ONLINE CURSUS AFFINITY PHOTO

LEER ALLES OVER DE BESTE FOTOBEWERKINGSTECHNIEKEN VAN EEN PRO

Deze cursus zowel geschikt voor de beginnende als gevorderde fotograaf

DE CURSUS AFFINITY PHOTO KORT SAMENGEVAT:

– Bijna 5 uur aan videolessen (opgedeeld in 40 video’s)
– Alles in het Nederlands uitgelegd
– Leren in je eigen tempo
– Met mede-cursisten op ons cursistenplatform
– Direct contact met fotografiedocenten
– Online ondersteuning voor al je vragen
– Onbeperkt toegang tot de cursus
– Levenslang cursus updates
– Inclusief certificaat van deelname
– 30 dagen niet-goed-geld-teruggarantie
– Begin direct na aanmelding

VAN 150,-   VOOR €85,-

De tijdsduur dat je nog van deze actie kan profiteren:

MET CURSISTEN EN DOCENTEN OP ONS PLATFORM

Deze online cursus Affinity Photo is echt uniek, want bij ons krijg je veel meer dan alleen video’s met uitleg over het fotobewerkingsprogramma. Zo krijg je toegang tot ons eigen cursistenplatform waar je makkelijk vragen kunt stellen, foto’s deelt en waar onze fotografiedocenten en cursisten je verder helpen. Reken dus op een hoop aanvullende tips die je tijdens, maar ook na de cursus, helpen om nog mooiere foto’s te maken.

De online cursus Affinity Photo bij De Rooij Fotografie doe je dus niet alleen. Dankzij professionele begeleiding en het contact met mede-cursisten voltooid 97% van de cursisten die een cursus in fotobewerking volgen binnen 8 weken.

VOOR WIE IS DE ONLINE CURSUS AFFINITY PHOTO?

Heb je Affinity Photo net aangeschaft en weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je Affinity Photo al een tijdje en heb je het gevoel dat je niet alles uit het fotobewerkingsprogramma haalt? Dit is de juiste cursus om te volgen, want aan de hand van duidelijke video’s in het Nederlands leggen wij stap voor stap alle mogelijkheden uit die interessant zijn voor fotografen. Na het volgen van de cursus Affinity Photo ben jij een stuk zelfverzekerder over welke bewerkingen je moet toepassen voor de mooiste resultaten.

Om het maximale uit deze cursus te halen en alles direct op je eigen foto’s toe te passen, heb je de software Affinity Photo nodig. Alle video’s zijn opgenomen op de desktop versie. Gebruik jij de iPad app van Affinity Photo? Ook dan kun je deze cursus volgen, maar de layout ziet er wel iets anders uit.

Goede online cursus Affinity Photo - Zonder fotobewerkingGoede online cursus Affinity Photo - Met fotobewerking

ONLINE CURSUS AFFINITY PHOTO MET 40 LESSEN
& ONDERSTEUNING VOOR VRAGEN

tips voor develop persona in Affinity Photo

UITLEG OVER FOTOBEWERKING IN DE DEVELOP PERSONA

De Develop Persona is de donkere kamer waarin jij de belichting optimaliseert, kleuren mooier maakt, contrast of verscherping toevoegt en ruis laat verdwijnen. Iedere optie wordt in deze cursus uitvoerig besproken.

Lenscorrecties toepassen in de beste Affinity Photo cursus

LENSFOUTEN EN PERSPECTIEFVERTEKENING UIT EEN FOTO VERWIJDEREN

Heb je last van donkere hoeken, kromme lijnen die recht horen te lopen of verticale lijnen die naar binnen vallen? Geen probleem, want deze lens- en perspectieffouten los je in een handomdraai op.

leren met lagen werken in Affinity Photo

LEER WERKEN MET LAGEN, AANPASSINGSLAGEN EN LAAGMASKERS

Vind je werken met lagen ingewikkeld? Ontdek wat de voordelen zijn en hoe je dit goed toepast. Hiermee worden zeer lokale bewerkingen ook mogelijk.

Tanden witter maken in Affinity Photo

PORTRETFOTO'S MOOIER MAKEN

Kleine oneffenheden in de huid verwijderen? Ogen lichter en opvallender maken? Tanden witter maken? Het kan allemaal in Affinity Photo.

Hoe maak je selectief zwart-wit foto's in Affinity Photo

VAN KLEUR NAAR (SELECTIEF) ZWART-WIT

Ben jij ook een fan van zwart-wit foto’s? Leer hoe je foto’s mooi bewerkt in zwart-wit en hoe je één (of meerdere) kleuren in de foto kunt behouden.

Tips over panorama's maken in Affinity Photo

MAAK DE MOOISTE PANORAMAFOTO'S

In en uitgebreide les laten wij zien hoe je panoramafoto’s aan elkaar zet en hoe je vaak voorkomende (perspecitef) vertekeningen corrigeert.

uitgebreide uitleg over Focus Stacking in Affinity Photo

HDR FOTO'S SAMENVOEGEN & FOCUS STACKING

Affinity Photo heeft veel opties om foto’s samen te voegen, zoals HDR en focus stacking. Ook kun je mensen laten verdwijnen met de normale stacking techniek. Wij leggen het aan je uit.

Object vrijstaand maken in Affinity Photo

GEAVANCEERDE SELECTIES MAKEN

Maak nauwkeurige selecties, zodat deze afzonderlijk te bewerken zijn. Met deze techniek zullen fotobewerkingen nog mooier worden en kun je zelfs onderwerpen in een andere foto plaatsen.

Hoe kan je een foto exporteren in Affinity Photo

DE BESTE EXPORTEERINSTELLINGEN & HET TOEVOEGEN VAN EEN LOGO

Leer de juiste keuzes te maken tijdens het exporteren. Het exporteren van jouw meesterwerk is een belangrijk moment. Wij leren jou alles wat je moet weten om de juiste exportinstellingen te kiezen, zoals het toevoegen van een logo.

BEKIJK HIERONDER 2 GRATIS VIDEOLESSEN

Online cursus voor beginners en gevorderde fotografen

MAAK EEN VLIEGENDE START

In zeer korte tijd kun jij alle mogelijkheden van Affinity Photo ontdekken. Door op jouw eigen tempo te leren, overal en waar je maar wilt maak jij een vliegende start.

Online helpdesk voor vragen

ONLINE ONDERSTEUNING

Heb je tijdens de online cursus Affinity Photo vragen? Stel deze via ons cursistenplatform. Binnen 24 uur kun je een reactie verwachten van onze fotografiedocenten of van een mede-cursist die het antwoord weet.

Onbeperkt toegang & Gratis updates

LEVENSLANG TOEGANG & UPDATES

Met onze cursus Affinity Photo krijg je onbeperkt toegang tot alle lessen. Op die manier kun je altijd weer een les terugkijken als je iets vergeten bent. Ook krijg je gratis toegang tot updates van deze cursus.

Niet goed geld terug garantie

NIET-GOED-GELD-TERUGGARANTIE

Mocht deze online cursus toch niet aan jouw verwachtingen voldoen? Laat het ons binnen 30 dagen weten en je krijgt het volledige bedrag teruggestort. Meld je dus zonder risico aan.

BEOORDELINGEN OVER DE ONLINE CURSUS AFFINITY PHOTO

Gemiddelde beoordeling van onze Online Cursus Adobe Photoshop
23 beoordelingen | 9.4

ACTUELE AANBIEDINGEN VOOR DE ONLINE CURSUS AFFINITY PHOTO

RUIM 100 CURSISTEN GINGEN JOU AL VOOR!

ONBEPERKT TOEGANG
Online Cursus Affinity Photo

€150,-     €85,-

40 Affinity Photo lessen (+/- 5 uur)

Toegang tot ons online cursistenplatform

Online helpdesk voor vragen

Gelijk beginnen met leren

30 dagen niet-goed-geld-teruggarantie

Deze actie is nog geldig:

EEN PAAR EXTRA DINGEN DIE JIJ GAAT ONTDEKKEN

👍 Fotobewerking heel leuk is om te doen

 

👍 Hoe je foto’s kunt bewerken, daar waar dat nodig is

 

👍 De handigheid achter het werken met lagen

 

👍 Hoe je ongewenste objecten in de foto gemakkelijk kunt verwijderen

 

👍 Hoe je Affinity Photo in kunt zetten om de resultaten te krijgen waar je naar zoekt

Cursus Affinity Photo

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE ONLINE CURSUS AFFINITY PHOTO

Met welke Affinity Photo versie is deze cursus te volgen?

Je kunt deze cursus volgen met alle Affinity Photo versies die werken op een Windows computer of Mac. Affinity Photo is ook verkrijgbaar als iPad app waarin dezelfde functies zitten. Ook dan kun je deze cursus volgen, echter zal de layout er wel anders uitzien. Heb je nog geen Affinity Photo? Je kunt het fotobewerkingsprogramma kopen op de website van de ontwikkelaar, Serif.com.

Hoe uitgebreid is deze online Affinity Photo cursus?

Het gaat bij ons niet per se om het aantal lessen of lesuren, het gaat erom wat je leert. In deze zeer uitgebreide online cursus krijg je toegang tot bijna 5 uur lesmateriaal opgedeeld in 40 lessen.

Is het fotobewerkingsprogramma inclusief?

Nee, bij deze cursus moet je het programma Affinity Photo apart aanschaffen. Aanschaffen kan via Serif.com.

Hoe snel kan ik beginnen met de online cursus Affinity Photo?

Zodra de betaling ontvangen is krijg je direct toegang. Indien je kiest voor iDEAL, VISA, Mastercard, PayPal, Bancontact, KBC of Belfius dan wordt de betaling direct verwerkt. Bij een bankoverschrijving zit er vaak 1 werkdag tussen.

Hoe krijg ik toegang tot de online cursus?

Tijdens het aanmelden wordt er direct een account voor je aangemaakt. De accountgegevens ontvang je in een e-mail. Nadat de aanmelding en betaling voltooid zijn kun je inloggen en kom je op ons eigen cursisten platform terecht. Daar staat de online cursus klaar voor jou.

Kan ik de online cursus ook op mijn tablet en smartphone bekijken?

Dat is geen enkel probleem. De volledige website van De Rooij Fotografie en ons cursistenplatform is responsive en dus goed te bedienen en te lezen op tablets en smartphones. Je kan ook de mobiele applicatie downloaden in de Appstore (Apple) of de Playstore (Android) van het platform waar wij mee werken, deze heet ‘Huddle’. Je kan hier vervolgens inloggen met jouw persoonlijke account en zo ook de cursus volgen.

huddle mobiele applicatie

Mijn werkgever betaalt de cursus, hoe kan ik aanmelden?

Goed geregeld! Het is in dit geval mogelijk dat wij een factuur maken die door je werkgever betaald wordt. Je kunt in het bestelproces voor de betaalmethode ‘Overboeking’ kiezen en zorg ervoor dat je in het veld ‘Bestelnotities’ aangeeft dat je werkgever betaalt en welke bedrijfsnaam, afdeling, adres, etc op de factuur moeten komen te staan. Wij zullen de factuur digitaal versturen.

Welke betaalmethoden zijn er om de cursus te betalen?

Wij bieden veel verschillende betaalmethoden aan, namelijk: iDEAL, VISA, Mastercard, Bancontact, KBC, Belfius, Sofort en een bankoverschrijving (selecteer Overboeking).

De betaalopties bij de Rooij Fotografie

Hoe krijg ik toegang tot de cursus na de betaling?

Zodra de betaling verwerkt is ontvang je een e-mail met een bevestiging. Bij het aanmelden wordt er direct een account aangemaakt op ons Photo Inspiration Club platform waarin een speciaal onderdeel alleen toegankelijk is voor onze cursisten. Heb je al een account? Je kunt dan direct inloggen. Heb je nog geen account? Bij het aanmelden voor de cursus wordt dit automatisch aangemaakt en ontvang je inloggegevens in een e-mail. Lukt het niet om in te loggen of ben je jouw wachtwoord vergeten, raadpleeg dan dit artikel van ons.

Ik heb een andere vraag. Waar kan ik deze stellen?

Stuur ons een bericht via het contactformulier en wij reageren zo spoedig mogelijk.

OVER DE AFFINITY PHOTO DOCENT - MARK DE ROOIJ

De docent van deze online cursus Affinity Photo, Mark de Rooij, heeft ervaring met heel veel verschillende fotobewerkingsprogramma’s. Hij is vooral nieuwsgierig naar de mogelijkheden die de nieuwkomers hebben, zoals Affinity Photo, en test daarom iedere functie uitvoerig uit. Als fotograaf is Mark altijd al geïnteresseerd geweest in fotografie en alles wat daarbij om komt kijken. Zo ook het bewerken van foto’s. Het is de passie van Mark om zijn kennis over fotobewerking te kunnen delen met anderen. Word jij ook een cursist van hem?

Mark is gespecialiseerd in landschapsfotografie waarbij hij met name stedelijke landschappen met skylines en gebouwen fotografeert. Zijn werk wordt verkocht aan particulieren (foto’s aan de muur), maar ook aan heel veel bedrijven (voor websites, brochures, wanddecoratie en reclame-uitingen).

Leren fotograferen met duidelijke uitleg