FotoUitdaging

Meld je gratis aan

5 opdrachten in 5 dagen!
7.500+ fotografie liefhebbers zijn je al voorgegaan.

Je mag er ook langer dan 5 dagen over doen.

MELD JE VANDAAG NOG AAN

0
+
AANMELDINGEN

5 Opdrachten in 5 dagen. Durf jij het?

Tijdens de FotoUitdaging ga jij 5 opdrachten uitvoeren in 5 dagen. Lukt het niet om 5 dagen achter elkaar te fotograferen? Geen probleem! Je mag er ook langer over doen. Sommige deelnemers doen bijvoorbeeld 1 opdracht per weekend.

Na aanmelding ontvang je binnen 15 minuten de eerste opdracht. Meld je dus aan op een moment dat je direct tijd hebt om de eerste opdracht uit te voeren. Naast de opdracht krijg je ook diverse foto’s te zien voor inspiratie, zodat je gericht aan de opdracht kunt starten.

Na het maken van foto’s selecteer je de beste die je vervolgens kunt uploaden via Instagram met een specifieke hashtag die wij geven bij de opdracht. Zo kan je ook de foto’s van alle andere deelnemers zien. In de 4 dagen erna ontvang je iedere ochtend een nieuwe opdracht waarmee je aan de slag kan.

1422 beoordelingen | 9.3

OVER ONS

De Rooij Fotografie is het kenniscentrum voor fotografie en fotobewerking in Nederland. Sinds 2011 worden er cursussen gegeven aan ruim 4000 fotografie liefhebbers per jaar. Lees verder…

Klantenservice
Veelgestelde vragen
Contactgegevens
Adverteren
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

SOCIAL MEDIA

GRATIS FOTOGRAFIE TIPS & VIDEOLESSEN

Meld je aan voor onze 2 wekelijkse mailing en mis geen enkele fotografie tip, gratis videoles en exclusieve aanbieding meer.

top
© COPYRIGHT 2011 - 2019 DE ROOIJ FOTOGRAFIE