Fotografe Ymke Myrte

Fotografe Ymke Myrte

Ymke (1991) uit Rotterdam is het bewijs dat je met alle beschikbare cursussen en workshops tegenwoordig geen officiële fotografie studie nodig hebt om als professioneel fotograaf aan de slag te kunnen. Door haar passie, enthousiasme en ambitie is ze gegroeid tot beauty, fashion & portret fotografe.

Naast haar commerciële en editorial werk, doet ze regelmatig met een team testshoots om haar creatieve kant de ruimte te geven. Ook kan ze haar creativiteit kwijt in het fotograferen van portretten met een speciaal concept/idee, waarvoor van tevoren gebrainstormd is over een specifiek thema van de fotoshoot. Het retoucheren en stileren van de portretten, het commerciële of vrije werk maakt dat de foto’s van Ymke een moderne, strakke look hebben.

Ze is nog steeds op dagelijkse basis bezig met het verbeteren van haar kennis en kunde. Dit omdat ze het belangrijk vindt om maximale service en kennis te bieden aan haar klanten. Om dit te ondersteunen leert ze graag van de top van haar industrie. Een voorbeeld is dat ze assistente is geweest van de bekende fashion fotografe Lindsay Adler (New York), en ook zijn er plannen om dit te gaan herhalen. Het doorgeven van de opgedane kennis vindt ze een van de leukste dingen van het vak, ze geeft daarom ook met veel plezier en enthousiasme (privé)lessen, cursussen en workshops aan mede fotografen en ook aan modellen.

Met mensen als onderwerp in de foto is het belangrijk om hun duidelijke aanwijzingen te geven, en tijdens een fotoshoot snel problemen te herkennen en deze op te lossen. Of je nou werkt met natuurlijk licht, flitslicht of een combinatie..Ymke zou je graag willen helpen met jouw fotografie zoektocht.

Ymke Myrte fotografie docente bij de Rooij Fotografie

Ymke Myrte

Een aantal foto's van Ymke Myrte

ymke myrte fotografie docente 4
ymke myrte fotografie docente 2
ymke myrte fotografie docente 1 1
ymke myrte fotografie docente 12
ymke myrte fotografie docente 14
ymke myrte fotografie docente 5
Ymke Myrte Fotografie Docente 1
ymke myrte fotografie docente 9
ymke myrte fotografie docente 10
ymke myrte fotografie docente 11
ymke myrte fotografie docente 8
ymke myrte fotografie docente 14
ymke myrte fotografie docente 7
ymke myrte fotografie docente 6
ymke-myrte-fotografie-docente-3

Een workshop bij Ymke Myrthe volgen?

Hieronder vind je een overzicht welke cursussen en workshops gegeven worden door deze fotograaf. Sommige workshops worden door meerdere fotografen gegeven, kijk dus goed op de pagina door wie een workshop uitgevoerd wordt.