FOTOGRAFIE WORKSHOPS VOOR BEDRIJVEN

Workshop smartphone fotografie

Basiscursus fotografie voor spiegelreflex- en systeemcamera’s

Fotowandelingen


Op locatie of bij ons in Rotterdam

Wij maken graag een voorstel op maat

DE GEZELLIGSTE BEDRIJFSACTIVITEIT VAN NEDERLAND

LEUKE EN EDUCATIEVE WORKSHOPS
Als jij een leuke activiteit voor je collega’s zoekt dan zit je hier goed. Wij verzorgen fotografie cursussen en workshops door het hele land en zorgen ervoor dat jij en je collega’s mooiere foto’s gaan maken. Dit kan op alle niveau’s, van beginners tot gevorderd. Vul het onderstaande contactformulier in en wij maken graag een voorstel op maat.

KIES UIT VERSCHILLENDE WORKSHOPS
De workshops die wij verzorgen zijn zeer divers, het hangt een beetje af van het type camera waarmee iedereen fotografeert. Meestal verzorgen wij workshops smartphone fotografie, omdat niet iedereen een spiegelreflex- of systeemcamera heeft. Als dat wel het geval is dan kan er ook een basiscursus fotografie gegeven worden of een workshops gericht op een specifiek fotografie genre zoals architectuur-, macro-, nacht- of portretfotografie.

Bedrijfsuitje Cursus Smartphone Fotografie
Bedrijfsactiviteit Cursus Smartphone Fotografie
Teambuilding Cursus Smartphone Fotografie
Bedrijfsuitje Cursus Smartphone Fotografie

PRIJSINFORMATIE & OVERIGE VRAGEN

Fotografie Cursus voor Bedrijven
[]
1 Step 1
Bedrijfsnaam
Contactpersoon
Telefoonnummer
Vraag / opmerking / verzoek ...
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

WAT ANDERE BEDRIJVEN ZEGGEN OVER ONZE WORKSHOPS

Fotocursus voor bedrijven
Fotografie cursus voor personeelsvereniging
Workshop fotografie voor bedrijfsuitje
Workshop Macrofotografie voor personeelsvereniging

VEELGESTELDE VRAGEN OVER WORKSHOPS VOOR BEDRIJVEN

Hoeveel personen kunnen er maximaal deelnemen?

Dit hangt van het type workshop af waar behoefte aan is. Als er behoefte is aan individuele begeleiding dan zal een groep maximaal 10-15 personen hebben. Het is mogelijk dat er meerdere docenten aanwezig zijn.

Echter geven wij vaak presentaties aan volle zalen (100+ personen) die we vervolgens in groepjes aan het werk zetten met specifieke opdrachten.

Waar worden de workshops gehouden?

Dit ligt helemaal aan jouw wensen. Wij kunnen het in het bedrijfspand houden, rondom het bedrijfspand, bij ons in Rotterdam of een andere locatie in Nederland. Hier zijn wij zeer flexibel in. De kosten blijven uiteraard wel het laagst als het op een bedrijfslocatie of geheel buiten georganiseerd kan worden.

Op welke data/dagen zijn jullie beschikbaar?

Ook hier zijn wij heel flexibel in. Geef in het contactformulier aan welk datum/dag gewenst is en wij kijken onder onze docenten of dit uitkomt.

Ik heb binnen 24 uur geen reactie ontvangen op mijn verzoek. Wat nu?

Er is kans dat de e-mail tussen de ongewenste (spam) e-mails terechtgekomen is. Mocht je daar ook niets vinden, neem telefonisch contact met ons op via 010-3073230 (maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 18:00 uur).

OVER ONS

De Rooij Fotografie is het kenniscentrum voor fotografie en fotobewerking in Nederland. Sinds 2011 worden er cursussen gegeven aan ruim 2500 fotografie liefhebbers per jaar. Lees verder…

Klantenservice
Veelgestelde vragen
Contactgegevens
Adverteren
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

SOCIAL MEDIA

GRATIS TUTORIALS, NIEUWTJES & DEALS

Meld je aan voor onze 2 wekelijkse mailing en je mist geen enkele gratis fotografie tutorial, nieuwtje en exclusieve aanbieding meer.

top
© COPYRIGHT 2011 - 2018 DE ROOIJ FOTOGRAFIE