Online Fotoclub - Photo Inspiration Club

Leer continu over fotografie met betere foto’s als resultaat

WAT IS DE PHOTO INSPIRATION CLUB?

De Photo Inspiration Club is een Nederlandstalige online fotoclub met meer dan 400 leden (Photo Inspirators) die ervoor zorgt dat jij gemotiveerd en geïnspireerd blijft om met fotografie bezig te blijven. Veel mensen vinden het leuk om te fotograferen, maar hebben vaak geen stok achter de deur die ervoor zorgt dat ze foto’s blijven maken en zich ontwikkelen als fotograaf.

Met behulp van 4 clubdagen per jaar, maandelijkse FotoUitdaging, beoordelingen van de opdrachten,  fotowedstrijden met mooie prijzen, leuke exclusieve kortingen én 4 keer per jaar een online seminar met een (gast)fotograaf gaan wij jouw enthousiasme op 100% houden en je nóg betere foto’s laten maken. 

IS DE PHOTO INSPIRATION CLUB IETS VOOR MIJ?

Misschien komt deze vraag wel in je op, maar gelukkig is het antwoord simpel. De Photo Inspiration Club is voor iedereen die fotografie leuk vindt en zichzelf het hele jaar door wil blijven ontwikkelen. Uiteraard met nóg mooiere foto’s als resultaat. Eén ding is zeker, als Photo Inspirator (zo noemen wij onze leden) ga je ontzettend veel inspiratie en motivatie krijgen en is het de stok achter de deur om met fotografie bezig te blijven. Je krijgt toegang tot een actieve fotoclub community waar je foto’s kunt uploaden en op elkaars foto’s kunt reageren. Je kan ook om advies vragen in de Fotodokter, hier zullen leden en docenten vragen beantwoorden. Daarnaast ontmoet je op de clubdagen andere Photo Inspirators waarmee je samen gaat fotograferen, het is ook mogelijk om zelf meet-ups te organiseren waar andere clubleden aan kunnen deelnemen.

Niemand wil op hetzelfde niveau blijven hangen, dus pak deze kans en ga voor continue ontwikkeling.

WORD JIJ OOK EEN PHOTO INSPIRATOR?

“Ik ben een Photo Inspirator…”

Inmiddels hebben wij meer dan 400 Photo Inspirators. Zo noemen wij alle leden. Waarom? Omdat iedereen die fotografeert (van beginner t/m professional) andere fotografen inspireert met zijn of haar foto’s. Dat is precies wat we binnen de Photo Inspiration Club doen. Word vandaag nog een Photo Inspirator!

0
PHOTO INSPIRATORS

WAT KRIJG JE BIJ DE PHOTO INSPIRATION CLUB?

exclusieve webinars voor leden van de club

Online live seminar met een (gast)fotograaf
4x per jaar

Volg 4x per jaar een online live seminar. Deze live sessies worden gegeven door verschillende (gast)fotografen, zodat de onderwerpen continu verschillen. Tijdens deze sessies krijg je weer een nieuw portie inspiratie en kun je aan de hand van handige tips en duidelijke uitleg nieuwe technieken toepassen.

Uitdagende fotografie opdrachten voor leden

FotoUitdaging
12x per jaar

Iedere 1e van de maand geven wij een uitdagende fotografie opdracht (de FotoUitdaging) met bijbehorende tips en inspiratie foto’s voor iedere opdracht. De opdrachten zorgen ervoor dat je steeds meer technieken onder de knie krijgt, anders naar onderwerpen gaat kijken en veel leert van de foto’s van clubgenoten. Ook worden alle inzendingen beoordeeld door een van onze docenten.

Clubdag van de Photo Inspiration Club

Clubdagen
4x per jaar

Vier keer per jaar kan je gratis deelnemen aan een clubdag waar je andere leden ontmoet die allemaal dezelfde passie delen. Dat is gezelligheid die je niet wilt missen! Op een clubdag krijg je diverse fotografie opdrachten die je uitdagen onderwerpen op een andere manier te fotograferen. Voor iedere clubdag kiezen wij een nieuwe locatie in Nederland uit. Het is ook mogelijk om zelf meet-ups te organiseren waar andere clubleden aan kunnen deelnemen.

laat je foto beoordelen fotoclub

Laat je foto’s beoordelen
Door andere Photo Inspirators

De ingezonden foto’s voor de FotoUitdaging worden door onze docenten beoordeeld. Naast onze reacties kun je ook de nodige reacties van andere Photo Inspirators verwachten. Leer van deze fotobeoordelingen en verbeter je fotografie. Uiteraard kan jij ook foto’s van anderen beoordelen door een reactie te schrijven.

fotografie club online video beoordelingen

Video met fotobeoordelingen
4x per jaar

Vier keer per jaar maken twee fotografiedocenten van de Rooij Fotografie samen een fotobeoordelingsvideo over geplaatste foto’s op het platform van de Photo Inspiration Club. Wie weet zit jouw foto hier wel bij! Het is enorm leerzaam om de visie van andere fotografen te vernemen, dus mis dit niet.

Stel vragen aan fotografie clubleden en docenten

Foto Dokter
Groei door te vragen

Is een foto niet geworden zoals je had gehoopt of wil je weten hoe je een bepaalde situatie het best kunt fotograferen? Vraag het op de community bij de Foto Dokter en krijg antwoord van clubgenoten of onze docenten. Maar ook jij kan vragen beantwoorden, zo kun je clubgenoten op weg helpen.

Toegang tot alle webinar herhalingen

Alle webinar herhalingen
15+ uur kijk- en leerplezier

Als Photo Inspirator krijg je toegang tot alle webinar herhalingen, zodat je nog meer leert over specifieke onderwerpen gericht op fotografie en fotobewerking. Deze herhalingen kan je ten alle tijden terug bekijken.

Fotowedstrijd exclusief voor leden van de club met mooie foto prijzen

Fotowedstrijd
Win leuke prijzen

Ieder jaar organiseren wij een leuke fotowedstrijd voor alle leden van de Photo Inspiration Club. Door deel te nemen kan je uiteraard mooie prijzen winnen, zoals een statief, camera filter of een cursus/workshop fotografie.

Korting op accessoires fotoclub

Exclusieve kortingen
Zolang je lidmaatschap loopt

Profiteer regelmatig van kortingen op onze cursussen, workshops, camera filters en statieven. Ook zullen er regelmatig exclusieve acties van partners verschijnen, zoals voor foto afdrukken op diverse materialen.

STEL JE VOOR...

Zonder Photo Inspiration Club

😐 “Vreemd dat ik mijn dure camera zo weinig gebruik.”

😐 “Ik fotografeer eigenlijk altijd hetzelfde en in mijn eigen omgeving.”

😐 “Alleen fotograferen is soms best saai.”

😐 “Mijn foto’s zijn door de jaren heen niet veel beter geworden.”

Met Photo Inspiration Club

😄 “De investering was het zeker waard.”

😄 “Ik heb al zoveel leuke en verschillende onderwerpen gefotografeerd.”

😄 “Leuk! Ik fotografeer een paar keer per jaar met anderen.”

😄 “Ieder jaar leer ik meer over fotografie en maak ik steeds mooiere foto’s.”

WAT LEVERT DIT JE ALLEMAAL OP?

👍 Stap voor stap ga je steeds meer verschillende onderwerpen goed fotograferen.

 

👍 Het plezier in fotografie neemt toe, doordat je betere foto’s maakt en continu nieuwe inspiratie voorgeschoteld krijgt.

 

👍 Je gaat bewuster fotograferen en ontdekt wat wel (en wat niet) goed werkt.

 

👍 Je hoort bij een leuke club met leden die dezelfde passie omarmen.

 

👍 Tijd vrijmaken voor fotografie lukt opeens wel, omdat je vooruitgang ziet.

PHOTO INSPIRATION CLUB LIDMAATSCHAP

Om alle bovenstaande activiteiten uit te kunnen voeren vragen wij om een kleine bijdrage voor het lidmaatschap. Kies voor een maandlidmaatschap voor €7,50 per maand of sluit een lidmaatschap voor een jaar af voor €72,- per jaar. Dat is omgerekend €6,- per maand.

PHOTO INSPIRATION CLUB
maandlidmaatschap
€7,50 p/m
(dat is €0,25 per dag)

TIJDELIJK 1E MAAND GRATIS

Online Fotoclub - Photo Inspiration Club

Maandelijks opzegbaar

PHOTO INSPIRATION CLUB
jaarlidmaatschap
€90,- p/j   €72,- p/j
(dat is €0,20 per dag)

Online Fotoclub - Photo Inspiration Club

Actietarief van €72,- geldig zolang je lid blijft

Maandelijkse en jaarlijkse lidmaatschappen worden automatisch verlengd.
Het lidmaatschap stopzetten is natuurlijk altijd mogelijk, zolang je dit 2 dagen voordat de volgende maand- of jaartermijn ingaat aangeeft.

Cadeaubon ontvangen?
Wat leuk! Het is mogelijk de cadeaubon via deze pagina te verzilveren.

WAT ONZE PHOTO INSPIRATORS ZEGGEN

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE PHOTO INSPIRATION CLUB

Wordt het lidmaatschap automatisch verlengd?

Alle lidmaatschappen die voor 8 juli 2019 afgesloten zijn worden niet automatisch verlengd. Maandelijkse en jaarlijkse lidmaatschappen afgesloten vanaf 8 juli 2019 worden wel automatisch verlengd. Het lidmaatschap stopzetten is natuurlijk altijd mogelijk, zolang je dit 2 dagen voordat de volgende maand- of jaartermijn ingaat aangeeft.

Wat is de opzegtermijn van het lidmaatschap?

Heb je een automatisch verlengbaar lidmaatschap afgesloten? De opzegtermijn is 2 dagen voordat je volgende termijnbetaling voldaan zou moeten worden. Je kunt eenvoudig opzeggen door onze een bericht te sturen via het contactformulier.

Wanneer start het lidmaatschap?

Zodra wij de betaling ontvangen hebben start het lidmaatschap. Je kan dus al binnen 2 minuten lid worden van de Photo Inspiration Club.

Wanneer start het lidmaatschap als ik een cadeaubon koop?

De ontvanger van de cadeaubon kan zelf bepalen wanneer het lidmaatschap start. Via deze pagina kan hij de cadeaubon verzilveren door de couponcode van de cadeaubon in te vullen. Daarna zal het lidmaatschap geactiveerd worden.

Hoe kan ik een ontvangen cadeaubon van de fotoclub verzilveren?

Heb je een cadeaubon ontvangen en wil je deze verzilveren? Dat kan via deze pagina. Vul je gegevens in en aan de rechterzijde heb je de mogelijk te klikken op ‘Heb je een kortingscode?’. Dat is de plek om de vouchercode in te vullen. Op die manier betaal je dus helemaal niets voor 3 maanden lidmaatschap.

Moet ik deelnemen aan alle onderdelen?

Nee dat is niet verplicht. Als je een fotografie opdracht wilt overslaan of bijvoorbeeld geen tijd hebt voor een fotoproject, dan is dat geen enkel probleem. Je kan zelf bepalen welke onderdelen je volgt en uitvoert.

Hoeveel leden heeft de Photo Inspiration Club?

Inmiddels heeft de Photo Inspiration Club meer dan 400 leden.

Voor welk niveau is de Photo Inspiration Club?

De Photo Inspiration Club is voor alle niveau’s. Voor de opdrachten die je krijgt maakt het niet uit op welk fotografie niveau je zit. Zowel voor beginners als gevorderden is het een leerzame en inspirerende bezigheid.