Luminar 4 in het Nederlands

Het wachten is voorbij, want sinds kort is fotobewerkingsprogramma Luminar 4 ook in de Nederlandse taal beschikbaar! Goed nieuws, want deze langverwachte update is voor iedere Luminar 4 gebruiker te gebruiken. Hoe je dit precies kan instellen? Dat leggen we jou in onze video uit! Ben je nog geen Luminar gebruiker? Lees dan wat Luminar 4 jou allemaal te bieden heeft in onze blog: Wat is Luminar en welke mogelijkheden heeft Luminar 4?

Inhoud van dit artikel:
1. Luminar 4 in het Nederlands instellen doe je zo!
2. Luminar 4 kopen
3. Online Cursus Luminar 4

Luminar 4 in het Nederlands instellen doe je zo!

Luminar 4 kopen

Nog geen Luminar gebruiker, maar wil je het programma wel graag aanschaffen? Voor het gebruiken van Luminar 4 betaal je een eenmalig bedrag. Bij de prijs zitten twee licenties inbegrepen. Dat betekent dat je Luminar 4 op 2 verschillende schermen kunt gebruiken! Erg handig, wanneer je bijvoorbeeld twee werkplekken hebt. Daarnaast kun je het programma gratis updaten. Wanneer je Luminar 4 via De Rooij fotografie aanschaft, ontvang je ook nog eens een unieke korting van ten minste €49, afhankelijk van het door jou gekozen pakket! De korting wordt alleen toegepast via onderstaande knop!

Bestel Luminar 4 nu met €10,- korting via deze link (Indien de korting niet automatisch wordt verrekend gebruik dan kortingscode: DEROOIJ).

Reacties (19)

Beste Mark. wat voegen Luminar AI en Aurora HDR afzonderlijk en gezamenlijk toe aan Luminar NEO?

kun je met luminar het zelfde als met photoshop en ligthroom

Luminar lijkt qua functionaliteit het meest op Lightroom. Photoshop is een veel uitgebreider programma, maar ook wel moeilijk om onder de knie te krijgen.

Heb ik Luminar 4 nodig indien ik Luminar A1 bestel of moet ik de 2 programma.s kopen om er mee te werken?
Heel veel dank en met vriendelijke groet
Chantal

Luminar 4 is een inmiddels verouderde versie. Momenteel bieden ze alleen nog LuminarAI aan, wat een versie is met meer mogelijkheden.

Hallo,
Bij het kopen van Luminar 4 zitten twee licenties, houd dat ook in dat je zowel op de Mac en een op PC kan draaien.

Ja, dat is mogelijk 🙂

Dank Mark voor je snelle en informatieve reactie. Inmiddels klopt de versie van Luminar. Verder wb de compabiliteit van mijn computer: ik voldoe aan de meeste vereisten voor Windows. Ik heb echter geen kaas gegeten van de vereisten Open GL 3.3 en Processor Intel Core i5. Binnenkort biedt een computerdeskundige (niet echt van fotoprogramma’s) hulp. Heb jij suggesties wat ik nog meer aan deze persoon kan voorleggen?
Wellicht van belang: mijn Elements 10 en het Nikonbewerkingsprogramma werken uitstekend. Inmiddels de Nikon verwijderd. Dank.

OpenGL (Open Graphics Library) doet eigenlijk informatie omzetten in 2D and 3D beelden. Dus eigenlijk het laten zien van jouw foto’s op het beeldscherm.
Sommige processoren hebben ook een OpenGL ondersteuning, weet je toevallig welke processor in jouw computer zit?

Je kan dit vinden in Windows zoeken door naar het vergrootglaasje (links onderin) bij het windows icoontje te gaan en daar te zoeken naar: Systeeminformatie.
Vervolgens krijg je een lijst van jouw computerspecificaties, waaronder ook jouw processor. Als je hier de naam exact van kan doorgeven kan ik wellicht opzoeken of jouw processor Luminar 4 aankan. Dit mag ook gerust via een e-mailtje naar support@derooijfotografie.nl. Als je het e-mailtje aan mij richt (Gaya) dan zal mijn collega het aan mij doorsturen.

Hallo Mark of anderen,
Via bovenstaande link heb ik Luminar 4 14 dagen geleden besteld en gedownload op mijn computer met Windows 10. Zowel 1 foto als een mapje kan ik uploaden. Wil ik gaan bewerken dan krijg ik het bericht: “Open GL 33 of later is vereist om deze applicatie te gebruiken. probeer je grafische drivers bij te werken.” Ik dacht GL 33 gedownload te hebben, maar vind het niet terug in mijn apps. Als ik mijn foto wil bewerken valt het programma steeds weg en moet het opnieuw opstarten. Tot nu toe ben ik met Luminar niet verder kunnen komen. Wat gaat er mis?
Dank, Mariëtte

Het lijkt erop dat je computer niet compatibel is met Luminar 4. Open GL 33 is een driver en komt daarom niet bij je apps tevoorschijn. Na het downloaden moet je deze installeren en dan staat die driver in principe op je computer. Heb je in Luminar, via Help, ook gekeken of je de laatste versie (Luminar 4.3) gebruikt?

L,S
Ik ben nog geen gebruiker van luminar , maar wil het wel kopen.
Nu staat er wanneer ik het koop via DEROOIJ krijg ik 10 euro korting, waar wordt dat verrekend.
Niet via de link.
Gaarne uw reactie.

Op de website van Skylum kun je eerst een pakket kiezen (alleen Luminar of i.c.m. extra’s). Daarna opent er zich een betaalscherm waarin je onder andere je e-mailadres moet invullen. Net boven dat balkje vind je de tekst ‘Voer couponcode in’. Dat is de plek waar je DEROOIJ kunt invullen.

Ik begrijp dat je Luminar gratis kunt updaten maar wat kost het als er een nieuwe versie uitkomt?

Momenteel kunnen bestaande klanten zich voor €74 upgraden. Dat is €15 euro goedkoper dan wanneer je als nieuwe Luminar gebruiker het programma gaat downloaden. Of dit bedrag voor een nieuwe Luminar versie ook zo is, is nog onbekend.

Kan Luminar 3 ook in het Nederlands?

Helaas is Luminar 3 niet meer te downloaden. Deze heeft helaas ook geen update naar de Nederlandse taal gekregen.

Ik heb een vraag ik heb nu luminar 4 en de cursus van jou maar ik krijg nu van skylum dat ik de HDR 2018 kan downloaden is dat weer iets apart dat wil ik graag weten .al vast bedankt
Cor

Hi Cor, Aurora HDR is een apart programma van Skylum die specifiek op HDR fotografie is gebaseerd. Mocht je Luminar 4 al hebben, dan kun je Aurora HDR vaak met korting aanschaffen aangezien je dus al klant bent bij Skylum.

Laat een reactie achter