Photo Inspiration Club

WELKOM BIJ DE PHOTO INSPIRATION CLUB

WAT IS DE PHOTO INSPIRATION CLUB?

De Photo Inspiration Club is een Nederlandstalige online fotoclub die ervoor zorgt dat jij gemotiveerd en geïnspireerd blijft om met fotografie bezig te blijven. Veel mensen vinden het leuk om te fotograferen, maar hebben vaak geen stok achter de deur die ervoor zorgt dat ze foto’s blijven maken en zich ontwikkelen als fotograaf.

Met behulp van fotografie opdrachten, exclusieve videolessen, online magazines, fotoprojecten en leuke kortingen willen wij jouw enthousiasme op 100% houden en je nóg betere foto’s laten maken.

IS DE PHOTO INSPIRATION CLUB IETS VOOR MIJ?

Misschien komt deze vraag wel in je op als je het bovenstaande gelezen hebt. In principe kan iedereen lid worden van de Photo Inspiration Club. Wel is het handig om een compactcamera, systeemcamera of spiegelreflexcamera te hebben met een P, A (Av bij Canon), S (Tv bij Canon) en M stand. Deze camera’s hebben namelijk meer instelmogelijkheden dan een smartphone of simpele point-and-shoot compactcamera. Echter zelfs met deze camera’s zou je lid kunnen worden. Fotografie draait namelijk niet uitsluitend om de apparatuur, heb zien van dingen is veel belangrijker. Één ding is zeker, als lid ga je ontzettend veel inspiratie en motivatie krijgen om regelmatig te fotograferen.

WAT KRIJG JE BIJ DE PHOTO INSPIRATION CLUB?

Fotografie Opdrachten

Extra tips bij fotografie opdrachten
2x per maand

Toegang tot een extra les en voorbeeldfoto’s die gaan over de fotografie opdrachten (2x per maand) op Dfotogroep.nl. Haal je voordeel uit deze tips en voer de opdracht extra goed uit. De twee beste foto’s kan je uploaden.

Excluseive videolessen

Exclusieve artikelen en videolessen
2x per maand

Als lid van de Photo Inspiration Club krijg je toegang to exclusieve artikelen en videolessen over fotografie en fotobewerking.

Online Magazine Fotoclub

Online magazine
1x per kwartaal

De Photo Inspiration Club heeft ook een online magazine. Als lid krijg jij uiteraard toegang tot dit mooie fotografie magazine. In het magazine vind je foto’s, verhalen en uitleg van onze fotografie docenten en cursisten.

Live Webinars

Exclusieve webinars
2x per jaar

Regelmatig geven wij al webinars, maar voor de Photo Inspiration Club gaan we extra webinars geven. Deze zijn exclusief toegankelijk voor de leden. Aangezien een webinar live is, en er kans is dat je niet kan deelnemen op dat tijdstip, krijg je ook toegang tot de herhalingen.

Clubdag

Deelname aan clubdag
1x per jaar

Je online inspiratie geven en meer leren over fotografie vinden wij leuk, maar wij vinden het nog leuker om jou in het echt te ontmoeten. Daarom zal er ieder jaar in april een clubdag georganiseerd worden. Tijdens de clubdag gaan we gezamenlijk ergens fotograferen.

Werken aan Fotoprojecten

Werken aan fotoprojecten
2x per jaar

Wij gaan je keuze fotoprojecten aandragen waarmee je een half jaar aan de slag kunt. Het is de bedoeling dat je een serie foto’s maakt die bij elkaar passen wat betreft onderwerp, uitstraling en kleur. Wij selecteren de onderwerpen, jij kiest één project die jij het leukst vindt.

Premium account Dfotogroep.nl

Foto community premium account
Zolang je lidmaatschap loopt

Op onze foto community Dfotogroep.nl krijg je een premium account. Deze website gebruiken we ook voor het uploaden van foto’s voor de fotografie opdrachten. Als premium lid word je account aan de rechterzijde getoond als ‘Uitgelicht lid’ waardoor je extra veel bezoekers krijgt op je profiel.

Korting op Cursussen en Filters

Exclusieve kortingen bij De Rooij Fotografie
Zolang je lidmaatschap loopt

Profiteer altijd van 5% korting op onze online cursussen. Daarnaast profiteer je van 10% korting op alle camera filters en zullen er regelmatig kortlopende kortingsacties verschijnen.

Korting bij partners

Exclusieve kortingen bij partners
Zolang je lidmaatschap loopt

Profiteer van kortingen bij partners. Deze partners kunnen fotospeciaalzaken of bedrijven die fotoboeken afdrukken zijn. Er zullen ook regelmatig verrassende kortingen voorbijkomen zoals op (camera)verzekeringen, koffiecups of tassen. We gaan je verrassen!

CONTRIBUTIE PHOTO INSPIRATION CLUB LIDMAATSCHAP

Om alle bovenstaande activiteiten uit te kunnen voeren vragen wij om een kleine bijdrage voor het lidmaatschap. Je bent al lid vanaf €4,99 per maand als je kiest voor een lidmaatschap van 12 maanden. De contributie is €5,99 per maand als je kiest voor een lidmaatschap van 6 maanden. Het lidmaatschap stopt automatisch na de periode.

€4,99 per maand

Lidmaatschap: 12 maanden

Je betaalt nu voor de hele periode

Cadeaubon voor dit lidmaatschap

€5,99 per maand

Lidmaatschap: 6 maanden

Je betaalt nu voor de hele periode

Cadeaubon voor dit lidmaatschap

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE PHOTO INSPIRATION CLUB

Wordt het lidmaatschap automatisch verlengd?

Nee. Na de gekozen periode (6 of 12 maanden) loopt het lidmaatschap automatisch af. Ongeveer één maand voordat het afloopt sturen wij wel een herinnering waarbij je de mogelijkheid hebt om het lidmaatschap te verlengen.

Wanneer start het lidmaatschap?

Zodra wij de betaling ontvangen hebben start het lidmaatschap. Je kan dus al binnen 2 minuten lid worden van de Photo Inspiration Club.

Wanneer start het lidmaatschap als ik een cadeaubon koop?

De ontvanger van de cadeaubon kan zelf bepalen wanneer het lidmaatschap start. Via deze pagina kan hij de cadeaubon verzilveren door de couponcode van de cadeaubon in te vullen. Daarna zal het lidmaatschap geactiveerd worden.

Moet ik deelnemen aan alle onderdelen?

Nee dat is niet verplicht. Als je een fotografie opdracht wilt overslaan of bijvoorbeeld geen tijd hebt voor een fotoproject, dan is dat geen enkel probleem. Je kan zelf bepalen welke onderdelen je volgt en uitvoert.

Wanneer wordt de jaarlijkse clubdag georganiseerd?

De exacte datum is nog niet bekend, maar het zal op een zaterdag zijn in april of maart.

© 2017 De Rooij Fotografie. All rights reserved.