Photo Inspiration Club

WELKOM BIJ DE PHOTO INSPIRATION CLUB

WAT IS DE PHOTO INSPIRATION CLUB?

De Photo Inspiration Club is een Nederlandstalige online fotoclub met meer dan 400 leden (Photo Inspirators) die ervoor zorgt dat jij gemotiveerd en geïnspireerd blijft om met fotografie bezig te blijven. Veel mensen vinden het leuk om te fotograferen, maar hebben vaak geen stok achter de deur die ervoor zorgt dat ze foto’s blijven maken en zich ontwikkelen als fotograaf.

Met behulp van fotografie opdrachten, video beoordelingen van de opdrachten, 4 fotografie evenementen per jaar, online magazines en leuke kortingen willen wij jouw enthousiasme op 100% houden en je nóg betere foto’s laten maken. Twijfel niet en wordt ook een Photo Inspirator.

IS DE PHOTO INSPIRATION CLUB IETS VOOR MIJ?

Misschien komt deze vraag wel in je op. In principe kan iedereen lid worden van de Photo Inspiration Club. Wel is het handig om een compactcamera, systeemcamera of spiegelreflexcamera te hebben met een P, A (Av bij Canon), S (Tv bij Canon) en M stand. Deze camera’s hebben namelijk meer instelmogelijkheden dan een smartphone of simpele point-and-shoot compactcamera. Echter zelfs met deze camera’s zou je lid kunnen worden. Fotografie draait namelijk niet uitsluitend om de apparatuur. Het zien van dingen is veel belangrijker. Één ding is zeker, als Photo Inspirator ga je ontzettend veel inspiratie en motivatie krijgen om regelmatig te fotograferen.

WORD JIJ OOK EEN PHOTO INSPIRATOR?

“Ik ben een Photo Inspirator…”

Inmiddels hebben wij ruim 400 Photo Inspirators, want zo noemen wij alle leden. Waarom? Omdat iedereen die fotografeert (van beginner t/m professional) andere fotografen inspireert met zijn of haar foto’s. Dat is precies wat er gebeurd binnen de Photo Inspiration Club. Word vandaag dus nog een Photo Inspirator!

0
PHOTO INSPIRATORS

WAT KRIJG JE BIJ DE PHOTO INSPIRATION CLUB?

Clubdag - Online Fotoclub - Photo Inspiration Club

Deelname aan clubdag
4x per jaar

Je online inspiratie geven en meer leren over fotografie vinden wij leuk, maar wij vinden het nog leuker om jou in het echt te ontmoeten. Daarom zal er 4x per jaar een clubdag georganiseerd worden. Tijdens de clubdag gaan we op een leuke locatie fotograferen.

13 oktober 2018 – Herfstfotografie (Lockhorsterbos)
19 januari 2019 – Nachtfotografie (Amsterdam)
13 april 2019 – Urk
6 juli 2019 – Loonse en Drunense Duinen
2 november 2019 – Blijft nog even geheim

Fotografie Opdrachten

Fotografie opdrachten + Tips
1x per maand

Iedere 1e van de maand geven wij een uitdagende fotografie opdracht. Deze komt samen met een aantal tips en inspiratie foto’s zodat je direct aan de slag kan.

Videobeoordelingen Fotografie Opdrachten - Online Fotoclub

Fotografie opdracht beoordelingen
1x per maand

Een selectie van de ingezonden foto’s voor de fotografie opdrachten worden in een video beoordeeld. Iedere maand levert dat een video op van +/- 30 leerzame minuten.

Vraag & Antwoord - Fotografie en Fotobewerking

Vraag & Antwoord
1x per maand

Maandelijks verdiepen wij ons in een vraag die vaak gesteld wordt door onze Photo Inspirators. Dit kan over fotografie of fotobewerking zijn. Wij maken er een mooie video van zodat je uiteindelijk het antwoord op de vraag te weten komt.

Webinar Herhalingen - Photo Inspiration Club

Alle webinar herhalingen
6x per jaar

Regelmatig geven webinars (+/- 6 verschillende per jaar) en als Photo Inspirator krijg je toegang tot alle herhalingen. Er zijn nu al 11 herhalingen (+/- 11 uur kijk plezier) die je direct kan bekijken. Bekijk hier waar je direct toegang tot krijgt.

Online Magazine Fotoclub

Online magazine
1x per kwartaal

Als lid krijg jij toegang tot het mooie online magazine van de Photo Inspiration Club. In het magazine vind je foto’s, verhalen en uitleg van onze fotografie docenten en cursisten.

Premium account Dfotogroep.nl

Foto community premium account
Zolang je lidmaatschap loopt

Op onze foto community Dfotogroep.nl krijg je een premium account. Deze website gebruiken we ook voor het uploaden van foto’s voor de fotografie opdrachten. Als premium lid word je account aan de rechterzijde getoond als ‘Uitgelicht lid’ waardoor je extra veel bezoekers krijgt op je profiel.

Korting op Cursussen en Filters

Exclusieve kortingen bij De Rooij Fotografie
Zolang je lidmaatschap loopt

Profiteer altijd van 5% korting op onze online cursussen. Daarnaast profiteer je van 10% korting op alle camera filters en zullen er regelmatig kortlopende kortingsacties verschijnen.

Korting bij partners

Exclusieve kortingen bij partners
Zolang je lidmaatschap loopt

Profiteer van kortingen bij partners. Deze partners kunnen fotospeciaalzaken of bedrijven die fotoboeken afdrukken zijn. Er zullen ook regelmatig verrassende kortingen voorbijkomen zoals op (camera)verzekeringen, fotobewerkingsprogramma’s, huishoudelijke producten of tassen. We gaan je verrassen!

PHOTO INSPIRATION CLUB LIDMAATSCHAP

Om alle bovenstaande activiteiten uit te kunnen voeren vragen wij om een kleine bijdrage voor het lidmaatschap. Je bent al lid vanaf €4,99 per maand als je kiest voor een lidmaatschap van 12 maanden. De contributie is €5,99 per maand als je kiest voor een lidmaatschap van 6 maanden. Het lidmaatschap stopt automatisch na de periode.

Profiteer nu tijdelijk van een combinatie aanbieding met het CHIP Foto Magazine (50% korting). Normaal betaal je €6,- per magazine, nu slechts €3,-.

Alleen lidmaatschap voor de
Photo Inspiration Club

Online Fotoclub - Photo Inspiration Club

Je betaalt nu voor de hele periode

Photo Inspiration Club
+ CHIP Foto Magazine

Photo Inspiration Club + CHIP Foto Magazine Korting

Je betaalt nu voor de hele periode
6 maanden = 5 magazines | 12 maanden = 10 magazines
Dit aanbod is alleen geldig met een bezorgadres in NL of BE

WAT ONZE PHOTO INSPIRATORS ZEGGEN

Beoordeling Photo Inspiration Club - Danielle

Photo Inspirator
Danielle schreef:

“Ik kan het lidmaatschap voor de Photo Inspiration Club aan iedereen aanraden.

Lang niet altijd heb ik inspiratie voor onderwerpen om te fotograferen en de opdrachten helpen daar enorm bij. De opdrachten variëren qua thema genoeg en omdat je twee keer in de maand een opdracht krijgt is het ook niet erg als je een onderwerp een keertje overslaat omdat je het minder leuk vindt of even geen tijd hebt. Het is sowieso leerzaam om de foto’s van anderen te zien. De video’s waarin een selectie van de ingezonden foto’s door Mark wordt besproken zijn ook heel erg leerzaam.

Alles wordt nog compleet gemaakt door de mogelijkheid om webinars terug te kunnen kijken en het magazine.

En natuurlijk de clubdag, waarin je met de andere leden samen kunt fotograferen en je passie kunt delen. Ik ben fan en heb na een jaar zonder twijfel mijn lidmaatschap verlengd!”

Beoordeing Photo Inspirator Jan

Photo Inspirator
Jan schreef:

“Omdat ik na jaren fotograferen weet, dat je ieder jaar wel een fotografie-dip krijgt, heb ik me opgegeven bij de Photo Inspiration Club. Je krijgt iedere 2 weken een nieuw thema waar je met je eigen creativiteit aan de gang kan. De voorbeelden bij de opdracht geven je al een goed idee wat de bedoeling is, maar je kan er ook je eigen interpertatie aan geven. Het is leuk om te zien hoe andere Photo Inspirators hun eigen draai aan een thema geven.

Mark maakt ook een video over de gemaakte foto’s, wat heel leerzaam en inspirerend werkt. De webinars over uiteenlopende onderwerpen over fotografie zijn voor mij ook zeer leerzaam, en maken mijn fotografie steeds een stapje beter. Het hoogtepunt was voor mij was de clubdag waar we een gezellige dag samen vele leuke opdrachten hebben uitgevoerd. Aan deze dag heb ik veel leuke foto-vrienden en vriendinnen overgehouden.

Voor mij is de Photo Inspiration Club zeker een bron van inspiratie om mijn fotografie naar een hoger plan te krijgen en met fotografie bezig te blijven, en heel veel plezier te beleven aan deze hobby. Voor het geld hoef je het zeker niet te laten als je ziet wat je voor die 5 euro p/m allemaal krijgt.”

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE PHOTO INSPIRATION CLUB

Wordt het lidmaatschap automatisch verlengd?

Nee. Na de gekozen periode (6 of 12 maanden) loopt het lidmaatschap automatisch af. Ongeveer één maand voordat het afloopt sturen wij wel een herinnering waarbij je de mogelijkheid hebt om het lidmaatschap te verlengen.

Wanneer start het lidmaatschap?

Zodra wij de betaling ontvangen hebben start het lidmaatschap. Je kan dus al binnen 2 minuten lid worden van de Photo Inspiration Club.

Wanneer start het lidmaatschap als ik een cadeaubon koop?

De ontvanger van de cadeaubon kan zelf bepalen wanneer het lidmaatschap start. Via deze pagina kan hij de cadeaubon verzilveren door de couponcode van de cadeaubon in te vullen. Daarna zal het lidmaatschap geactiveerd worden.

Moet ik deelnemen aan alle onderdelen?

Nee dat is niet verplicht. Als je een fotografie opdracht wilt overslaan of bijvoorbeeld geen tijd hebt voor een fotoproject, dan is dat geen enkel probleem. Je kan zelf bepalen welke onderdelen je volgt en uitvoert.

Hoeveel leden heeft de Photo Inspiration Club?

Inmiddels heeft de Photo Inspiration Club meer dan 700 leden.

Voor welk niveau is de Photo Inspiration Club?

De Photo Inspiration Club is voor alle niveau’s. Voor de opdrachten die je krijgt maakt het niet uit op welk fotografie niveau je zit. Zowel voor beginners als gevorderden is het een leerzame en inspirerende bezigheid.

JE KRIJGT DIRECT TOEGANG TOT 10+ WEBINAR HERHALINGEN

Direct na aanmelding krijg je toegang tot meer dan 10 webinar herhalingen over fotografie en fotobewerking. Dat is al meer dan 10 uur leer plezier. Hieronder vind je de webinar herhalingen die in de Photo Inspiration Club omgeving te vinden zijn:

– Fotograferen met camera filters
– 11 Tips voor mooiere foto’s, inspiratie en motivatie
– Hoe 10 foto’s van mij tot stand gekomen zijn
– Hoe je topfoto’s maakt in New York en andere steden
– 10 Tips om te starten als fotograaf
– Maak de mooiste fotoprints op de mooiste materialen
– Mijn fotobewerkings workflow
– 10 Tips om beter en efficiënter te werken in Lightroom
– Foto’s bewerken in Lightroom, Photoshop & NIK Collection (deel 1)
– Foto’s bewerken in Lightroom, Photoshop & NIK Collection (deel 2)
– Foto’s bewerken in Lightroom, Photoshop & NIK Collection (deel 3)
– Foto’s bewerken in Luminar 2018
– 11 Tips voor mooiere nachtfoto’s

Fotografie Webinar Herhalingen

OVER ONS

De Rooij Fotografie is het kenniscentrum voor fotografie en fotobewerking in Nederland. Sinds 2011 worden er cursussen gegeven aan ruim 4000 fotografie liefhebbers per jaar. Lees verder…

Klantenservice
Veelgestelde vragen
Contactgegevens
Adverteren
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

SOCIAL MEDIA

GRATIS FOTOGRAFIE TIPS & VIDEOLESSEN

Meld je aan voor onze 2 wekelijkse mailing en mis geen enkele fotografie tip, gratis videoles en exclusieve aanbieding meer.

top
© COPYRIGHT 2011 - 2019 DE ROOIJ FOTOGRAFIE
Heb je een vraag? WhatsApp ons