Artikelnummer: 29249.
Categorie: .

Basiscursus Fotografie Plus Eindhoven (vervolgcursus)

 109,00 incl. btw

[button url=”https://www.derooijfotografie.nl/interesse-mail-basiscursus-plus/” class=”other” bg=”#313b3d” hover_bg=”#232b2d” size=”14px” color=”#ffffff” radius=”0px” width=”280px” height=”12px” target=”_self”] 📧 E-MAIL MIJ BIJ NIEUWE DATA [/button]

Waarom deze cursus?

Fotografie Cursus Eindhoven 6 tot 10 cursisten per groep

Basiscursus Fotografie Eindhoven Gratis parkeren

Fotografie cursus in Noord-Brabant Ervaren fotografie docent

Fotografie Cursus in Zuidoost Nederland Inclusief hand-out & lensdoekje

Cadeaubon bij fotocursus Inclusief €10,- Saal Digital coupon

Fotocursus in Eindhoven Ruim 6500 tevreden cursisten

Cursus Fotografie Veel persoonlijke aandacht

Noord-Brabant Fotocursus 3 maanden nazorg (6 opdrachten)

Workshop Fotografie Facebook cursisten groep toegang

Fotografie Cursus in Eindhoven Certificaat van deelname

Certificaat Fotocursus

Deze cursus sluit perfect aan op onze basiscursus fotografie.
Heb je die cursus al gevolgd? Dan is dit de cursus voor jou om nog meer te leren over fotografie.

De basiscursus fotografie plus (voorheen genaamd: vervolgcursus) in Eindhoven is de perfecte cursus om te volgen als je de begrippen diafragma, sluitertijd en ISO-waarde snapt en meer wilt leren over geavanceerde camera instellingen en compositie. De cursus bestaat uit een intensieve en leerzame dag, waarin een groot deel praktijk zit én waarin gemaakte foto’s ook besproken worden. Onze fotografie docente geeft tijdens de fotobespreking aanvullende tips waardoor je nog meer leert over fotografie.

Amsterdam - Beste Vervolgcursus Fotografie - Gratis Extra's

Programma basiscursus fotografie plus Eindhoven

Ochtend: De fotografie cursus begint met een aantal geavanceerde camera instellingen die ervoor zorgen dat jij je camera nog beter leert kennen. Er wordt uitleg gegeven over wat de voordelen/nadelen van RAW foto’s zijn, welke lichtmeetmethodes en kleurruimtes je kan instellen in de camera, hoe je optimaal gebruikmaakt van het histogram en je gaat de witbalans handmatig instellen met behulp van een grijskaart.

Voordelen vervolgcursus fotografie
Middag: De rest van de dag is gericht op compositie. Aan de hand van vele tips ga je enkele uren fotograferen, zodat je direct kan werken aan het verbeteren van de compositie. Je krijgt professionele begeleiding van onze fotografie docente en diverse opdrachten die je een houvast geven. Na het fotograferen worden er nog foto’s besproken. De docente kiest diverse foto’s uit waarop opbouwende feedback gegeven wordt. De bespreking is vaak het meest leerzame deel van de cursus, omdat je leert wat jij wel en niet mooi vindt aan een foto.

In de hand-out die je meekrijgt staat nog een korte introductie over de mogelijkheden van fotobewerking en uitleg over HDR fotografie. Dit is zelfstudie materiaal voor na de cursus.

 

Unieke opzet van de cursus + Extra bonus

De opzet van de basiscursus fotografie plus is uniek, want naast de cursus dag met fotobespreking krijg je in de drie maanden na de cursus nog 6 opdrachten per e-mail toegestuurd. Dit is een goede manier om de geleerde theorie te herhalen en je onthoudt alles beter. Daarnaast is dit ook een hele goede stimulans om te blijven fotograferen.

Als cursist van De Rooij Fotografie profiteer je nog van een extra bonus. In de toekomst kan je gratis webinars volgen over fotografie. Tenslotte krijg je ook toegang tot de exclusieve Facebook cursisten groep van De Rooij Fotografie waar je in contact kan komen met andere cursisten en foto’s kan bekijken en delen.

 

Prijs van de fotografie cursus

De prijs van de cursus is 109 euro inclusief BTW. Dit is inclusief koffie/thee en een lunch op de cursus dag. Je krijgt ook een mooie hand-out van de presentatie slides waarbij je direct aantekeningen kan maken. Op deze manier kan jij ook na de cursus alles nog een keer rustig doorlezen.

 

Locatie & data cursus

Momenteel organiseren wij deze cursus niet meer op locatie en is het exclusief te volgen als een online cursus.

 

Locatie

Vitalis Parc Gender in Eindhoven (Maria van Bourgondiëlaan 8, 5616 EE Eindhoven)
Gratis parkeren is mogelijk.

Docente

Paulien van de Loo

Maximum aantal deelnemers

10

Inclusief

– Uitgebreide reader met presentatie slides
– Pen
– Lensdoekje
– 6 fotografie opdrachten (na de cursus)
– Koffie/thee en een lunch

7 beoordelingen voor Basiscursus Fotografie Plus Eindhoven (vervolgcursus)

Ronald Rombouts

Alleen sterrenclassificatie ingevuld

Sandra

Sluit goed aan op de basiscursus

Lieve Waelkens

Deze cursus is noodzakelijk om je camera goed te keren kennen en om uiteindelijk mooi foto’s te kunnen maken. Er gaat voor mij een wereld open!

G.M. Vossen Seuren

De cursus was leuk

Karlijn

Ik heb weer veel opgestoken van deze cursus. Eerder heb ik de basiscursus in Tilburg gevolgd die ook goed was. Zeker een aanrader voor als je meer wilt met fotografie

Patrick

Weer veel nieuwe dingen geleerd van deze cursus en het bespreken van de foto’s was erg leerzaam.

Bo Geerts

Het was heel leerzaam

Schrijf een beoordeling