Luminar 4 in het Nederlands

Het wachten is voorbij, want sinds kort is fotobewerkingsprogramma Luminar 4 ook in de Nederlandse taal beschikbaar! Goed nieuws, want deze langverwachte update is voor iedere Luminar 4 gebruiker te gebruiken. Hoe je dit precies kan instellen? Dat leggen we jou in onze video uit! Ben je nog geen Luminar gebruiker? Lees dan wat Luminar 4 jou allemaal te bieden heeft in onze blog: Wat is Luminar en welke mogelijkheden heeft Luminar 4?

Inhoud van dit artikel:
1. Luminar 4 in het Nederlands instellen doe je zo!
2. Luminar 4 kopen
3. Online Cursus Luminar 4

Luminar 4 in het Nederlands instellen doe je zo!

Luminar 4 kopen

Nog geen Luminar gebruiker, maar wil je het programma wel graag aanschaffen? Voor het gebruiken van Luminar 4 betaal je een eenmalig bedrag. Bij de prijs zitten twee licenties inbegrepen. Dat betekent dat je Luminar 4 op 2 verschillende schermen kunt gebruiken! Erg handig, wanneer je bijvoorbeeld twee werkplekken hebt. Daarnaast kun je het programma gratis updaten. Wanneer je Luminar 4 via De Rooij fotografie aanschaft, ontvang je ook nog eens een unieke korting van ten minste €49, afhankelijk van het door jou gekozen pakket! De korting wordt alleen toegepast via onderstaande knop!

Bestel Luminar 4 nu met €10,- korting via deze link (Indien de korting niet automatisch wordt verrekend gebruik dan kortingscode: DEROOIJ).

Online cursus Luminar 4

Wil jij het beste uit Luminar 4 halen? Dan is onze Online Cursus Luminar 4 wellicht wat voor jou! Volg de cursus op je eigen tempo, waar en wanneer je maar uitkomt. Zo lijkt het net alsof je een privéles volgt van Mark de Rooij! Bezoek onderstaande knop voor meer informatie over deze online cursus.

Delen met je fotografie maatjes via:

6 responses on "Luminar 4 in het Nederlands"

  1. Ik begrijp dat je Luminar gratis kunt updaten maar wat kost het als er een nieuwe versie uitkomt?

    • Momenteel kunnen bestaande klanten zich voor €74 upgraden. Dat is €15 euro goedkoper dan wanneer je als nieuwe Luminar gebruiker het programma gaat downloaden. Of dit bedrag voor een nieuwe Luminar versie ook zo is, is nog onbekend.

  2. Kan Luminar 3 ook in het Nederlands?

  3. Ik heb een vraag ik heb nu luminar 4 en de cursus van jou maar ik krijg nu van skylum dat ik de HDR 2018 kan downloaden is dat weer iets apart dat wil ik graag weten .al vast bedankt
    Cor

    • Hi Cor, Aurora HDR is een apart programma van Skylum die specifiek op HDR fotografie is gebaseerd. Mocht je Luminar 4 al hebben, dan kun je Aurora HDR vaak met korting aanschaffen aangezien je dus al klant bent bij Skylum.

Laat een bericht na

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER ONS

De Rooij Fotografie is het kenniscentrum voor fotografie en fotobewerking in Nederland. Sinds 2011 worden er cursussen gegeven aan ruim 4000 fotografie liefhebbers per jaar. Lees verder…

Klantenservice
Veelgestelde vragen
Contactgegevens
Adverteren
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

SOCIAL MEDIA

MELD JE GRATIS AAN VOOR FOTOGRAFIE TIPS (2x MAAND)

top
© COPYRIGHT 2011 - 2020 DE ROOIJ FOTOGRAFIE