Workshop Strobist Fotografie

 120,00 incl. BTW

Basiscursus Fotografie - Interesse Formulier

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Krijg jij ook altijd harde schaduwen en sfeerloze foto’s zodra je een reportageflitser gebruikt? Of is de belichting uiteindelijk niet goed en baal je van de foto’s die je gemaakt hebt? Tijdens deze workshop strobist fotografie leer jij wat de mogelijkheden zijn van reportageflitsers (los van de camera), hoe je deze draadloos instelt en wat voor gave foto’s je kan maken. Harde schaduwen en sfeerloze foto’s behoren tot het verleden na het volgen van onze workshop strobist fotografie. Uiteraard krijg je ook uitgebreide uitleg over verschillende systemen, richtgetallen en de effecten van belichten.

Naast het leren beheersen van de technieken ontdek je de vele creatieve mogelijkheden die er zijn zodra de flitser los van de camera gebruikt wordt. De hele dag is er een mooi model aanwezig, zodat je volop kan oefenen. Wil jij ook je foto’s naar een hoge niveau tillen? Meld je aan voor deze workshop, want wij helpen je graag verder.

 

Wij zijn flexibel en geven veel persoonlijke aandacht

Hoewel er een programma is voor deze workshop, zijn ze nooit 100% hetzelfde. Op basis van de wensen van de cursisten wordt de inhoud van de workshop aangepast. Ook is er veel ruimte voor het stellen van vragen en krijg je professionele begeleiding van fotograaf Jose da Silva.

Workshop Reportageflitser Fotografie

Programma van de workshop strobist fotografie

10:00 – Ontvangst
10:15 – Aanvang cursus met uitgebreide uitleg in de studio
12:15 – Lunch (deze regelen wij)
13:00 – Praktijkles die zowel binnen als buiten uitgevoerd wordt
15:15 – Bespreken van de resultaten en tijd voor vragen
16:00 – Einde workshop

 

Vereisten voor deelnamen

Om deel te kunnen nemen aan deze workshop heb je een spiegelreflexcamera of systeemcamera nodig. Daarnaast weet je wat de begrippen diafragma, sluitertijd en ISO-waarde betekenen en hoe je dit instelt op de camera. Enige basiskennis is dus vereist zodat iedere cursist op ongeveer hetzelfde niveau zit. Als je een reportageflitser en triggers hebt kan je die uiteraard ook meenemen. Echter is het geen vereiste voor deelname, omdat wij ook flitsers en triggers hebben.

 

Locatie

Deze cursus wordt gehouden in Berkel en Rodenrijs (Industrieweg 5). Het is mogelijk om gratis te parkeren voor de deur. Het metrostation Berkel en Rodenrijs (RandstadRail) ligt op een paar minuten lopen afstand. De locatie is dus vlakbij Rotterdam.

 

Data

De workshop strobist fotografie wordt ongeveer 4x per jaar georganiseerd. Je kunt je nu inschrijven voor:
– Zaterdag 18 november 2017 van 10:00 – 16:00 uur (volgeboekt)
– Zondag 4 februari 2018 van 10:00 – 16:00 uur

Binnenkort plannen we weer een nieuwe workshop datum in. Wil je op de hoogte blijven? Stuur ons dan een bericht via het interesse formulier. Je ontvangt dan een e-mail zodra er een nieuwe datum is ingepland.

 

Prijs

De prijs van deze workshop strobist fotografie is 120 euro incl. BTW. Dit is inclusief koffie, thee en een lunch.

 

Aanmelden voor deze cursus strobist fotografie

Ben je ook enthousiast en wil je graag meedoen met deze cursus? Selecteer dan bovenaan de datum waarop je wilt deelnemen en voeg de cursus toe aan de winkelmand. Je kunt direct betalen met iDeal, Mistercash, PayPal, VISA, Mastercard of via een bankoverschrijving.

Na ontvangst van de betaling ben je direct aangemeld en ontvang je een bevestiging per e-mail.

Extra informatie

Cursuslocatie

Berkel en Rodenrijs (vlakbij Rotterdam), Industrieweg 5

Tijdstip

10:00 – 16:00 uur

Maximum aantal deelnemers

8

Docent

José da Silva

OVER ONS

De Rooij Fotografie is het kenniscentrum voor fotografie en fotobewerking in Nederland. Sinds 2011 worden er cursussen gegeven aan ruim 2500 fotografie liefhebbers per jaar. Lees verder…

Klantenservice
Veelgestelde vragen
Contactgegevens
Adverteren
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

SOCIAL MEDIA

GRATIS TUTORIALS, NIEUWTJES & DEALS

Meld je aan voor onze 2 wekelijkse mailing en je mist geen enkele gratis fotografie tutorial, nieuwtje en exclusieve aanbieding meer.

top
© COPYRIGHT 2011 - 2018 DE ROOIJ FOTOGRAFIE