Nieuw platform voor onze online fotografie cursussen

Bij De Rooij Fotografie zijn we druk bezig geweest achter de schermen met het wijzigen van de opzet van onze online fotografie cursussen. Wellicht is het je al opgevallen, sommige cursussen zoals de online basiscursus en online vervolgcursus al zijn overgezet. Hieronder lees je meer over de veranderingen en waarom dit goed nieuws voor jou is.

Samen leren via ons eigen platform

De online fotografie cursussen werden tot op heden altijd gegeven via onze eigen website. Met de komst van ons eigen platform hebben wij allereerst de stap gezet om onze fotoclub, de Photo Inspiration Club, te verhuizen naar deze nieuwe locatie. Later volgden onze online cursussen, waarnaar deze blog is geschreven. Op basis van feedback van 5000 cursisten hebben we besloten de online cursussen over te zetten. Deze opzet hebben wij veranderd omdat het op deze manier voor cursisten eenvoudiger is geworden om met andere cursisten en docenten in contact te komen. Zo zorgt ons nieuwe platform ervoor dat het volgen van een online fotografie cursus nóg interactiever wordt. Door naast je eigen foto’s ook foto’s van andere cursisten te zien wordt het gemakkelijker om voor jezelf een beeld te vormen door bijvoorbeeld jouw eigen foto’s naast die van anderen te houden. Ook maakt de nieuwe opzet het mogelijk om op andere foto’s te reageren. Niet alleen het geven van opmerkingen kan waardevol zijn. Ook het geven en ontvangen van feedback is een waardevolle toevoeging voor het leerproces en de leerervaring van onze online cursussen. Heb jij al een kijkje genomen in de nieuwe cursusomgeving?

introductie nieuwe opzet online fotografie cursussen

Zo werkt ons online platform

Wanneer je nu aanmeldt voor een online cursus kom je in de nieuwe cursusomgeving. In de header kun je de cursus gemakkelijk volgen middels het kopje ‘trainingen’. Alle online cursussen die je volgt zijn via deze pagina te bereiken. Wanneer je dan de betreffende cursus aanklikt worden daarin op overzichtelijke manier de diverse hoofdstukken van de online cursussen getoond. Verder heeft dit nieuwe platform als voordeel dat je jouw eigen voortgang bij kunt houden. Zo kun je de volgende keer altijd weer verder met waar je de vorige keer gebleven was. Aansluitende opdrachten die bij onze cursussen worden gegeven worden tevens in een overzichtelijk moodboard getoond. Daarin kun je als cursist ook gelijk foto’s van anderen zien en eventueel een reactie achterlaten.

Online leren via de mobiele app

Geen computer bij de hand? Het kan voorkomen dat je tijdens het fotograferen nog die ene fotografie tip op wilt zoeken. Wat als je niet zo direct bij een computer kunt komen? Daar hebben wij een oplossing voor! Met de mobiele app van de Huddle is het mogelijk om ook via je smartphone de online cursussen te volgen. De app download je gratis in de PlayStore of Appstore. Naast het volgen van cursussen kun je natuurlijk ook de opdrachten en moodboards bekijken. Handig!

introductie nieuwe opzet online fotografie cursussen

Wat gebeurd er met het oude systeem?

Cursisten die al lid waren en gebruik maakten van ons ‘oude’ systeem kunnen nog altijd de cursus blijven volgen zoals ze gewend zijn.

Reviews van de eerste deelnemers

Wil je ook een cursus volgen bij ons? Wanneer je bij ons een online cursus volgt krijg je onbeperkt toegang tot het cursusmateriaal. Erg handig! Nu kun je zelfs tijdens het fotograferen nog snel even die ene techniek opzoeken. Daarnaast kun je op je eigen tempo waar en wanneer je maar wilt leren. Bekijk hier ons complete aanbod aan online cursussen. Hieronder vind je enkele beoordelingen van cursisten die al een online basiscursus: camera en techniek bij ons gevolgd hebben. 

Hans (FotoHast)
⭐⭐⭐⭐⭐

Door zijn eenvoudige en duidelijk uitleg is deze cursus zeker ook voor jonge tieners goed te volgen. Mijn zoon volgt deze cursus en kan de de lesstof goed tot zich nemen. Ook deze cursus heeft een goede opbouw.

Mooi is dat Mark je levenslang toegang geeft voor al zijn cursussen en dat je ook de updates daardoor binnen krijgt.
Service staat voor bij Mark erg hoog in het vaandel en als er wat is heb je heel snel van hem een reactie.

Tineke de Veer
⭐⭐⭐⭐⭐

Naar aanleiding van het volgen van de online basiscursus fotografie bij De Rooij Fotografie heb ik naar mijn inzicht aardig wat geleerd om zelf aan de slag te gaan met diafragma, sluitertijd en ISO instellingen. De uitleg is heel duidelijk en je kan ook terecht voor vragen via de support. De komende maanden ga ik hier mee aan de slag en na de vakantieperiode eens kijken welke volgende cursus of workshop ik ga doen. Dank je wel!

Carla
⭐⭐⭐⭐⭐

Ik ben heel erg blij met deze cursus.
Het wordt zo duidelijk uitgelegd door Mark.
En het lukt me ook om wat hij uitlegt toe te passen.
Kortom een geweldige cursus die ik iedereen kan aanbevelen

Marco
⭐⭐⭐⭐⭐

Dankzij deze cursus ben ik meer te weten gekomen over de spiegelreflex camera. Hierdoor zijn de mogelijkheden groter geworden dan alleen de automatische stand. Ik weet nu veel meer over diafragma, sluitertijd en iso en ook hoe het toe te passen. Een aanrader.

Gerard
⭐⭐⭐⭐⭐

Ik ben nu pas enkele lessen verder. Ik heb al meer geleerd dan ik had durven hopen. Heb elders lessen gevolgd maar deze kunnen niet tippen aan de lessen van Mark. Onbeperkte toegang tot het lesmateriaal is wat mij betreft een topper. Je kunt op eigen tempo de lessen volgen en of herhalen. Dus een aanrader voor iedereen

Simone
⭐⭐⭐⭐⭐

Hele informatieve cursus, je leert op een fijne manier je camera beter kennen en door de goede combinatie tussen theorie en praktijk kun je ook direct oefenen en via e-mail feedback vragen + vragen stellen. Aanrader dus!

En verder…

Naast de online basiscursussen zullen er ook snel andere online cursussen worden overgezet naar ons nieuwe platform. Houdt voor de nieuwste nieuwtjes onze website of facebook pagina in de gaten.

26 juni 2020

0 responses on "Nieuw platform voor onze online fotografie cursussen"

Laat een bericht na

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER ONS

De Rooij Fotografie is het kenniscentrum voor fotografie en fotobewerking in Nederland. Sinds 2011 worden er cursussen gegeven aan ruim 4000 fotografie liefhebbers per jaar. Lees verder…

Klantenservice
Veelgestelde vragen
Contactgegevens
Adverteren
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

SOCIAL MEDIA

MELD JE GRATIS AAN VOOR FOTOGRAFIE TIPS (2x MAAND)

top
© COPYRIGHT 2011 - 2020 DE ROOIJ FOTOGRAFIE