MASTERCLASS ADOBE PHOTOSHOP CC: PORTRET (MET BEGELEIDING)

PORTRETTEN BEWERKEN ALS EEN PRO

Verdienen jouw portretfoto’s ook dat beetje extra aandacht?

masterclass cc cs portret de Rooij fotografie

DE ONLINE CURSUS KORT SAMENGEVAT:

– Ruim 2 uur aan videolessen
– Leren in je eigen tempo
– Met mede-cursisten op ons cursistenplatform
– Direct contact met fotografiedocenten
– Online ondersteuning voor al je vragen
– Onbeperkt toegang tot de cursus
– Levenslang cursus updates
– 30 dagen niet-goed-geld-teruggarantie
– Begin direct na aanmelding

VAN 100,-   VOOR €69,-

De tijdsduur dat je nog van deze actie kan profiteren:

online masterclass portretfoto's bewereken met begeleiding

EEN ONLINE CURSUS MÉT BEGELEIDING

Bij De Rooij Fotografie is een online cursus veel meer dan een bundeling van videolessen. Wij vinden dit belangrijk, want dit is de beste manier om een betere fotograaf te worden. Zie het als een dieet… met alleen een dieetschema kom je vaak niet ver, maar met persoonlijke begeleiding er bij zijn de resultaten vaak snel zichtbaar.

Bij deze online cursus krijg je toegang tot ons online fotografie platform.  Via het platform kun jij vragen stellen, ook gerelateerd aan de camera die jij gebruikt. Ons team van docenten staat voor je klaar om hun uitgebreide kennis met jou te delen.

MET CURSISTEN EN DOCENTEN OP ONS PLATFORM

Deze online masterclass Photoshop CC: Portret is echt uniek, want bij ons krijg je veel meer dan alleen video’s met uitleg over nabewerking van portretten. Je kan gemaakte foto’s deel je op ons eigen cursistenplatform. Het leuke hiervan is dat je ook de resultaten van andere cursisten kunt zien en daarop kunt reageren. Een team van fotografiedocenten staat voor je klaar om je aanvullende tips te geven en je tijdens (maar ook na de cursus) verder te helpen om nog mooiere foto’s te maken.

De online masterclass Photoshop CC: Portret bij De Rooij Fotografie doe je dus niet alleen. Dankzij professionele begeleiding en het contact met mede-cursisten voltooid 96% van de cursisten de cursus binnen 4 weken.

VOOR WIE IS DE ONLINE MASTERCLASS PHOTOSHOP CC: PORTRET?

Vind jij portretfotografie leuk en wil jij ervoor zorgen dat je foto’s echt gaan opvallen? Een goed fotobewerkingsproces is dan erg belangrijk en dat is precies wat je in deze Masterclass Photoshop gaat leren. Deze Masterclass is te volgen indien je Adobe Photoshop CC hebt. In totaal krijg je toegang tot ruim 2 uur aan video tutorials die helemaal in het teken staan van het bewerken van portretfoto’s.

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is bedoeld voor de wat gevorderde Adobe Photoshop gebruikers. Enige kennis van Photoshop is dus erg handig. Begin je net met Photoshop en is alles nog nieuw voor je? We raden je dan aan om eerst de Online Cursus Photoshop CC voor Fotografen te volgen.

Deze online cursus bevat:
Deze online cursus is opgenomen in Adobe Photoshop en bevat ruim 2 uur aan lessen opgedeeld in 10 video’s. Ook bevat de cursus een handige PDF download om in Adobe Photoshop sneltoetsen te gebruiken, voor een nog efficiëntere workflow.

Online masterclass photoshop portretfoto before en afterOnline masterclass photoshop portretfoto before en after

ONLINE CURSUS ADOBE PHOTOSHOP CC PORTRET

Online masterclass photoshop portret fotografie

ACHTERGROND VERVANGEN

Soms ben je op de juiste tijd aan het fotograferen, maar niet op de juiste plek. Tijdens de cursus leren we jou hoe je de achtergrond kunt veranderen. Dat betekent dat je jezelf nooit meer zorgen hoeft te maken over de omgeving. Jij hebt de touwtjes in handen!

Online masterclass photoshop portret fotografie

MAKE-UP TOEVOEGEN

Het kan gebeuren dat na een heftige regenbui of naar uren fotograferen de make-up van het model wat is verzwakt. Gelukkig leren we jou hoe je de make-up lekker fris kunt houden middels Photoshop. Zo leren we je make-up toevoegen aan welk portret maar ook.

Masterclass Adobe Photoshop CC

EEN ZIJDEZACHT HUIDJE

Niets vervelender dan eindelijk die mooie foto te hebben geschoten waar je naar zocht en er dan achterkomen dat het gezicht vol zit met oneffenheden die maar de aandacht blijven vragen. Tijdens de cursus leer je hoe je de huid van je modellen prachtig egaal kunt maken, zonder dat dit onnatuurlijk overkomt.

Online masterclass photoshop portret fotografie

ALLES VOOR EEN GLIMLACH

Tijdens de cursus leren we jou hoe je de glimlach van je modellen nog opvallender kunt maken door deze te bleken. Je hebt hier geen tandartsdiploma voor nodig, want het gaat gewoon via Photoshop.

Online masterclass photoshop portret fotografie

LAAT DE OGEN SPREKEN

Tijdens de cursus leer je hoe je de ogen van jouw modellen pas echt kan laten spreken. Versterk de kleuren van de ogen in een mum van tijd. Je kunt zelfs de oogkleur veranderen!

Online masterclass photoshop portret fotografie

GEZICHTEN SHAPEN

Versterk de natuurlijke vorm van het gezicht door deze te shapen. Je leert in deze cursus te contouren zonder make-up!

Online cursus voor beginners en gevorderde fotografen

MAAK EEN VLIEGENDE START

In zeer korte tijd kun jij alle portretmogelijkheden van Adobe Photoshop ontdekken. Door op jouw eigen tempo te leren, overal en waar je maar wilt maak jij een vliegende start. Met deze cursus heb je alles wat je moet weten op één plek.

Online helpdesk voor vragen

ONLINE ONDERSTEUNING

Heb je tijdens de online cursus Photoshop vragen? Stel deze via ons cursistenplatform. Binnen 24 uur kun je een reactie verwachten van onze fotografiedocenten of van een mede-cursist die het antwoord weet.

Onbeperkt toegang & Gratis updates

LEVENSLANG TOEGANG & UPDATES

Meld je nu aan voor de online cursus en je krijgt onbeperkt toegang tot alle lessen. Op die manier kun je altijd weer een les terugkijken als je iets vergeten bent. Ook krijg je gratis toegang tot updates van deze cursus.

Niet goed geld terug garantie

NIET-GOED-GELD-TERUGGARANTIE

Mocht deze online cursus toch niet aan jouw verwachtingen voldoen? Laat het ons binnen 30 dagen weten en je krijgt het volledige bedrag teruggestort. Meld je dus zonder risico aan.

BEOORDELINGEN OVER DE ONLINE CURSUS ADOBE PHOTOSHOP CC: PORTRET

Gemiddelde beoordeling van onze Online cursus Adobe Photoshop CC: Portret
243 beoordelingen | 9.3

ACTUELE AANBIEDINGEN VOOR DE ONLINE CURSUS ADOBE PHOTOSHOP PORTRET

RUIM 500 CURSISTEN GINGEN JOU AL VOOR!

ONBEPERKT TOEGANG
Online cursus Adobe Photoshop CC Portret
€100,-     €69,-

10 videolessen (+/- 2 uur)

Online helpdesk voor vragen

30 dagen niet-goed-geld-teruggarantie

Extra PDF downloads met sneltoetsen

Inclusief oefenbestanden

Deze actie is nog geldig:

EEN PAAR EXTRA DINGEN DIE JIJ GAAT ONTDEKKEN


👍 Op een natuurlijke manier de huis retoucheren, en mooie details van de huid bewaren

 

👍 Hoe je het beste ogen kunt nabewerken, daar wanneer dat nodig is

 

👍 Hoe je tanden witter kan maken, op een natuurlijke manier

 

👍 Hoe je de lichaam/gezichtsvormen kunt leren shapen in Photoshop

 

👍 Hoe je in Photoshop make-up kan leren toevoegen aan een portretfoto

Adobe Photoshop Portretfoto's Bewerken

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER DE ONLINE CURSUS ADOBE PHOTOSHOP CC PORTRET

Met welke Photoshop versie is deze cursus te volgen?

Om het maximale uit deze cursus te halen en alles direct op je eigen foto’s toe te passen, heb je de software Adobe Photoshop (Elements / CS / CC) nodig.

Hoe uitgebreid is deze online cursus Adobe Photoshop CC Portret?

In totaal bestaat deze online fotografie cursus uit 10 videolessen. Bij elkaar opgeteld is dat ruim 2 uur kijk- en leerplezier.

Is het fotobewerkingsprogramma inclusief?

Nee, bij deze cursus moet je Adobe Photoshop apart aanschaffen. Aanschaffen kan via de website van de ontwikkelaar Adobe.

Hoe snel kan ik beginnen met de online cursus Adobe Photoshop CC Portret?

Zodra de betaling ontvangen is krijg je direct toegang. Indien je kiest voor iDEAL, MisterCash, PayPal, VISA of Mastercard dan wordt de betaling direct verwerkt. Bij een bankoverschrijving zit er vaak 1 werkdag tussen.

Hoe krijg ik toegang tot de online cursus Adobe Photoshop CC Portret?

Tijdens het aanmelden wordt er direct een account voor je aangemaakt. De accountgegevens ontvang je in een e-mail. Nadat de aanmelding en betaling voltooid zijn kun je inloggen en kom je op ons eigen cursisten platform terecht. Daar staat de online cursus klaar voor jou.

Kan ik de online cursus ook op mijn tablet en smartphone bekijken?

Dat is geen enkel probleem. De volledige website van De Rooij Fotografie en ons cursisten platform is responsive en dus goed te bedienen en te lezen op tablets en smartphones. Je kan ook de mobiele applicatie downloaden in de Appstore (Apple) of de Playstore (Android) van het platform waar wij mee werken, deze heet ‘Huddle’. Je kan hier vervolgens inloggen met jouw persoonlijke account en zo ook de cursus volgen.

huddle mobiele applicatie

Mijn werkgever betaalt de cursus, hoe kan ik aanmelden?

Goed geregeld! Het is in dit geval mogelijk dat wij een factuur maken die door je werkgever betaald wordt. Je kunt in het bestelproces voor de betaalmethode ‘Overboeking’ kiezen en zorg ervoor dat je in het veld ‘Bestelnotities’ aangeeft dat je werkgever betaalt en welke bedrijfsnaam, afdeling, adres, etc op de factuur moeten komen te staan. Wij zullen de factuur digitaal versturen.

Hoe krijg ik toegang tot de cursus na de betaling?

Zodra de betaling verwerkt is ontvang je een e-mail met een bevestiging. Bij het aanmelden wordt er direct een account aangemaakt op ons Photo Inspiration Club platform waarin een speciaal onderdeel alleen toegankelijk is voor onze cursisten. Heb je al een account? Je kunt dan direct inloggen. Heb je nog geen account? Bij het aanmelden voor de cursus wordt dit automatisch aangemaakt en ontvang je inloggegevens in een e-mail. Lukt het niet om in te loggen of ben je jouw wachtwoord vergeten, raadpleeg dan dit artikel van ons.

Welke betaalmethoden zijn er om de cursus te betalen?

Wij bieden veel verschillende betaalmethoden aan, namelijk: iDEAL, VISA, Mastercard, Bancontact, KBC, Belfius, Sofort en een bankoverschrijving (selecteer Overboeking).

De betaalopties bij de Rooij Fotografie

Ik heb een andere vraag. Waar kan ik deze stellen?

Stuur ons een bericht via het contactformulier en wij reageren zo spoedig mogelijk.

OVER DE PHOTOSHOP DOCENTE - MARIT HILARIUS

De masterclass is gemaakt door Marit Hilarius. Marit is een enthousiaste fotografe, fotobewerker en blogger die met haar portretfoto’s een geheel eigen stijl gecreëerd heeft. Daarnaast is ze een expert in Adobe Photoshop waardoor ze een uniek tintje aan haar foto’s weet toe te voegen. In deze masterclass legt ze al haar Photoshop geheimen stap voor stap uit, zodat jij ook portretfoto’s op een schitterende manier kunt bewerken.