Nederlandstalige online cursus voor LuminarAI

Vol trots willen wij graag delen dat onze nieuwe online cursus voor LuminarAI vanaf nu te volgen is! Deze online cursus wordt volledig in het Nederlands gegeven en bestaat uit meer dan 50+ lessen. Ben je nog onbekend met Luminar of juist van plan om LuminarAI aan te schaffen? Lees dan snel verder en wie weet is LuminarAI wel jouw volgende fotobewerkingsprogramma!

Inhoud van dit artikel:
1. LuminarAI in het kort
2. LuminarAI kopen met korting
3. Online cursus LuminarAI

LuminarAI in het kort

LuminarAI is een modern fotobewerkingsprogramma die volledig gestuurd wordt door kunstmatige intelligentie. Kunstmatige intelligentie maakt het mogelijk om slimmere bewerkingen te maken. Zo weet het programma de foto te ontleden, waardoor het bewerkingen slim weet toe passen. Middels Sjablonen krijg je diverse suggesties met bewerkingen die volgens LuminarAI de betreffende foto kunnen verbeteren. Dit is natuurlijk te danken aan de kunstmatige intelligentie die landschappen, gebouwen, portretten en meer herkent. Vervolgens is het mogelijk om middels schuifbalken de foto te verfijnen. De aanpassingen worden slim toegepast op de delen in de foto waar het ook daadwerkelijk nodig is. Bijvoorbeeld voor het verscherpen van een foto, wordt er eerst goed gekeken naar de onderwerpen en contourlijnen. Zo voorkomt LuminarAI dat egale delen ook worden verscherpt. Daarnaast biedt LuminarAI diverse gespecialiseerde functies zoals: VerbeterenAI, StructuurAI, CompositieAI, LichaamAI, GezichtAI en LuchtAI. Waar je anders aardig wat tijd kwijt was in programma’s zoals Photoshop, zijn de meest voorkomende bewerkingen met één klik uit te voeren in LuminarAI.

Op het eerste gezicht kan het klinken alsof LuminarAI jou als gebruiker weinig touwtjes in handen geeft, maar niets is minder waar. LuminarAI biedt de gebruiker voldoende ruimte om zelf de bovenste hand te hebben op bewerkingen. Middels penselen, maskers en rasters. Echter komt het zelfden voor dat je daadwerkelijk aan het fine-tunen bent, waardoor je tijd bespaard. Verder biedt het programma de mogelijkheid om foto’s te organiseren in een overzichtelijke catalogus.

Benieuwd naar een diepere toelichting over alle opties die LuminarAI jou te bieden heeft? Bekijk dan eens ons uitgebreid artikel over LuminarAI.

online nederlandstalige cursus luminar ai

LuminarAI kopen met korting

Voor het volgen van onze online cursus LuminarAI is het natuurlijk handig om ook over het programma te beschikken. Met de kortingscode: DEROOIJ, ontvang je €10,- korting op LuminarAI. Deze speciale korting wordt enkel verwerkt via deze link. Het bedrag dat je te zien krijgt is een eenmalig bedrag die jou toegang geeft tot LuminarAI zonder aan een maandelijks te betalen abonnement vast te zitten.

Online cursus LuminarAI

Meer leren over het gloednieuwe fotobewerkingsprogramma LuminarAI? In onze Online Cursus LuminarAI nemen we je in 50+ videolessen mee langs alle functies en mogelijkheden die dit programma te bieden heeft. De cursus is volledig in het Nederlands en te volgen vanaf computer, tablet en smartphone. Naast LuminarAI vind je in de cursus ook nog oude cursussen over Luminar 4 en 3.

Reacties (2)

Hallo Mark,
Ik heb nu enkele weken LuminarAI een geprobeerd en zit ook nog midden in de cursus die erbij hoort, maar het opstarten geeft problemen. Het programma is niet meer te openen ofwel valt telkens uit. Afgelopen dagen heb ik hierover iets gelezen dat anderen gebruikers ook soortgelijke storingen hebben, helaas kan ik dat niet meer terug vinden.
Misschien doe ik iets verkeerd. Graag ontvang ik je advies of oplossing. Alvast bedankt.

Beste Piet, bedankt voor je bericht. In vele gevallen is de oplossing het updaten van het programma of in ernstigere gevallen het opnieuw installeren. Verder kan het ook gebeuren dat jouw eigen computer een update nodig heeft of dat de scratch disk vol is van de computer, waardoor de computer zelf te weinig werkgeheugen heeft om goed te kunnen functioneren.

Laat een reactie achter