De 10 beste fotografie boeken

Ben jij op zoek naar een mooi fotografie boek, maar weet je niet precies wat voor één? Wij weten dat het ene leesvoer het andere niet is, daarom hebben wij een top tien met de beste fotografie boeken gemaakt. Leuk om cadeau te doen aan een fotograaf, maar ook natuurlijk voor jezelf. Met deze top tien vind jij geheid het perfecte fotografie boek!

Inhoud van dit artikel:
1. Eerste Hulp Bij Fotograferen
2. Personal branding voor fotografen
3. Landschappen in digitale fotografie
4. The Iconic Photographs
5. Foto:box
6. Fotoprojectboek: In de stad
7. Focus op fotografie: Sportfotografie
8. Praktisch handboek fotografie: de mooiste foto’s van uw kind
9. Filmen met je fotocamera
10. Creatieve digitale fotografie

Eerste hulp bij fotograferen

Auteur: Mark de Rooij Taal: Nederlands

Ben jij op zoek naar een fotografieboek waarin je precies terug kunt lezen welke instellingen je zou kunnen gebruiken? Met het uitgebreide aanbod aan fotografie boeken raak je soms de draad kwijt. Zo zijn er boeken van en over fotografen, maar ook is er een enorme hoeveelheid educatieve fotografieboeken. Met alle technische informatie die vaak uitgebreid wordt behandeld is het vaak lastig om echt te vinden wat je nodig hebt. Met het boek Eerste Hulp Bij Fotograferen hoef je niet meer verder te zoeken! In het boek staan de meest voorkomende situaties, die je als fotograaf zou kunnen fotograferen. Iedere situatie is voorzien met aanbevolen instellingen en onderbouwingen daarvan. Zo loop je niet meer uren te bladeren naar dat ene antwoord op je vraag en dat maakt het boek erg praktisch.

Fotografieboek voor beginners - Eerste hulp bij fotograferen

€29,99 inclusief gratis verzending binnen Nederland


Personal branding voor fotografen

Auteur: Maurice Jager Taal: Nederlands

Wil jij meer doen met jouw fotografies? In het boek Personal branding voor fotografen, deelt Maurice Jager zijn methode om succesvol te worden als fotograaf. Daarbij komt namelijk een hele boek kijken. Van website, tot portfolio en van auteursrechten tot ondernemerschap. Je leest het allemaal in het 176 dikke boek.

€29,99 inclusief gratis verzending


Landschappen in digitale fotografie

Auteur: Michael Freeman Taal: Nederlands

In dit boek staat landschapsfotografie centraal. Dit populaire fotografie onderwerp wordt rijkelijk belicht aan de hand van duidelijk beschreven voorbeelden. Daarbij worden er veel tips gegeven om jouw landschapsfoto’s naar een hoger niveau te tillen. Dit boek neemt je mee langs verschillende aspecten die aan bod komen bij landschapsfotografie. Dat maakt het boek onmisbaar voor iedere landschap en/of fotografie liefhebber!9200000028581546 9200000028581546


€17,95 inclusief verzendkosten


The Iconic Photographs

Auteur: William Kerry Purcell Taal: Engels

Foto’s zijn er om gezien te worden. Zo ook dit boek met de meest iconische foto’s van fotograaf Steve McCurry. Steve McCurry is een Amerikaanse fotojournalist die het meest bekend is om zijn foto van het Afghaanse meisje. Deze foto verscheen in 1985 op de cover van de National Geographic en is sindsdien het meest bekende voorblad ooit van het megapopulaire tijdschrift. Laat jezelf gaan in de 270 pagina’s met prachtige foto’s. The Iconic Photographs is hét boek voor de echte fotografie liefhebber.9200000002874896 9200000002874896


€59,99 inclusief gratis verzending


Foto:box

Auteur: Bookmakers Taal: Nederlands

Op zoek naar een collectie met de meest iconische foto’s vanuit de geschiedenis van de fotografie? Dan is de Foto:box echt het boek voor jou. Met dit boek heb je de geschiedenis van de hedendaagse fotografie in je handen. Bij iedere afbeelding is een toelichting over de foto. Grote kans dat je de meeste afbeeldingen al kent van televisie of het internet.

1001004010364889


€19,95 exclusief gratis verzending


Fotoprojectboek: In de stad

Auteur: Mark de Rooij Taal: Nederlands

Het Fotoprojectboek is hét actieve fotoboek voor de fotograaf die op zoek is naar uitdaging. In het Fotoprojectboek: In de stad, staan vijftig uitdagende opdrachten die jou anders leren kijken naar fotografie. Het leuke aan dit boek is, dat je na het voltooien van alle vijftig opdrachten een eigen persoonlijke verzameling hebt waarbij je ontwikkeling als fotograaf naar voren komt. Het boek heeft namelijk bij iedere opdracht ruimte om jouw eigen foto in op te plakken mét de gebruikte instellingen. Daarnaast is het extra leuk om samen met een vriend of vriendin de opdrachten te maken. Ben jij dus op zoek naar een fotografie boek met leuke en actieve opdrachten? Dan is ons Fotoprojectboek zeker wat voor jou!

Fotografie opdrachtenboek - In de stad

€19,99 inclusief gratis verzending binnen Nederland


Focus op fotografie: Sportfotografie

Auteur: Huub Keulers Taal: Nederlands

Een boek geheel toegewijd aan sportfotografie. Het boek is voor zowel de beginnende als gevorderde fotograaf. De vele trucs en praktijkvoorbeelden van verschillende fotografen die verschillende sporten fotograferen, biedt veel nuttige informatie. Dit boek is het onmisbare naslagwerk voor de fotografen die van sportfotografie houden.

€36,99 inclusief gratis verzending


De mooiste foto’s van uw kind

Auteur: Me Ra Koh Taal: Nederlands

Het fotograferen van kinderen is altijd weer een uitdaging opzich. De meeste kinderen hebben vaak een korte spanningsboog en de leukste foto’s zijn toch de foto’s die spontaan genomen zijn. Meestal zijn de kinderen dan zo snel, dat de foto de gebeurtenis vaak in een waas laat zien. Hoe krijg je kinderen dan scherp op de foto? In dit boek lees je praktische tips om de mooiste kinderfoto’s te kunnen maken.

9200000065148505 9200000065148505


€17,99 inclusief gratis verzending


Filmen met je fotocamera

Auteur: Patrick van Weenen Taal: Nederlands

De meeste fotografie boeken gaan enkel en alleen over het fotograferen, maar inmiddels hebben de meeste camera’s ook de mogelijkheid om te filmen. Daarom in deze top 10 ook een fotografie boek over de filmfunctie van de camera. In Filmen met je fotocamera, neemt filmspecialist Patrick je mee in de wereld van de film. In het boek leer je jouw camera optimaal in te zetten voor niet alleen fotografie, maar ook videografie!

9200000010683189 9200000010683189


€24,95 inclusief gratis verzending


Creatieve digitale fotografie

Auteur: Chris Gatcum Taal: Nederlands

Naast de technische aspecten van fotografie zijn het juist de creatieve onderdelen die ervoor zorgen dat je als fotograaf opvalt. Uniek zijn, je eigen handschrift en draai vinden zijn erg waardevolle onderdelen. In het boek Creatieve digitale fotografie worden 52 werkmethoden behandeld. Deze creatieve tips dragen bij om jou als fotograaf te inspireren. Alle handelingen kun je zelf op je eigen manier toepassen tijdens het fotograferen, zodat je altijd een unieke foto weet te maken. Op zoek gaan naar creatieve composities zorgt niet alleen voor prachtige resultaten, maar is ook hartstikke leuk om te doen. Na het lezen van dit boek wil je gewoon aan de slag!1001004007771046


€23,99 inclusief gratis verzending


1 responses on "De 10 beste fotografie boeken"

  1. Dankjewel voor de vermelding van mijn boek op plek 2! Supergaaf!

    Groet,
    Maurice Jager

Laat een bericht na

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MELD JE GRATIS AAN VOOR FOTOGRAFIE TIPS (2x MAAND)

SOCIAL MEDIA

OVER ONS

De Rooij Fotografie is het kenniscentrum voor fotografie en fotobewerking in Nederland. Sinds 2011 worden er cursussen gegeven aan ruim 4000 fotografie liefhebbers per jaar. Lees verder…

Klantenservice
Veelgestelde vragen
Contactgegevens
Adverteren
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

top
© COPYRIGHT 2011 - 2020 DE ROOIJ FOTOGRAFIE