Artikelnummer: 40700.
Categorie: .

Basiscursus Fotografie Plus Amsterdam (vervolgcursus)

 109,00 incl. btw

[button url=”https://www.derooijfotografie.nl/interesse-mail-basiscursus-plus/” class=”other” bg=”#313b3d” hover_bg=”#232b2d” size=”14px” color=”#ffffff” radius=”0px” width=”280px” height=”12px” target=”_self”] 📧 E-MAIL MIJ BIJ NIEUWE DATA [/button]

Waarom deze cursus?

- Kleine cursusgroepen
- Veel persoonlijke aandacht
- 6000+ tevreden cursisten per jaar
- Ervaren docenten
- Duidelijke & snelle communicatie
- Toegang tot cursistenplatform

Alle betaalopties bij de Rooij Fotografie

Deze cursus sluit perfect aan op onze basiscursus fotografie.
Heb je die cursus al gevolgd? Dan is dit de cursus voor jou om nog meer te leren over fotografie.

De basiscursus fotografie plus (voorheen genaamd: vervolgcursus) in Amsterdam kan je volgen zodra je de belichtingsdriehoek (diafragma, sluitertijd en ISO-waarde) begrijpt. De cursus bestaat uit een intensieve en leerzame dag, waarin een groot deel praktijk zit én waarin gemaakte foto's besproken worden. Onze fotografie docent geeft tijdens de fotobespreking aanvullende tips waardoor je nog meer leert over fotografie.

Amsterdam - Beste Vervolgcursus Fotografie - Gratis Extra's

Programma basiscursus fotografie plus Amsterdam

- Ochtend: In de ochtend krijg je uitleg over de lichtmeetmethodes en kleurruimtes die je kan instellen in de camera. Ook leer je optimaal gebruik te maken van het histogram en krijg je uitleg over het handmatig instellen van de witbalans met behulp van een grijskaart.

Voordelen vervolgcursus fotografie
- Middag: In de middag ga je een tijd lang fotograferen aan de hand van gerichte opdrachten. Deze opdrachten gaan ervoor zorgen dat je composities een stuk beter worden. Na het fotograferen worden er diverse foto's besproken en geeft de docent opbouwende feedback. De bespreking is vaak het meest leerzame deel van de cursus, omdat je leert wat jij wel en niet mooi vindt aan een foto. Ook ga je merken dat andere cursisten andere foto's gemaakt hebben terwijl iedereen aan dezelfde opdrachten gewerkt heeft.

In de hand-out die je meekrijgt staat nog een korte introductie over de mogelijkheden van fotobewerking en uitleg over HDR fotografie. Dit is zelfstudie materiaal voor na de cursus.

 

Unieke opzet van de cursus + Extra bonus

De opzet van deze cursus fotografie is uniek in Nederland, want in de 3 maanden na de cursus krijg je nog 6 opdrachten per e-mail toegestuurd. Dit is een goede manier om de geleerde theorie te herhalen en alles beter te onthouden. Daarnaast is dit ook een hele goede stimulans om te blijven fotograferen.

Als cursist van De Rooij Fotografie profiteer je nog van een extra bonus. In de toekomst kan je gratis webinars volgen over fotografie. Tenslotte krijg je ook toegang tot de exclusieve Facebook cursisten groep van De Rooij Fotografie waar je in contact kan komen met andere cursisten en foto’s kan bekijken en delen.

 

Prijs van de basiscursus fotografie plus

De prijs van deze cursus is 109 euro inclusief BTW. Dit is inclusief koffie/thee en een lunch op de cursus dag. Je krijgt ook een mooie hand-out van de presentatie slides waarbij je direct aantekeningen kan maken. Op deze manier kan jij ook na de cursus alles nog een keer rustig doorlezen.

 

Locatie & data cursus

Momenteel organiseren wij deze cursus niet meer op locatie en is het exclusief te volgen als een online cursus.

 

Locatie

Nieuwe Leliestraat in Amsterdam

Docent

Jan Knol

Aantal deelnemers

5-10

Inclusief

– Uitgebreide reader met presentatie slides
– Pen
– Lensdoekje
– 6 fotografie opdrachten (na de cursus)
– Koffie/thee en een lunch

7 beoordelingen voor Basiscursus Fotografie Plus Amsterdam (vervolgcursus)

Priscilla

Leuke aanvulling op de eerste beginnerscursus (basiscursus)!

Lex

Deelbelichting, puntbelichting hebben geen geheimen meer. Foto’s worden hier echt beter van. De praktijkoefeningen zijn leerzaam.

Bianca Manglie

Zeer prettige kleine groep, veel aandacht en goede uitleg

Sylvia den Riet

Prima cursus.

Marijn Schulte

Veel nuttige informatie. Fijne praktijk opdrachten . Elkaars foto’s nabespreken was super leerzaam.

Chris

Na het volgen van de basiscursus was ik enthousiast en heb ik mij ingeschreven voor de basiscursus plus. Zoals omschreven sluit het naadloos aan en heb ik nog meer geleerd. Een groot pluspunt is dat gemaakte foto’s besproken worden. Dit is heel leerzaam

Nadine van der Vegt

Alleen sterrenclassificatie ingevuld

Schrijf een beoordeling