TEAMBUILDING WORKSHOP

TEAM TEGEN HET LICHT

Datum: In overleg

Duur: Max. 3 uur

Docent: Marcel van Berkel

Locatie: Den Haag of in overleg elders

VANAF €600,-
(MAX. 10 DEELNEMERS)

Getoonde prijzen op deze pagina zijn exclusief btw..

EEN VERRASSENDE WORKSHOP WAARIN HET TEAM ELKAAR BETER LEERT KENNEN EN GAAT FOTOGRAFEREN

In deze leerzame en vooral verrassende teambuilding workshop gaan we (jullie) op zoek naar het juiste beeld, passend bij het team. Hoe denk jij hoe anderen jou zien binnen het team? Hoe zie jij jezelf eigenlijk? Maar misschien wel het allerbelangrijkste… hoe zou jij je als team willen profileren?

Teambuilding workshop fotografieHet programma
Na ontvangst met koffie/thee en iets lekkers erbij start de workshop met behulp van een leuk en verrassend spelelement.
Met behulp van inspiratiekaarten (ook wel coachkaarten genoemd) kiest iedere deelnemer een kaart die bij hem/haar past. Tijdens dit korte spel zal een teamgenoot proberen toe te lichten waarom die inspiratiekaart gekozen is. Dit levert gelijk mooie momenten op waarbij je de rest van het team beter leert kennen.

Na deze opening wordt er een presentatie gegeven over de zeggingskracht van beelden. Fotografie is een middel om dit te bereiken. Aan de hand van een mini cursus portretfotografie leer je direct meer over hoe je mensen op een veelzeggende manier kunt fotograferen, inclusief verschillende poses.

De workshop gaat verder met een praktisch deel waarin iedereen een paar kaartjes uitkiest waarop kernwaarden geschreven staan. In kleine groepjes worden deze kernwaarden verbeeld en gefotografeerd. Iedere deelnemer zal minimaal eenmaal de fotograaf zijn en eenmaal het model.

We eindigen de teambuilding workshop met een korte evaluatie en een hilarische fotoshoot van iedere deelnemer.

Na de workshop
In de week na de workshop maakt de fotografiedocent een poster (A1 formaat) waarop een selectie van de gemaakte foto’s komt. De poster wordt eenmaal geprint en opgestuurd als aandenken. De digitale foto’s die gemaakt zijn door de deelenmers worden tevens bewerkt en verstuurd via Wetransfer.

Het team hoeft naast een een flinke dosis enthousiasme helemaal niets mee te nemen naar deze teambuilding workshop. Alle materialen, zoals camera’s, (studio)lampen, flitsers en triggers zijn aanwezig.

Team portretfoto's

In principe organiseren wij deze workshop in Den Haag (Piet Heinplein), maar het is ook mogelijk de workshop elders te organiseren. De ruimte moet er dan wel voor geschikt zijn. In verband met reistijd/reiskosten en een uur voorbereiding om alles op te zetten, is er wel een meerprijs van toepassing.

Voor deze workshop hanteren we een prijs van 600 euro indien deze op locatie bij onze fotograaf in Den Haag georganiseerd wordt. Er kunnen dan maximaal 10 personen deelnemen.

Dit is inclusief:
– gebruik van alle materialen
– koffie/thee en iets lekkers aan het begin
– bubbels aan het einde
– nabewerking van de foto’s
– een geprinte A1 fotoposter

Indien gewenst kan er ook een borrelplank verzorgd worden met stokbrood, humus, verschillende soorten kaas, verschillende soorten worst, luxe charcuterie, noten, etc. De prijs hiervoor is €75,- in totaal.

Workshop buiten Den Haag?
Het is ook mogelijk de workshop op jullie eigen locatie te organiseren. In dat geval zijn de kosten 725 euro + reiskosten.

De genoemde prijzen zijn excl. btw.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right