Masterclass Adobe Lightroom: Landschappen


AANMELDEN VOOR €67,-
Of geef deze cursus cadeau
 

 

 

De Masterclass Adobe Lightroom Landschappen is een gevorderde cursus voor Adobe Lightroom. Met deze online Masterclass krijg jij toegang tot ruim 2 uur video tutorials waarin 5 landschapfoto’s uitvoerig bewerkt worden. Je krijgt niet alleen te zien welke aanpassingen er gemaakt worden, je hoort ook met welk doel het gedaan wordt. Hierdoor kun jij na het volgen van deze masterclass alles op je eigen foto’s gaan toepassen zodat deze nóg mooier worden!

Het gaat in deze Adobe Lightroom Masterclass over 5 totaal verschillende landschapsfoto’s waardoor er in iedere foto weer nieuwe bewerkingstechnieken toegepast worden. Bekijk de introductievideo in het cursusoverzicht om te zien welke foto’s er bewerkt worden en wat het eindresultaat is.

 

In deze Masterclass leer je onder andere:

Hoe foto’s die met volle zon gemaakt zijn toch nog te redden zijn en er veel beter uit gaan zien.
Op welke manier je de ogen kunt sturen met behulp van licht effecten (met o.a. het aanpassingspenseel en het radiaalfilter)
Op welke manier je de ogen kunt sturen met behulp van licht effecten (met o.a. het aanpassingspenseel en het radiaalfilter)
Je foto’s interessanter maken door het toevoegen van licht effecten
De optimale workflow bij HDR fotobewerkingen
Een foto een oude look & feel geven met het gesplitste tinten
Een foto een oude look & feel geven met het gesplitste tinten
Hoe je onderdelen uit foto’s kunt halen met retoucheren en klonen

 

Inclusief originele RAW bestanden

In deze gevorderde Lightroom cursus krijg je niet alleen toegang tot de videolessen. Ook kun je de originele RAW bestanden die in de tutorials gebruikt worden downloaden. Op deze manier kun je alle stappen ook zelf uitvoeren om te kijken of alle bewerkingen goed uitgevoerd worden.

 

Benodigdheden

Om deze masterclass te volgen heb je Adobe Lightroom 4, Adobe Lightroom 5, Adobe Lightroom 6 of Adobe Lightroom Classic CC nodig. Daarnaast is basiskennis over Adobe Lightroom aan te raden zodat je de originele RAW foto’s kunt importeren.

 

Prijs

De prijs van deze online masterclass is normaal 100 euro, maar nu betaal je slechts 67 euro inclusief BTW. Profiteer van deze korting! Hiermee krijg je levenslang toegang tot de videolessen. Je kunt alle video’s dus onbeperkt bekijken.

 

Aanmelden zonder risico

Aanmelden voor deze Masterclass is geheel zonder risico. Ik geef namelijk een 100% niet goed, geld terug garantie. Ik wil alleen tevreden klanten hebben, dus mocht de masterclass onverhoopt toch niet aan je verwachtingen voldoen, stuur mij een email en ik stort het volledige bedrag terug op je rekening. Maar ik weet zeker dat deze Masterclass erg goed gaat bevallen.

 

Aanmelden

Wil jij graag meer leren over geavanceerde bewerkingstechnieken in Adobe Lightroom? Je kunt nu direct aanmelden door op de onderstaande knop te klikken. Bij De Rooij Fotografie kun je betalen via iDeal, PayPal, Mistercash, Mastercard, VISA of via een bankoverschrijving.

NU AANMELDEN VOOR DEZE CURSUS

Deel met je vriend(in)en:

Cursusoverzicht

Download Landschapsfoto’s 00:02:00
Zonovergoten Landschap 00:26:00
Zonsondergang 00:32:00
Stadslandschap 00:18:00
Nachtfoto 00:33:00
Oude Look & Feel 00:31:00

Cursusbeoordelingen

 1. Veel geleerd

  5

  Weer heel veel leuks geleerd op de ontdekkingsreis door Lightroom

 2. 5

  Duidelijk en overzichtelijke cursus. Mark weet je met deze cursus wat fijner knijpjes van Lightroom vij te brengen op het gebied van Landschapsfotografie. Een aanrader.

NU AANMELDEN
 •  100,00  67,00 incl. BTW
 • ONBEPERKT TOEGANG
 • Cursus Certificaat

Waarom De Rooij Fotografie?

Fotografie Cursus Al ruim 6500 tevreden cursisten

Online Fotografie Cursus Levenslang toegang

Beste Fotografie Cursus Inclusief gratis cursus updates

Beoordeling Fotografie Cursus Blijf dus altijd up-to-date

Goedkope Fotocursus Eenmalige betaling

Klantenservice Fotografie Cursus Niet goed, geld terug garantie

Fotocursus Facebook Groep Facebook cursisten groep toegang

Betaalopties

Tevredenheidsgarantie Fotografie Cursus

OVER ONS

De Rooij Fotografie is het kenniscentrum voor fotografie en fotobewerking in Nederland. Sinds 2011 worden er cursussen gegeven aan ruim 4000 fotografie liefhebbers per jaar. Lees verder…

Klantenservice
Veelgestelde vragen
Contactgegevens
Adverteren
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

SOCIAL MEDIA

MELD JE GRATIS AAN VOOR FOTOGRAFIE TIPS (2x MAAND)

top
© COPYRIGHT 2011 - 2020 DE ROOIJ FOTOGRAFIE