Klantenservice

Heb je een vraag over fotografie, fotobewerking, je account of over het aanmelden voor een (online) cursus? Op deze pagina vind je meer informatie.

Kijk eerst bij de veelgestelde vragen of je vraag al beantwoord is. Raadpleeg anders ons forum, waar je ook al veel antwoorden op vragen terug kan vinden. Je hebt de mogelijkheid een vraag toe te voegen op het forum of neem contact op via ons contactformulier.

VEELGESTELDE VRAGEN

Inloggen

Waar moet ik inloggen?

Je kunt rechts bovenaan onze website inloggen. Klik op login en er schuift een scherm uit. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik vervolgens op de rode knop Login.

Wat is mijn gebruikersnaam en/of wachtwoord?

Bij het aanmelden van een cursus heb je een gebruikersnaam en wachtwoord aangemaakt. Deze heb je ook per email als bevestiging ontvangen. Indien je de gebruikersnaam en/of het wachtwoord vergeten bent kun je via deze pagina een nieuw wachtwoord opvragen. Je ontvangt dan een email met je gebruikersnaam en een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Aanmelden

Zijn er nog plaatsen beschikbaar voor de cursus?

Voor de cursussen/workshops op locatie is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wij maken de groepen niet te groot om de kwaliteit te waarborgen. In onze website zit een “voorraadsysteem” waardoor het aantal beschikbare plaatsen automatisch bijgehouden wordt. Na het selecteren van een datum en aangegeven te hebben met hoeveel personen je wilt aanmelden zie je direct of het porduct toe te voegen is aan de winkelmand of niet. Indien er minder plaatsen beschikbaar zijn dan krijg je dat direct te zien.

Op welke manier kan ik betalen?

Aan het einde van het bestelproces moet je direct een betaalmethode selecteren. De opties zijn iDeal, Belfius Direct Net, Bancontact/Mister Cash, VISA, Mastercard, PayPal en een overboeking. De aanmelding is voltooid indien de betaling ontvangen is. Als je aanmeldt voor een online cursus en direct wilt beginnnen dan raden wij je af om gebruik te maken van ‘overboeking’ omdat hier vaak 1 dag overheen gaat voordat de betaling ontvangen is. Bij de andere betaalmethoden ontvangen wij het bedrag direct.

Factuur

Kan ik een BTW factuur op (bedrijfs)naam krijgen?

Dat is geen enkel probleem. Na aanmelding kun je een bericht sturen via het contactformulier met de (bedrijfs)gegevens die op de factuur moeten komen. Wij sturen de factuur binnen 24 uur per email.

Kan ik mijn werkgever laten betalen?

Dat is mogelijk. Je kunt bij de betaalmethode kiezen voor een ‘Overboeking’. Je ontvangt de bankgegevens na het afronden van de aanmelding. Deze gegevens kun je doorsturen aan je werkgever. Indien de werkgever een BTW factuur wilt hebben dan is dit op te vragen via het contactformulier.

Let op: de aanmelding voor een cursus is past definitief en afgerond nadat wij de betaling hebben ontvangen.

Online Cursussen

Kan ik een paar video's bekijken voordat ik aanmeld?

Dat is bij vrijwel alle online cursussen mogelijk. Aan de linkerzijde van de cursus informatie pagina vind je een label met de naam ‘Overzicht’. Op die pagina vind je een overzicht van alle videolessen die tot de cursus behoren. Een aantal van deze videolessen zijn gratis te bekijken.

Hoe vaak kan ik de videolessen bekijken?

Bij alle online cursussen van De Rooij Fotografie kun je alle videolessen onbeperkt bekijken. Of je een videoles 1x of 100x bekijkt, het maakt dus niet uit en je kunt ze blijven herhalen als je dat fijn vindt.

Hoelang blijf ik toegang houden tot de videolessen?

Onbeperkt! Voor iedere cursus is slechts een eenmalige betaling en je blijft levenslang toegang houden tot alle videolessen van de online cursus. Dus ook over enkele jaren kun je gewoon inloggen en de videolessen weer een keer bekijken.

Hoe kom ik na aanmelding bij de online cursus?

Nadat je aangemeld hebt voor een online cursus moet je rechts bovenaan inloggen. Je gebruikersnaam wordt zichtbaar zodra je ingelogd bent. Daarna kun je op je gebruikersnaam klikken en in het menu dat verschijnt klik je op ‘Cursussen’. Daar vind je alle online cursussen waarvoor je aangemeld bent.

Is mijn camera geschikt voor de basiscursus?

We hebben eigenlijk maar een eis aan een camera voor de basiscursus, en dat is dat jouw camera de mogelijkheid heeft om de belichting handmatig in te stellen.


Dit doe je met de volgende camera-standen:

– Av óf A  stand ( diafragma voorkeuze )
– Tv óf S  stand ( sluitertijd voorkeuze )
– M stand ( 100% manueel instellen )

Deze kun je vaak aan de buitenzijde vinden van de camera, maar het kan ook in het menu voorkomen bij sommige compactcamera’s / systeemcamera’s:

Kun je dit niet vinden op of in je camera, vraag het ons even via het contactformulier.

Cursus op Locatie

Wat is de cursus (start) locatie?

De locatie waar de cursus gegeven wordt (of van start gaat) ontvang je direct na aanmelding per email. In de bevestigings email van de aanmelding vind je een downloadlink naar een PDF document. In dit PDF document vind je aanvullende informatie over onder andere de cursuslocatie en wat je mee moet nemen.

Hoe laat start/eindigt de cursus?

De begin- en eindtijd van de cursus/workshop vind je in de bevestigingsemail. Ook is de datum waarop de cursus/workshop gegeven wordt in deze email te vinden. Noteer dit dus direct in je agenda.

Kan ik een aanmelding annuleren?

Als je een aanmelding wilt annuleren is het onderstaande van toepassing:
– > 21 dagen voor de cursus/workshop: 100% van het bedrag wordt teruggestort
– 7 t/m 20 dagen voor de cursus/workshop: 50% van het bedrag wordt teruggestort
– < 7 dagen voor de cursus/workshop: terugstorting niet meer mogelijk

Welke docent geeft de cursus/workshop?

Bij iedere cursuspagina vind je naast de beschrijving van de cursus een label met de naam ‘Extra informatie’. Daar vind je de naam van de docent die de cursus zal geven. Wij werken uitsluitend samen met zorgvuldig geselecteerde fotografen die alles op een goede en duidelijke manier kunnen overbrengen.

Is mijn camera geschikt voor de basiscursus?

We hebben eigenlijk maar een eis aan een camera voor de basiscursus, en dat is dat jouw camera de mogelijkheid heeft om de belichting handmatig in te stellen.


Dit doe je met de volgende camera-standen:

– Av óf A  stand ( diafragma voorkeuze )
– Tv óf S  stand ( sluitertijd voorkeuze )
– M stand ( 100% manueel instellen )

Deze kun je vaak aan de buitenzijde vinden van de camera, maar het kan ook in het menu voorkomen bij sommige compactcamera’s / systeemcamera’s:

Kun je dit niet vinden op of in je camera, vraag het ons even via het contactformulier.

Photo Inspiration Club

Waar kan ik de twee wekelijkse foto vinden?

Zodra je bent ingelogd op onze site kan je via je gebruikersnaam naar het Dashboard gaan. In het dashboard vind je aan de linkerzijde een menu-item ‘Photo Inspiration Club’.

Waar kan ik de twee wekelijkse opdracht uploaden?

Je kunt de eindresultaten uploaden op onze foto galerij www.dfotogroep.nl.
Je kunt hier gratis een account aanmaken, als je een Photo Inspiration Club Lid bent kan je jouw gebruikersnaam aan ons doorgeven aan ons zodat wij deze omzetten in een premium lidmaatschap.

Eenmaal ingelogd vind je rechts op de website de upload button:

upload-de-rooij-fotografie-dfotogroep-nl

Daarna kom je op de upload pagina, hier kun je alle nodige informatie invullen en tevens aangeven om welke opdracht het gaat. Deze selecteer je in de “categorie

upload-de-rooij-fotografie-dfotogroep-nl-2

Na het invullen kan je de foto uploaden en zal deze te vinden zijn in het hoofdmenu onder de categoriën:

upload-de-rooij-fotografie-dfotogroep-nl-3

Is mijn camera geschikt voor Photo Inspiration Club?

Er zijn geen camera eisen voor een deelname aan Photo Inspiration Club.
Van spiegelreflex  tot de camera op je smartphone, iedereen is welkom.

© 2017 De Rooij Fotografie. All rights reserved.
Gratis tips over fotografie & fotobewerking

Gratis tips over fotografie & fotobewerking

Door aan te melden mis je geen enkele korting, blogpost en gratis videolessen meer

Je ontvangt 1 à 2 mailings per maand
Het is altijd weer mogelijk om af te melden

Je ontvangt nu een email om de aanmelding te bevestigen