Online Fotoclub - Photo Inspiration Club

Leer continu over fotografie met betere foto’s als resultaat

WAT IS DE PHOTO INSPIRATION CLUB?

De Photo Inspiration Club is een Nederlandstalige online fotoclub met meer dan 400 leden (Photo Inspirators) die ervoor zorgt dat jij gemotiveerd en geïnspireerd blijft om met fotografie bezig te blijven. Veel mensen vinden het leuk om te fotograferen, maar hebben vaak geen stok achter de deur die ervoor zorgt dat ze foto’s blijven maken en zich ontwikkelen als fotograaf.

Met behulp van 4 clubdagen per jaar, maandelijkse fotografie opdrachten, beoordelingen van de opdrachten,  online magazines en leuke kortingen gaan wij jouw enthousiasme op 100% houden en je nóg betere foto’s laten maken. 

IS DE PHOTO INSPIRATION CLUB IETS VOOR MIJ?

Misschien komt deze vraag wel in je op, maar gelukkig is het antwoord simpel. De Photo Inspiration Club is voor iedereen die fotografie leuk vindt en zichzelf het hele jaar door wilt blijven ontwikkelen. Uiteraard met nóg mooiere foto’s als resultaat. Eén ding is zeker, als Photo Inspirator (zo noemen wij onze leden) ga je ontzettend veel inspiratie en motivatie krijgen en is het de stok achter de deur om met fotografie bezig te blijven. Je krijgt toegang tot een actief fotoclub forum waar je foto’s kunt uploaden en op elkaars foto’s kunt reageren. Daarnaast ontmoet je op de clubdagen andere Photo Inspirators waarmee je samen gaat fotograferen.

Niemand wilt op hetzelfde niveau blijven hangen, dus pak deze kans en ga voor continue ontwikkeling.

WORD JIJ OOK EEN PHOTO INSPIRATOR?

“Ik ben een Photo Inspirator…”

Inmiddels hebben wij ruim 400 Photo Inspirators. Zo noemen wij alle leden. Waarom? Omdat iedereen die fotografeert (van beginner t/m professional) andere fotografen inspireert met zijn of haar foto’s. Dat is precies wat we binnen de Photo Inspiration Club doen. Word vandaag nog een Photo Inspirator!

0
PHOTO INSPIRATORS

WAT KRIJG JE BIJ DE PHOTO INSPIRATION CLUB?

Fotoclub Jaarprogramma

Jaarprogramma: Fotografie & Visie
1x per week

Wekelijks ontvang je een kleine opdracht die je laat nadenken over (je eigen) fotografie. Je gaat inzien waaraan een goede foto voldoet, gaat dit toepassen in je eigen fotografie en gedurende het jaar word je beter en beter in fotografie.

Maandelijkse fotografie opdrachten bij de Photo Inspiration Club

Betere foto’s door uitdagende opdrachten
12x per jaar

Iedere 1e van de maand geven wij een uitdagende fotografie opdracht (FotoUitdaging) met bijbehorende tips en inspiratie foto’s. De opdrachten zorgen ervoor dat je steeds meer technieken onder de knie krijgt, anders naar onderwerpen gaat kijken en veel leert van de foto’s van clubgenoten.

Fotobeoordelingen van leden en onze docenten

Fotobeoordelingen
12x per jaar

De ingezonden foto’s voor de FotoUitdaging worden door onze docenten beoordeeld. Naast onze reacties kun je ook de nodige reacties van andere Photo Inspirators verwachten. Leer van deze fotobeoordelingen en verbeter je fotografie. Uiteraard kan jij ook foto’s van anderen beoordelen.

Clubdag van de Photo Inspiration Club

Ontmoet je clubgenoten
4x per jaar

Vier keer per jaar kan je gratis deelnemen aan een clubdag waar je andere leden ontmoet die allemaal dezelfde passie delen. Dat is gezelligheid die je niet wilt missen! Op een clubdag krijg je diverse fotografie opdrachten die je uitdagen onderwerpen op een andere manier te fotograferen. Voor iedere clubdag kiezen wij een nieuwe locatie in Nederland uit.

Foto Dokter - Hulp bij fotograferen

Foto Dokter

Is een foto niet geworden zoals je had gehoopt of wil je weten hoe je een bepaalde situatie het best kunt fotograferen? Vraag het op de community bij de Foto Dokter en krijg antwoord van clubgenoten of onze docenten.

Afspreken met andere fotografen

Meet-ups

Spreek buiten de clubdagen af met clubgenoten als je niet alleen op pad wilt gaan. Via de community kan je eenvoudig aamelden voor meet-ups die we ongeveer 6x per jaar organiseren in meerdere steden tegelijk. Op die manier is er altijd een meet-up in de buurt.

Toegang tot alle webinar herhalingen

Alle webinar herhalingen
15+ uur kijk- en leerplezier

Als Photo Inspirator krijg je toegang tot alle webinar herhalingen, zodat je nog meer leert over specifieke onderwerpen gericht op fotografie en fotobewerking.

Fotoclub Magazine - Photo Inspiration Club

Online magazine
4x per jaar

Als lid krijg jij toegang tot het mooie online magazine van de Photo Inspiration Club. In het magazine vind je foto’s, verhalen en uitleg van onze fotografie docenten en cursisten.

Fotoclub Exclusieve Kortingen

Exclusieve kortingen
Zolang je lidmaatschap loopt

Profiteer regelmatig van kortingen op onze cursussen, workshops, camera filters en statieven. Ook zullen er regelmatig exclusieve acties van partners verschijnen, zoals voor foto afdrukken op diverse materialen.

Fotoclub Fotowedstrijden

Fotowedstrijd

Ieder jaar organiseren wij een leuke fotowedstrijd voor alle leden van de Photo Inspiration Club. Door deel te nemen kan je uiteraard mooie prijzen winnen, zoals een statief, camera filter of een cursus/workshop fotografie.

STEL JE VOOR...

Zonder Photo Inspiration Club

😐 “Vreemd dat ik mijn dure camera zo weinig gebruik.”

😐 “Ik fotografeer eigenlijk altijd hetzelfde en in mijn eigen omgeving.”

😐 “Alleen fotograferen is soms best saai.”

😐 “Mijn foto’s zijn door de jaren heen niet veel beter geworden.”

Met Photo Inspiration Club

😄 “De investering was het zeker waard.”

😄 “Ik heb al zoveel leuke en verschillende onderwerpen gefotografeerd.”

😄 “Leuk! Ik fotografeer een paar keer per jaar met anderen.”

😄 “Ieder jaar leer ik meer over fotografie en maak ik steeds mooiere foto’s.”

WAT LEVERT DIT JE ALLEMAAL OP?

👍 Stap voor stap ga je steeds meer verschillende onderwerpen goed fotograferen.

 

👍 Het plezier in fotografie neemt toe, doordat je betere foto’s maakt en continu nieuwe inspiratie voorgeschoteld krijgt.

 

👍 Je gaat bewuster fotograferen en ontdekt wat wel (en wat niet) goed werkt.

 

👍 Je hoort bij een leuke club met leden die dezelfde passie omarmen.

 

👍 Tijd vrijmaken voor fotografie lukt opeens wel, omdat je vooruitgang ziet.

Leren fotograferen bij een fotoclub

PHOTO INSPIRATION CLUB LIDMAATSCHAP

Om alle bovenstaande activiteiten uit te kunnen voeren vragen wij om een kleine bijdrage voor het lidmaatschap. Kies voor een maandlidmaatschap voor €7,50 per maand of sluit een lidmaatschap voor een jaar af voor €72,- per jaar. Dat is omgerekend €6,- per maand.

PHOTO INSPIRATION CLUB
maandabonnement
€7,50 p/m

Online Fotoclub - Photo Inspiration Club

Maandelijks opzegbaar

PHOTO INSPIRATION CLUB
jaarabonnement
€90,- p/j   €72,- p/j

Online Fotoclub - Photo Inspiration Club

Actietarief geldig zolang je lid blijft

WAT ONZE PHOTO INSPIRATORS ZEGGEN

Beoordeling Photo Inspiration Club - Danielle

Photo Inspirator
Danielle schreef:

“Ik kan het lidmaatschap voor de Photo Inspiration Club aan iedereen aanraden.

Lang niet altijd heb ik inspiratie voor onderwerpen om te fotograferen en de opdrachten helpen daar enorm bij. De opdrachten variëren qua thema genoeg en omdat je twee keer in de maand een opdracht krijgt is het ook niet erg als je een onderwerp een keertje overslaat omdat je het minder leuk vindt of even geen tijd hebt. Het is sowieso leerzaam om de foto’s van anderen te zien. De video’s waarin een selectie van de ingezonden foto’s door Mark wordt besproken zijn ook heel erg leerzaam.

Alles wordt nog compleet gemaakt door de mogelijkheid om webinars terug te kunnen kijken en het magazine.

En natuurlijk de clubdag, waarin je met de andere leden samen kunt fotograferen en je passie kunt delen. Ik ben fan en heb na een jaar zonder twijfel mijn lidmaatschap verlengd!”

Beoordeing Photo Inspirator Jan

Photo Inspirator
Jan schreef:

“Omdat ik na jaren fotograferen weet, dat je ieder jaar wel een fotografie-dip krijgt, heb ik me opgegeven bij de Photo Inspiration Club. Je krijgt iedere 2 weken een nieuw thema waar je met je eigen creativiteit aan de gang kan. De voorbeelden bij de opdracht geven je al een goed idee wat de bedoeling is, maar je kan er ook je eigen interpertatie aan geven. Het is leuk om te zien hoe andere Photo Inspirators hun eigen draai aan een thema geven.

Mark maakt ook een video over de gemaakte foto’s, wat heel leerzaam en inspirerend werkt. De webinars over uiteenlopende onderwerpen over fotografie zijn voor mij ook zeer leerzaam, en maken mijn fotografie steeds een stapje beter. Het hoogtepunt was voor mij was de clubdag waar we een gezellige dag samen vele leuke opdrachten hebben uitgevoerd. Aan deze dag heb ik veel leuke foto-vrienden en vriendinnen overgehouden.

Voor mij is de Photo Inspiration Club zeker een bron van inspiratie om mijn fotografie naar een hoger plan te krijgen en met fotografie bezig te blijven, en heel veel plezier te beleven aan deze hobby. Voor het geld hoef je het zeker niet te laten als je ziet wat je voor die 5 euro p/m allemaal krijgt.”

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE PHOTO INSPIRATION CLUB

Wordt het lidmaatschap automatisch verlengd?

Alle lidmaatschappen die voor 8 juli 2019 afgesloten zijn worden niet automatisch verlengd. Maandelijkse en jaarlijkse lidmaatschappen afgesloten vanaf 8 juli 2019 worden wel automatisch verlengd. Het lidmaatschap stopzetten is natuurlijk altijd mogelijk, zolang je dit 2 dagen voordat de volgende maand- of jaartermijn ingaat aangeeft.

Wat is de opzegtermijn van het lidmaatschap?

Heb je een automatisch verlengbaar lidmaatschap afgesloten? De opzegtermijn is 2 dagen voordat je volgende termijnbetaling voldaan zou moeten worden. Je kunt eenvoudig opzeggen door onze een bericht te sturen via het contactformulier.

Wanneer start het lidmaatschap?

Zodra wij de betaling ontvangen hebben start het lidmaatschap. Je kan dus al binnen 2 minuten lid worden van de Photo Inspiration Club.

Wanneer start het lidmaatschap als ik een cadeaubon koop?

De ontvanger van de cadeaubon kan zelf bepalen wanneer het lidmaatschap start. Via deze pagina kan hij de cadeaubon verzilveren door de couponcode van de cadeaubon in te vullen. Daarna zal het lidmaatschap geactiveerd worden.

Moet ik deelnemen aan alle onderdelen?

Nee dat is niet verplicht. Als je een fotografie opdracht wilt overslaan of bijvoorbeeld geen tijd hebt voor een fotoproject, dan is dat geen enkel probleem. Je kan zelf bepalen welke onderdelen je volgt en uitvoert.

Hoeveel leden heeft de Photo Inspiration Club?

Inmiddels heeft de Photo Inspiration Club meer dan 400 leden.

Voor welk niveau is de Photo Inspiration Club?

De Photo Inspiration Club is voor alle niveau’s. Voor de opdrachten die je krijgt maakt het niet uit op welk fotografie niveau je zit. Zowel voor beginners als gevorderden is het een leerzame en inspirerende bezigheid.

EEN IMPRESSIE VAN HET FOTOCLUB FORUM

Het fotoclub forum bestaat uit verschillende onderdelen, zoals ‘Deel je mooiste foto’, ‘Foto dokter’, ‘Webinar herhalingen’ en ‘FotoUitdaging’. Met je account kan je overal op reageren en foto’s uploaden.

Fotoclub Community

OVER ONS

De Rooij Fotografie is het kenniscentrum voor fotografie en fotobewerking in Nederland. Sinds 2011 worden er cursussen gegeven aan ruim 4000 fotografie liefhebbers per jaar. Lees verder…

Klantenservice
Veelgestelde vragen
Contactgegevens
Adverteren
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

SOCIAL MEDIA

MELD JE GRATIS AAN VOOR FOTOGRAFIE TIPS (2x MAAND)

top
© COPYRIGHT 2011 - 2020 DE ROOIJ FOTOGRAFIE