Fotograaf Ivo Schut

Fotograaf Ivo Schut

Stel jezelf eens kort voor…
Mijn naam is Ivo Schut en woonachtig in Hoevenen (BE). Sinds 2017 ben ik bevangen van het ‘fotografievirus’. Om alle ins -en outs van de fotografie te weten te komen heb ik verschillende opleidingen gevolgd aan de Avondschool in Antwerpen. Nu probeer ik andere fotografen ook te besmetten met het fotografievirus.

Wat fotografeer je graag en waarom?
Eigenlijk ben ik altijd geïnteresserd geweest in de natuur. Lekker wandelen en genieten van wat de natuur en de landschappen te bieden hebben. Zelf ben ik woonachtig aan de Kalmthoutse Heide. Een schitterend natuurgebied waar ik véél te vinden ben. Vroeg uit de veren om een mooie zonsopkomst van de zon te fotograferen. Ik kan intens genieten van de stilte van de natuur.

Fotograaf Ivo Schut

Ivo Schut

Hoe ben je begonnen met fotografie?
In 2017 kocht ik mijn eerste DLSR, Sony a58 om foto’s te gaan maken van onze vakantie in Wales. De natuur is daar prachtig! Watervallen, bergen en groene natuur. En dan wil je meer ….. avondschool, workshop met bekende fotografen, en uren video’s op YouTube bekijken.

Welke tip wil je beginnende fotografen meegeven?
De mooiste foto’s maak je in je directe omgeving. Neem je fotocamera altijd met je mee en maak foto’s. Veel foto’s! Van een wandeling, op een kinderfeestje of in je eigen tuin. Alleen door veel foto’s te maken leer je je camera beter kennen. Laat je foto’s aan andere zien en sta open voor feedback.

Een aantal foto's van Ivo Schut

© Copyright Ivo Schut

Een workshop bij Ivo Schut volgen?

Hieronder vind je een overzicht welke cursussen en workshops gegeven worden door deze fotograaf. Sommige workshops worden door meerdere fotografen gegeven, kijk dus goed op de pagina door wie een workshop uitgevoerd wordt.

Extra diensten

Veel van onze fotografiedocenten bieden ook extra diensten aan, denk bijvoorbeeld aan het uitvoeren van een fotoshoot of het verkopen van wanddecoratie. Hieronder vind je een overzicht van de diensten van deze fotograaf. Het is mogelijk direct contact op te nemen met de fotograaf voor meer informatie.

Wanddecoratie
Mijn foto’s zijn te koop als wanddecoratie, bekijk mijn foto’s op werkaandemuur.nl.

Fotoshoots op locatie
Het is mogelijk om een fotoshoot in te plannen met Ivo Schut, denk dan bijvoorbeeld portretfoto’s, groepsfoto’s en/of huisdieren op locatie / in de natuur.

Neem voor meer informatie contact op met de fotograaf.