Workshop Urban Exploring Fotografie

 79,00 incl. BTW

Basiscursus Fotografie - Interesse Formulier

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Beschrijving

Urban exploring fotografie is een vorm van stedelijke safari waarbij je gaat zoeken naar vervallen gebouwen, overwoekerde binnenplaatsen en dicht geslipte zwembaden. Kortom, de schoonheid van verval. Deze stroming kwam enige jaren terug overwaaien uit werelddelen waar steden zo groot zijn geworden dat je letterlijk kunt verdwalen in de betonnen jungle. Ook in West-Europa en in Nederland is het mogelijk om met enige voorkennis verlaten stedelijke gebieden te bezoeken waar de tijd al jaren stilstaat. Kortom, urban exploring is uitermate geschikt voor bijzondere foto’s.

 

Inhoud workshop urban exploring fotografie

Tijdens de workshop urban exploring in Amsterdam-Noord, bezoeken we de fotogenieke NDSM-werf. Dit gebied is een vervallen bedrijfsterrein wat uitermate geschikt is voor urban exploring fotografie. Als cursist leer je via deze weg niet alleen over het gebruik van de camera en de verschillende instellingen waaruit je kunt kiezen, ook leer je over landschapsfotografie, architectuurfotografie en het zoeken naar interessante composities. De komende jaren zullen de gebieden waar het nog mogelijk is die bijzondere schoonheid van verval te vinden alleen maar minder worden. Schrijf je dus snel in, want het aantal vrije plaatsen is beperkt.

Workshop Urban Exploring

Stel je vragen en veel persoonlijke aandacht

Gedurende de workshop is er voldoende tijd voor het stellen van vragen. Daarnaast krijgt iedere cursist handige tips van de docente die afgestemd zijn op jou behoeften en inzichten. Op deze manier wordt de workshop dus extra waardevol en er is dus veel persoonlijke aandacht.

 

Vereisten om deel te nemen

Om deel te kunnen nemen aan de workshop urban exploring moet je in het bezit zijn van een spiegelreflexcamera of systeemcamera. Wij raden ook aan een statief mee te nemen, maar dit is niet verplicht. Daarnaast heb je basiskennis van diafragma, sluitertijd en ISO-waarde en kan je dit zelfstandig instellen op je camera.

Cursus Urban Fotografie Amsterdam

Locatie en docente

De workshop urban exploring fotografie wordt gegeven door fotograaf Matthijs Uivel. Matthijs is expert op dit gebied en heeft daarnaast veel ervaring als fotografie docent. De workshop wordt gegeven in Amsterdam-Noord op een vervallen industrieterrein.

 

Data

Je kunt nu inschrijven voor de volgende workshops:
– Zaterdag 29 juli 2017 van 14:00 t/m 18:00 uur (volgeboekt)
– Zondag 8 oktober 2017 van 14:00 t/m 18:00 uur (volgeboekt)

– Zondag 11 maart 2018 van 14:00 t/m 18:00 uur (bijna vol)
– Zondag 3 juni 2018 van 14:00 t/m 18:00 uur (bijna vol)

Binnenkort plannen we weer een nieuwe workshop datum in. Wil je op de hoogte blijven? Stuur ons dan een bericht via het interesse formulier. Je ontvangt dan een e-mail zodra er een nieuwe datum is ingepland.

 

Prijs

De prijs van de workshop urban exploring fotografie is 79 euro inclusief BTW. Het is mogelijk om een BTW factuur te ontvangen.

 

Aanmelden voor de workshop

Wil jij ook graag meer leren over urban exploring en deelnemen aan deze workshop in Amsterdam? Meld je bovenaan direct aan. Selecteer de datum waarop je de cursus wilt volgen en voeg deze toe aan de winkelwagen. Het is mogelijk om direct af te rekenen via iDEAL, MisterCash, Belfius Direct Net, VISA, Mastercard, PayPal of een bankoverschrijving.

Na het afronden van de aanmelding ontvang je direct een bevestigingsmail.

Extra informatie

Locatie

Amsterdam-Noord

Docent

Matthijs Uivel

Maximaal aantal deelnemers

10

OVER ONS

De Rooij Fotografie is het kenniscentrum voor fotografie en fotobewerking in Nederland. Sinds 2011 worden er cursussen gegeven aan ruim 2500 fotografie liefhebbers per jaar. Lees verder…

Klantenservice
Veelgestelde vragen
Contactgegevens
Adverteren
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

SOCIAL MEDIA

GRATIS TUTORIALS, NIEUWTJES & DEALS

Meld je aan voor onze 2 wekelijkse mailing en je mist geen enkele gratis fotografie tutorial, nieuwtje en exclusieve aanbieding meer.

top
© COPYRIGHT 2011 - 2018 DE ROOIJ FOTOGRAFIE