FOTOGRAFIE WORKSHOPS VOOR BEDRIJVEN, FOTOCLUBS EN GROEPEN

Workshops met smartphones of fotocamera’s

Fotowandelingen

Groepskorting op online cursussen

Multi-gebruiker toegang online fotografie opleiding


Wij maken graag een voorstel op maat

DE GEZELLIGSTE GROEPSACTIVITEIT VAN NEDERLAND

LEUKE EN EDUCATIEVE WORKSHOPS
Als jij een leuke activiteit voor je collega’s, familie, vriendengroep of fotoclub zoekt dan zit je hier goed. Wij verzorgen fotografie cursussen en workshops door het hele land en zorgen ervoor dat alle deelnemers mooiere foto’s gaan maken. Dit kan op alle niveau’s, van beginners tot gevorderd. Wij hebben een aantal vaste workshop programma’s, maar kunnen ook een workshop op maat organiseren. Daarnaast kunnen wij een mooie groepskorting geven op al onze cursussen / workshops en bieden wij een multi-gebruiker licentie aan voor onze online fotografie opleiding.

KIES UIT VERSCHILLENDE WORKSHOPS
De workshops die wij verzorgen zijn zeer divers, het hangt een beetje af van het type camera waarmee iedereen fotografeert. Meestal verzorgen wij workshops smartphone fotografie, omdat niet iedereen een spiegelreflex- of systeemcamera heeft. Als dat wel het geval is kan er ook een basiscursus fotografie gegeven worden of een workshops gericht op een specifiek fotografie genre zoals architectuur-, macro-, nacht- of portretfotografie.

Voor scholen, fotoclubs, makelaars en marketing teams bieden wij ook een multi-gebruiker licentie aan voor onze online fotografie opleiding.

Workshop iPhone Fotografie

Workshop iPhone Fotografie

2 tot 2.5 uur

Tijdens de workshop iPhone fotografie krijgt de groep eerst korte uitleg over welke (verborgen) functies de iPhone heeft om de mooiste foto’s te maken. Daarna worden de functies aan de hand van leuke opdrachten direct in de praktijk gebracht.

Workshop fotografie voor bedrijven en verenigingen

Workshop "Het Perfecte Plaatje"

2 tot 2.5 uur

In deze workshop zit een competitie element verwerkt. De workshop begint met uitleg over handige functies op de (smartphone)camera waarna iedereen aan de slag gaat met dezelfde opdracht. Daarna kiest iedereen zijn/haar beste foto die vervolgens besproken wordt door onze docente. Uiteraard komt hier een winnaar uit.

Beste teambuilding workshop over fotografie

Team tegen het licht

Teambuilding workshop  |  2.5 tot 3 uur

In deze leerzame en vooral verrassende workshop gaan we (jullie) op zoek naar het juiste beeld, passend bij het team. Hoe denk jij hoe anderen jou zien binnen het team? Hoe zie jij jezelf eigenlijk? Maar misschien wel het allerbelangrijkste… hoe zou jij je als team willen profileren? Lees meer over deze workshop.

Workshop Smartphone Fotografie voor Bedrijven - Teambuilding

Workshop "Ontdek je werkplek"

2 tot 2.5 uur

Locaties waar je vaak komt (zoals je werkplek) lijken vaak normaal en misschien wel saai. Na deze workshop kijk je voortaan anders naar je werkplek! Na de nodige fotografie uitleg delen wij alle collega’s op in groepen die met uitdagende opdrachten hun werkplek op een mooie manier gaan fotograferen.

Workshop fotografie voor familiedag

Workshop Smartphone Fotografie (Familiedag)

2 tot 2.5 uur

Met een workshop smartphone fotografie hou je mooie herinneringen over aan een familiedag, want je gaat tenslotte mooie foto’s maken. Eerst krijg je uitleg over handige functies van de smartphone camera. Daarna krijg je leuke opdrachten waarmee je alles in de praktijk toepast.

Groepskorting fotoclubs online fotografie cursus

Korting voor groepen/fotoclubs

op onze (online) cursussen / workshops 

Wil je een (online) cursus of workshop bij ons volgen met een vriendengroep, collega’s, familie of fotoclub? Wij geven een mooie korting op de tarieven die je op onze website vindt. Neem contact met ons op.

Fotografie opleiding voor makelaars, marketing teams en influencers

Online fotografie opleiding

Multi-gebruiker licentie 

Zet je personeel in als fotograaf voor evenementen, social media en andere content die je nodig hebt voor je bedrijf? Neem een multi-gebruiker licentie af voor onze online fotografie opleiding en je personeel schoolt zichzelf via onze online cursisten omgeving.

Workshop fotografie op maat

Workshop op maat

tijdsduur naar eigen wens 

Naast de genoemde workshops organiseren wij ook workshops voor groepen op maat. Geef je wensen aan in het contactformulier en wij zetten een mooi programma in elkaar. De workshop kan op iedere gewenste locatie gegeven worden.

PRIJSINFORMATIE & OVERIGE VRAGEN

Vul het formulier in
Heb je interesse in een workshop of misschien alleen een vraag? Vul het formulier op deze pagina geheel vrijblijvend in. Om een aanvraag voor een workshop zo soepel mogelijk te laten verlopen vragen wij je het formulier zo compleet mogelijk in te vullen. Indien er bepaalde gegevens nog onbekend zijn kan je dat eventueel ook invullen.

Fotografie Cursus voor Bedrijven
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Bedrijfsuitje Cursus Smartphone Fotografie
Bedrijfsactiviteit Cursus Smartphone Fotografie
Teambuilding Cursus Smartphone Fotografie
Bedrijfsuitje Cursus Smartphone Fotografie

WAT ANDERE BEDRIJVEN ZEGGEN OVER ONZE WORKSHOPS

Fotocursus voor bedrijven
Fotografie cursus voor personeelsvereniging
Workshop fotografie voor bedrijfsuitje
Workshop Macrofotografie voor personeelsvereniging

VEELGESTELDE VRAGEN OVER WORKSHOPS VOOR BEDRIJVEN

Hoeveel personen kunnen er maximaal deelnemen?

Dit hangt van het type workshop af waar behoefte aan is. Als er behoefte is aan individuele begeleiding dan zal een groep maximaal 10-15 personen hebben. Het is mogelijk dat er meerdere docenten aanwezig zijn.

Echter geven wij vaak presentaties aan volle zalen (100+ personen) die we vervolgens in groepjes aan het werk zetten met specifieke opdrachten.

Waar worden de workshops gehouden?

Dit ligt helemaal aan jouw wensen. Wij kunnen het in het bedrijfspand houden, rondom het bedrijfspand, bij ons in Rotterdam of een andere locatie in Nederland. Hier zijn wij zeer flexibel in. De kosten blijven uiteraard wel het laagst als het op een bedrijfslocatie of geheel buiten georganiseerd kan worden.

Op welke data/dagen zijn jullie beschikbaar?

Ook hier zijn wij heel flexibel in. Geef in het contactformulier aan welk datum/dag gewenst is en wij kijken onder onze docenten of dit uitkomt.

Ik heb binnen 24 uur geen reactie ontvangen op mijn verzoek. Wat nu?

Er is kans dat de e-mail tussen de ongewenste (spam) e-mails terechtgekomen is. Mocht je daar ook niets vinden, neem telefonisch contact met ons op via 010-3073230 (maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 18:00 uur).