. Daar staat de online cursus klaar voor jou.

Kan ik de online cursus ook op mijn tablet en smartphone bekijken?

Dat is geen enkel probleem. De volledige website van De Rooij Fotografie en ons cursisten platform is responsive en dus goed te bedienen en te lezen op tablets en smartphones. Je kan ook de mobiele applicatie downloaden in de Appstore (Apple) of de Playstore (Android) van het platform waar wij mee werken, deze heet ‘Huddle’. Je kan hier vervolgens inloggen met jouw persoonlijke account en zo ook de cursus volgen.

huddle mobiele applicatie

Mijn werkgever betaalt de cursus, hoe kan ik aanmelden?

Goed geregeld! Het is in dit geval mogelijk dat wij een factuur maken die door je werkgever betaald wordt. Je kunt in het bestelproces voor de betaalmethode ‘Overboeking’ kiezen en zorg ervoor dat je in het veld ‘Bestelnotities’ aangeeft dat je werkgever betaalt en welke bedrijfsnaam, afdeling, adres, etc op de factuur moeten komen te staan. Wij zullen de factuur digitaal versturen.

Welke betaalmethoden zijn er om de cursus te betalen?

Wij bieden veel verschillende betaalmethoden aan, namelijk: iDEAL, VISA, Mastercard, Bancontact, KBC, Belfius, Sofort en een bankoverschrijving (selecteer Overboeking).

De betaalopties bij de Rooij Fotografie

Hoe krijg ik toegang tot de cursus na de betaling?

Zodra de betaling verwerkt is ontvang je een e-mail met een bevestiging. Bij het aanmelden wordt er direct een account aangemaakt op ons Photo Inspiration Club platform waarin een speciaal onderdeel alleen toegankelijk is voor onze cursisten. Heb je al een account? Je kunt dan direct inloggen. Heb je nog geen account? Bij het aanmelden voor de cursus wordt dit automatisch aangemaakt en ontvang je inloggegevens in een e-mail. Lukt het niet om in te loggen of ben je jouw wachtwoord vergeten, raadpleeg dan dit artikel van ons.

Ik heb een andere vraag. Waar kan ik deze stellen?

Stuur ons een bericht via het contactformulier en wij reageren zo spoedig mogelijk.

OVER DE FOTOGRAFIE DOCENT - MARK DE ROOIJ

De docent van deze online cursus Nik Collection Mark de Rooij, gebruikt het fotobewerkingsprogramma al vanaf de eerste versie. Als fotograaf is Mark altijd al geïnteresseerd geweest in fotografie en alles wat daarbij om komt kijken. Zo ook het bewerken van foto’s. Om die reden werd de populaire plugin direct getest. Het is de passie van Mark om zijn kennis over het populaire fotobewerkingsprogramma te kunnen delen met anderen. Inmiddels hebben honderden Adobe gebruikers de cursus succesvol afgerond.

Mark is gespecialiseerd in landschapsfotografie waarbij hij met name skylines en mooie zonsopkomsten fotografeert. Zijn werk wordt verkocht aan particulieren (foto’s aan de muur), maar ook aan heel veel bedrijven (voor websites, brochures, wanddecoratie en reclame-uitingen).

Leren fotograferen met duidelijke uitleg