Pre sale korting Luminar 4: Vervang de lucht in een handomdraai

De toekomst begint nu. Dat weet Skylum, de ontwikkelaars van Luminar, maar al te goed. Met de nieuwste release van het succesvolle fotobewerkingsprogramma Luminar weten ze al jouw verwachtingen boven te gaan. Luminar 4 zal komende herfst officieel worden uitgebracht, maar in dit artikel delen wij met jou onze unieke pre-sale deal. Lees snel verder en kom erachter hoe Luminar 4 jouw foto’s kan veranderen.

Waarom Luminar

Luminar is een fotobewerkingsprogramma vergelijkbaar met Lightroom. Het is ook mogelijk Luminar als Lightroom plugin te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat Lightroom gebruikers kunnen blijven werken met het programma dat ze gewend zijn en tegelijkertijd foto’s nóg meer kunnen verfijnen. Verder zorgt de AI (kunstmatige intelligentie) ervoor dat je zeeën van tijd bespaart, doordat geheel automatisch de beste veranderingen gemaakt kunnen worden in een foto. Met Luminar zit je vaak veel sneller op het gewenste resultaat dan met andere fotobewerkingsprogramma’s. Verder betaal je voor Luminar een eenmalig bedrag en ben jij niet afhankelijk van een doorlopend abonnement zoals bij Lightroom.

AI Sky Replacement zorgt ervoor dat jij altijd de perfecte lucht hebt

Wat is nieuw?

In 2018 introduceerde Skylum de AI Sky Enhancer Filter, waarmee het mogelijk werd de kleurdiversiteit in fletse luchten te verbeteren. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: Luminar 4 is het allereerste programma die volledig automatisch de lucht in een foto kan veranderen. Wat betekent dat voor jou? Volledig zeggenschap over hoe de lucht in jouw foto’s eruit zal zien zonder úren achter de computer te hoeven zitten. Luminar 4 weet geheel automatisch de lucht en de omgeving in een foto te onderscheiden. Deze techniek zorgt ervoor dat de specifieke lucht zo realistisch mogelijk in de foto wordt geplaatst. Door kleuren aan te passen en maskers te verfijnen komen de foto’s levensecht over. Daarnaast weet de intelligente software door de scherpte diepte te meten precies hoe jouw nieuwe lucht er het beste uit komt te zien! Het was nog nooit zo makkelijk.

Pre-order korting op Luminar 4

Luminar 4 is vanaf de herfst aan te schaffen, maar de pre-sales zijn vanaf vandaag al beschikbaar via deze link. Met een hele mooie korting! Ben je al in het bezit van Luminar? Wacht dan nog even, want de huidige gebruikers kunnen waarschijnlijk voor een speciale prijs upgraden naar Luminar 4.

Note: Ben je al Luminar 3 gebruiker? Dan betaal je een speciale prijs voor de upgrade naar Luminar 4. Meer informatie over de prijs volgt!

 • ➢ Luminar 4 
 • ➢ Signature Looks bundle

€138 €69

Je bespaart €79

 • ➢ Luminar 4 
 • ➢ Signature Looks  
 • ➢ Luminar 3 bundle 

€207 €99

Je bespaart €108

Delen met je fotografie maatjes via:
27 augustus 2019

8 responses on "Pre sale korting Luminar 4: Vervang de lucht in een handomdraai"

 1. Voor Lightroom betaal je ieder maand ca 12 euro en krijg je de beschikking om Lightroom voor die maand te mogen gebruiken. Het aantal nieuwe grote functies is in Lightroom minimaal te noemen in de laatste jaren. Bij Luminar betaalt je nu voor een upgrade 69 euro met nieuwe functies en is het jouw software. Je kan het tot in lengte van jaren gebruiken. Bij Adobe is het dat als je niet betaalt je ook niet meer gebruik kan maken van de software. Voor niets gaat de zon op en iedereen wil ook betaalt krijgen voor zijn werk.

  • Bedankt voor je mooie reactie. Het is fijn dat we kunnen kiezen tussen fotobewerking software. Hoewel er een redelijk aanbod is, zijn er maar een paar bij echt goed werk leveren en alles bieden wat je je maar wensen kunt (En soms meer).

 2. Beste Derooijfotografie,

  Ik bezit een iMac, vroeg 2008, en heb daarop LUMINAR 2018 staan. Vorig jaar wat meegewerkt, daarnaast tot heden weinig, totdat ik jullie online cursus LUMINAR zag. Ik weet dat er een upgrade 3 en upgrade 3.1. is die ik gratis kan downloaden. Maar……INTERNET raadplegend hierover lees ik massa kritiek op versie 3, iets minder op versie 3.1 en lees dat SKYLUM nu een betaalde versie 4 toezegt voor het najaar, waarvan men denkt: dat is gewoon een verbeterde 3 dus waarom ineens betaald? Veel boze reacties, vooral op de werkzaamheid van 3.0. en…..vage antwoorden van SKYLUM team.
  Daar schrik ik van en durf voorlopig niet te upgraden. Twee vragen”
  – Nogal technisch maar wie weet hebben jullie meer know-how in de buurt: weten jullie of mijn iMac, 24″,vroeg 2008, 2.8 GHZ Intel Core 2 Duo, Ram 4GB, (denkelijk 32 bits) wel t.z.t. een upgrade naar 4.0 aan kan?
  En wat is “niet aankunnen”? Werkt dan niets meer of werkt het langzamer of sommige functies wel, andere niet? 32 bits/64 bits?
  – wat adviseren jullie gezien dat gedoe over die versie’s 3 en 4.(versie 4 moet uiteraard nog getest worden): blijven bij 2018 en afwachten hoe versie 4.0 gaat bevallen? Jullie cursus werkt ook voor versie 2018 neem ik aan?

  Groeten:L.Frederix

  • Bedankt voor je reacthe. 32 bits is inderdaad wat lager evenals jouw huidige processor. Dat kan voor problemen gaan zorgen. Online is te lezen wat de minimale systeemvereisten zijn. Dat is aan te raden om te volgen. Zoals je weet geldt de installatie op een apparaat. Het verstandigst is om Skylum zelf daarover te benaderen, hoewel zij soms niet het antwoord geven waar je naar zoekt. Onze cursus werkt overigens met zowel 2018 als Luminar 3 (en de upgrades). September dit jaar zou Luminar 4 worden uitgebracht. Ook hier is voor gebruikers die al luminar beschikken een speciale deal, hoewel je er wel verstandig aan doet een snelle processor in de computer te hebben.

 3. Dat ben ik helemaal met je eens Jan. Bovendien vind ik dit helemaal doorslaan. Waarom zou je nog moeite steken in het maken van een mooie foto? Achteraf kan je in een handomdraai toch alles aanpassen/vervangen/verwijderen.

  • Zeker waar. Het is net hoever je gaat om iets aan te passen. Tegenwoordig wordt er bijna altijd wel bewerkt. Zelf vind ik minimale bewerkingen zoals het weghalen van storende factoren of het verbeteren van licht op verschillende plaatsten wel erg fijn. Nou is aanpassen van de lucht natuurlijk al jaren met Photoshop mogelijk, maken de makers van Luminar 4 het enkel eenvoudiger om te doen. Moeite voor het maken van een mooie foto zit het hem meer in de compositie, de creativiteit en gebruik van de effecten van een kleine diafragma waarde of langere sluitertijd. ‘Moeite’ oor het maken van een mooie foto is ook van belang als basis van de bewerkte foto’s. Hoewel we steeds minder kunnen geloven dat wat wij zien ook ècht is.

 4. Ik vind dit belachelijk dat we weer moeten investeren voor een uitbreiding van de software.
  Hebben we voor niets geïnvesteerd in Luminar 3 en wat gebeurd daarmee. Geen updates meer??
  En volgend jaar Luminar 5 zeker. Ze bekijken het maar, weer een Amerikaanse streek.

Laat een bericht na

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER ONS

De Rooij Fotografie is het kenniscentrum voor fotografie en fotobewerking in Nederland. Sinds 2011 worden er cursussen gegeven aan ruim 4000 fotografie liefhebbers per jaar. Lees verder…

Klantenservice
Veelgestelde vragen
Contactgegevens
Adverteren
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

SOCIAL MEDIA

GRATIS FOTOGRAFIE TIPS & VIDEOLESSEN

Meld je aan voor onze 2 wekelijkse mailing en mis geen enkele fotografie tip, gratis videoles en exclusieve aanbieding meer.

top
© COPYRIGHT 2011 - 2019 DE ROOIJ FOTOGRAFIE