Photo Inspiration Club

WELKOM BIJ DE PHOTO INSPIRATION CLUB

WAT IS DE PHOTO INSPIRATION CLUB?

De Photo Inspiration Club is een Nederlandstalige online fotoclub die ervoor zorgt dat jij gemotiveerd en geïnspireerd blijft om met fotografie bezig te blijven. Veel mensen vinden het leuk om te fotograferen, maar hebben vaak geen stok achter de deur die ervoor zorgt dat ze foto’s blijven maken en zich ontwikkelen als fotograaf.

Met behulp van fotografie opdrachten, exclusieve videolessen, online magazines, fotoprojecten en leuke kortingen willen wij jouw enthousiasme op 100% houden en je nóg betere foto’s laten maken.

IS DE PHOTO INSPIRATION CLUB IETS VOOR MIJ?

Misschien komt deze vraag wel in je op als je het bovenstaande gelezen hebt. In principe kan iedereen lid worden van de Photo Inspiration Club. Wel is het handig om een compactcamera, systeemcamera of spiegelreflexcamera te hebben met een P, A (Av bij Canon), S (Tv bij Canon) en M stand. Deze camera’s hebben namelijk meer instelmogelijkheden dan een smartphone of simpele point-and-shoot compactcamera. Echter zelfs met deze camera’s zou je lid kunnen worden. Fotografie draait namelijk niet uitsluitend om de apparatuur, heb zien van dingen is veel belangrijker. Één ding is zeker, als lid ga je ontzettend veel inspiratie en motivatie krijgen om regelmatig te fotograferen.

WAT ONZE PHOTO INSPIRATORS ZEGGEN

Beoordeling Photo Inspiration Club - Danielle

Photo Inspirator
Danielle schreef:

“Ik kan het lidmaatschap voor de Photo Inspiration Club aan iedereen aanraden.

Lang niet altijd heb ik inspiratie voor onderwerpen om te fotograferen en de opdrachten helpen daar enorm bij. De opdrachten variëren qua thema genoeg en omdat je twee keer in de maand een opdracht krijgt is het ook niet erg als je een onderwerp een keertje overslaat omdat je het minder leuk vindt of even geen tijd hebt. Het is sowieso leerzaam om de foto’s van anderen te zien. De video’s waarin een selectie van de ingezonden foto’s door Mark wordt besproken zijn ook heel erg leerzaam.

Alles wordt nog compleet gemaakt door de mogelijkheid om webinars terug te kunnen kijken en het magazine.

En natuurlijk de clubdag, waarin je met de andere leden samen kunt fotograferen en je passie kunt delen. Ik ben fan en heb na een jaar zonder twijfel mijn lidmaatschap verlengd!”

Beoordeing Photo Inspirator Jan

Photo Inspirator
Jan schreef:

“Omdat ik na jaren fotograferen weet, dat je ieder jaar wel een fotografie-dip krijgt, heb ik me opgegeven bij de Photo Inspiration Club. Je krijgt iedere 2 weken een nieuw thema waar je met je eigen creativiteit aan de gang kan. De voorbeelden bij de opdracht geven je al een goed idee wat de bedoeling is, maar je kan er ook je eigen interpertatie aan geven. Het is leuk om te zien hoe andere Photo Inspirators hun eigen draai aan een thema geven.

Mark maakt ook een video over de gemaakte foto’s, wat heel leerzaam en inspirerend werkt. De webinars over uiteenlopende onderwerpen over fotografie zijn voor mij ook zeer leerzaam, en maken mijn fotografie steeds een stapje beter. Het hoogtepunt was voor mij was de clubdag waar we een gezellige dag samen vele leuke opdrachten hebben uitgevoerd. Aan deze dag heb ik veel leuke foto-vrienden en vriendinnen overgehouden.

Voor mij is de Photo Inspiration Club zeker een bron van inspiratie om mijn fotografie naar een hoger plan te krijgen en met fotografie bezig te blijven, en heel veel plezier te beleven aan deze hobby. Voor het geld hoef je het zeker niet te laten als je ziet wat je voor die 5 euro p/m allemaal krijgt.”

WAT KRIJG JE BIJ DE PHOTO INSPIRATION CLUB?

Fotografie Opdrachten

Fotografie opdrachten + Tips
2x per maand

Iedere 2 weken geven wij een uitdagende fotografie opdracht. Deze komt samen met een aantal tips en inspiratie foto’s zodat je direct aan de slag kan.

Excluseive videolessen

Fotobeoordelingen
2x per maand

Alle fotografie opdrachten worden in een video beoordeeld. Iedere 2 weken levert dat een video op van 30 leerzame minuten.

Online Magazine Fotoclub

Online magazine
1x per kwartaal

Als lid krijg jij toegang tot het mooie online magazine van de Photo Inspiration Club. In het magazine vind je foto’s, verhalen en uitleg van onze fotografie docenten en cursisten.

Live Webinars

Alle webinar herhalingen
6x per jaar

Regelmatig geven webinars (+/- 6 verschillende per jaar) en als Photo Inspiration Clublid krijg je toegang tot alle herhalingen. Er zijn nu al 7 herhalingen (+/- 7 uur kijk plezier) die je direct kan bekijken.

Clubdag

Deelname aan clubdag
1x per jaar

Je online inspiratie geven en meer leren over fotografie vinden wij leuk, maar wij vinden het nog leuker om jou in het echt te ontmoeten. Daarom zal er ieder jaar in april een clubdag georganiseerd worden. Tijdens de clubdag gaan we gezamenlijk ergens fotograferen.

Werken aan Fotoprojecten

Werken aan fotoprojecten
2x per jaar

Wij gaan je keuze fotoprojecten aandragen waarmee je een half jaar aan de slag kunt. Het is de bedoeling dat je een serie foto’s maakt die bij elkaar passen wat betreft onderwerp, uitstraling en kleur. Wij selecteren de onderwerpen, jij kiest één project die jij het leukst vindt.

Premium account Dfotogroep.nl

Foto community premium account
Zolang je lidmaatschap loopt

Op onze foto community Dfotogroep.nl krijg je een premium account. Deze website gebruiken we ook voor het uploaden van foto’s voor de fotografie opdrachten. Als premium lid word je account aan de rechterzijde getoond als ‘Uitgelicht lid’ waardoor je extra veel bezoekers krijgt op je profiel.

Korting op Cursussen en Filters

Exclusieve kortingen bij De Rooij Fotografie
Zolang je lidmaatschap loopt

Profiteer altijd van 5% korting op onze online cursussen. Daarnaast profiteer je van 10% korting op alle camera filters en zullen er regelmatig kortlopende kortingsacties verschijnen.

Korting bij partners

Exclusieve kortingen bij partners
Zolang je lidmaatschap loopt

Profiteer van kortingen bij partners. Deze partners kunnen fotospeciaalzaken of bedrijven die fotoboeken afdrukken zijn. Er zullen ook regelmatig verrassende kortingen voorbijkomen zoals op (camera)verzekeringen, koffiecups of tassen. We gaan je verrassen!

CONTRIBUTIE PHOTO INSPIRATION CLUB LIDMAATSCHAP

Om alle bovenstaande activiteiten uit te kunnen voeren vragen wij om een kleine bijdrage voor het lidmaatschap. Je bent al lid vanaf €4,99 per maand als je kiest voor een lidmaatschap van 12 maanden. De contributie is €5,99 per maand als je kiest voor een lidmaatschap van 6 maanden. Het lidmaatschap stopt automatisch na de periode.

€4,99 per maand

Lidmaatschap: 12 maanden

Je betaalt nu voor de hele periode

Cadeaubon voor dit lidmaatschap

€5,99 per maand

Lidmaatschap: 6 maanden

Je betaalt nu voor de hele periode

Cadeaubon voor dit lidmaatschap

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE PHOTO INSPIRATION CLUB

Wordt het lidmaatschap automatisch verlengd?

Nee. Na de gekozen periode (6 of 12 maanden) loopt het lidmaatschap automatisch af. Ongeveer één maand voordat het afloopt sturen wij wel een herinnering waarbij je de mogelijkheid hebt om het lidmaatschap te verlengen.

Wanneer start het lidmaatschap?

Zodra wij de betaling ontvangen hebben start het lidmaatschap. Je kan dus al binnen 2 minuten lid worden van de Photo Inspiration Club.

Wanneer start het lidmaatschap als ik een cadeaubon koop?

De ontvanger van de cadeaubon kan zelf bepalen wanneer het lidmaatschap start. Via deze pagina kan hij de cadeaubon verzilveren door de couponcode van de cadeaubon in te vullen. Daarna zal het lidmaatschap geactiveerd worden.

Moet ik deelnemen aan alle onderdelen?

Nee dat is niet verplicht. Als je een fotografie opdracht wilt overslaan of bijvoorbeeld geen tijd hebt voor een fotoproject, dan is dat geen enkel probleem. Je kan zelf bepalen welke onderdelen je volgt en uitvoert.

Wanneer wordt de jaarlijkse clubdag georganiseerd?

De exacte datum is nog niet bekend, maar het zal op een zaterdag zijn in april of maart.

OVER ONS

De Rooij Fotografie is het kenniscentrum voor fotografie en fotobewerking in Nederland. Sinds 2011 worden er cursussen gegeven aan ruim 2500 fotografie liefhebbers per jaar. Lees verder…

Klantenservice
Veelgestelde vragen
Contactgegevens
Adverteren
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

SOCIAL MEDIA

GRATIS TUTORIALS, NIEUWTJES & DEALS

Meld je aan voor onze 2 wekelijkse mailing en je mist geen enkele gratis fotografie tutorial, nieuwtje en exclusieve aanbieding meer.

top
© COPYRIGHT 2011 - 2018 DE ROOIJ FOTOGRAFIE