Blijf op de hoogte van nieuwe cursus data

Wil jij graag de basiscursus fotografie volgen, maar kan jij niet op de ingeplande datum? Of misschien is er momenteel geen nieuwe datum ingepland en wil je toch erg graag deelnemen?

Selecteer in het formulier hiernaast de stad (of steden) waar je de basiscursus fotografie graag zou willen volgen. Je ontvangt een e-mail zodra er een nieuwe datum ingepland is. Jij krijgt het dan als eerste te horen!

Wanneer ontvang je de e-mail?

Zodra de datum ingepland wordt ontvang jij de e-mail.

Wat moet ik doen als ik een e-mail ontvang?

Indien de ingeplande datum uitkomt kan je op het linkje in de e-mail klikken. Je gaat dan naar de cursus pagina waar de nieuwe datum te selecteren is. Via de cursus pagina kan je direct aanmelden.

Kan je niet op de nieuwe datum die ingepland is? Wij sturen je nog een e-mail als er weer een nieuwe datum ingepland wordt.

Is het invullen van dit formulier vrijblijvend?

Jazeker! Je bent helemaal nergens aan gebonden.

[]
1 Step 1
Basiscursus & Vervolgcursus FotografieKies één of meerdere steden waar je de cursus kan volgen:
Naam
Eventuele opmerkingen / toevoegingen
0 /
Previous
Next

OVER ONS

De Rooij Fotografie is het kenniscentrum voor fotografie en fotobewerking in Nederland. Sinds 2011 worden er cursussen gegeven aan ruim 2500 fotografie liefhebbers per jaar. Lees verder…

Klantenservice
Veelgestelde vragen
Contactgegevens
Adverteren
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

SOCIAL MEDIA

GRATIS TUTORIALS, NIEUWTJES & DEALS

Meld je aan voor onze 2 wekelijkse mailing en je mist geen enkele gratis fotografie tutorial, nieuwtje en exclusieve aanbieding meer.

top
© COPYRIGHT 2011 - 2018 DE ROOIJ FOTOGRAFIE