Fotograaf Michael Kamp

Stel jezelf eens kort voor…
Mijn naam is Michael Kamp en ik ben al flink wat jaren bezig met fotografie. Op 7-jarige leeftijd kreeg ik mijn eerste camera, een kleine oude Kodak, voor tijdens vakanties. Hierdoor groeide mijn passie en ook mijn nieuwsgierigheid naar wat er allemaal te zien was op de wereld. Nu ben ik graag op avontuur en neem daarbij graag mijn camera mee.

Wat fotografeer je graag en waarom?
Voor mijn fotografie ben ik veel in de natuur te vinden. Hier fotografeer ik graag landschappen, weidse vergezichten in de bergen maar ook de details van het bos op de Veluwe. Het stukje avontuur en het zoeken naar het onbekende maakt het voor mij zo leuk.

Fotografie docent michael kamp

Michael Kamp

Hoe ben je begonnen met fotografie?
Ik ben begonnen met fotograferen op vakanties in de bergen met de camera van mijn vader. Later kreeg ik toen ik 7 was die camera van hem en zo begon ik ook meer in Nederland te fotograferen. Eerst in de achtertuin en later vroeg de bossen in. Even later kocht ik mijn eerste DSLR en vanaf toen wist ik dat ik dit altijd zou willen doen.

Welke tip wil je beginnende fotografen meegeven?
Probeer eens op een ander tijdstip op pad te gaan of fotografeer vanuit een ander perspectief. Dit kan al zorgen voor hele andere foto’s! Zeker in de natuur maakt dit veel uit!

Een aantal foto's van Michael Kamp

© Copyright Michael Kamp

Een workshop bij Michael Kamp volgen?

Hieronder vind je een overzicht welke cursussen en workshops gegeven worden door deze fotograaf. Sommige workshops worden door meerdere fotografen gegeven, kijk dus goed op de pagina door wie een workshop uitgevoerd wordt.

Extra diensten

Veel van onze fotografiedocenten bieden ook extra diensten aan, denk bijvoorbeeld aan het uitvoeren van een fotoshoot of het verkopen van wanddecoratie. Hieronder vind je een overzicht van de diensten van deze fotograaf. Het is mogelijk direct contact op te nemen met de fotograaf voor meer informatie.

Naast het geven van workshops verkoop ik ook fine art prints van mijn landschapsfoto’s. Deze zijn gelimiteerd en worden geleverd met certificaat van echtheid. Ook kan je bij mij terecht voor fotoshopten voor bedrijven en particulieren. Dit kan op locatie zijn maar ook in de studio.