Workshop Light Painting Fotografie

Waardering 4.67 op 5 gebaseerd op 3 klantbeoordelingen
(3 klantbeoordelingen)

 57,00 incl. BTW

Basiscursus Fotografie - Interesse Formulier

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Beschrijving

Light painting fotografie is een heel bijzonder genre in de fotografie. Misschien is het wel één van de meest verrassende soorten fotografie, omdat je eigenlijk je foto’s zelf kan vormgeven. Tijdens deze workshop light painting fotografie ga je met fotograaf Matthijs Uivel in de avond op pad om spectaculaire foto’s te maken met behulp van lichtgevende voorwerpen.

 

Inhoud workshop light painting fotografie

De deelnemers van deze workshop light painting leren foto’s te maken met een extreem lange sluitertijd en de camera instellingen aan te passen op het aanwezige licht. Met het gebruik van een statief en verschillende ongebruikelijke lichtbronnen worden hiermee vreemde vormen, letters en reflecties ‘getekend’. De workshop zal bestaan uit twee delen. Het eerste deel is een theoretische introductie, uitleg over de camera, het objectief en het statief. In het tweede deel van de workshop gaan we ook meteen aan de slag met deze kennis, zowel binnen als buiten.

 

wat heb ik nodig voor lightpainting

 

Stel je vragen en veel persoonlijke aandacht

Gedurende de workshop is er voldoende tijd voor het stellen van vragen. Daarnaast krijgt iedere cursist handige tips van de docente die afgestemd zijn op jou behoeften en inzichten. Op deze manier wordt de workshop dus extra waardevol en er is dus veel persoonlijke aandacht.

 

Vereisten om deel te nemen

Om deel te kunnen nemen aan de workshop light painting moet je in het bezit zijn van een spiegelreflexcamera of systeemcamera. Daarnaast heb je basiskennis van diafragma, sluitertijd en ISO waarde en kan je dit zelfstandig instellen op je camera. Verder heb je een statief nodig tijdens de workshop en is het aan te raden een afstandsbediening mee te nemen die ook in de bulb-stand van de camera werkt.

 

 

Locatie en docente

De workshop light painting fotografie wordt gegeven door fotograaf Matthijs Uivel. Matthijs is expert op dit gebied en heeft daarnaast veel ervaring als fotografie docent. De workshop wordt gegeven in de omgeving van de Piet Heinkade in Amsterdam.

 

Data

Je kunt nu inschrijven voor de volgende workshops:
– Zaterdag 11 maart 2017 van 18:30 t/m 21:30 uur (volgeboekt)
– Zaterdag 18 november 2017 van 19:00 t/m 22:00 uur (bijna vol)

Binnenkort plannen we weer een nieuwe workshop datum in. Wil je op de hoogte blijven? Stuur ons dan een bericht via het interesse formulier. Je ontvangt dan een e-mail zodra er een nieuwe datum is ingepland.

 

Prijs

De prijs van de workshop light painting fotografie is 57 euro inclusief BTW. Het is mogelijk om een BTW factuur te ontvangen.

 

Aanmelden voor de workshop

Wil jij ook graag meer leren over light painting en deelnemen aan deze workshop in Amsterdam? Meld je bovenaan direct aan. Selecteer de datum waarop je de cursus wilt volgen en voeg deze toe aan de winkelwagen. Het is mogelijk om direct af te rekenen via iDEAL, MisterCash, Belfius Direct Net, VISA, Mastercard, PayPal of een bankoverschrijving.

Na het afronden van de aanmelding ontvang je direct een bevestigingsmail.

Extra informatie

Locatie

Piet Heinkade 233, 1019 HM Amsterdam

Docent

Matthijs Uivel

Maximum aantal deelnemers

8

3 beoordelingen voor Workshop Light Painting Fotografie

  1. Waardering 5 uit 5

    Alleen sterrenclassificatie ingevuld

  2. Waardering 5 uit 5

    Lekker creatief bezig aanrader 🙂

  3. Waardering 4 uit 5

    Als zeer leuk en leerzaam ervaren!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 De Rooij Fotografie. All rights reserved.