Artikelnummer: 95408.
Categorie: .

Transcend SDXC Geheugenkaart UHS-I U3 128GB

 26,50 incl. btw

Verzending: Via DHL
Verzendkosten: € 2,95 (NL/BE/DE) / € 4,00 (EU)
Levertijd: Voor 23:30u besteld, vandaag verzonden (meer info)

BEKIJK OOK ONZE LENSFILTERS

Uitverkocht

Waarom dit product?

- Geschikt voor RAW foto's
- Geschikt voor 4K video
- Betrouwbaar merk
- Supersnel geleverd
- Altijd goede service

Alle betaalopties bij de Rooij Fotografie

Met deze Transcend SDXC geheugenkaart kun je probleemloos grote RAW foto's en 4K video's opslaan. Bij de aanschaf van een geheugenkaart moet je niet alleen naar de capaciteit kijken. Veel belangrijker is de snelheid van de geheugenkaart, want een te langzame kaart zal voor problemen zorgen. Met deze geheugenkaart van Transcend weet je zeker dat je een betrouwbare geheugenkaart hebt die snel genoeg is om jouw foto's en video's op te slaan. Wij verkopen bewust één type geheugenkaart, omdat wij weten dat deze geheugenkaart voor vrijwel iedere hobby- en semigevorderde fotograaf een goede keuze is.

Specificaties van de Transcend SDXC geheugenkaart
Verkrijgbaar in: 128GB
Snelheids class: UHS-I U3 en V30
Leessnelheid: 100 MB/s
Schrijfsnelheid: 60 MB/s
Garantie: 5 jaar

Snelheid van de kaart
Hoe sneller hoe beter? Dat is zeker waar, maar hoe ontdek je wat de snelheid van een geheugenkaart is? Er staan vaak veel cijfers en afkortingen op de geheugenkaart en lang niet ieder merk gebruikt dezelfde aanduidingen. Hierdoor kan het lastig vergelijken zijn. Eerder gaven we op ons YouTube kanaal al uitleg over de snelheid van geheugenkaarten. Je hebt namelijk te maken met een leessnelheid en schrijfsnelheid. Met name de laatste is belangrijk voor tijdens het fotograferen of maken van video's. Hieronder kun je de video nog bekijken:

 

Gratis recovery software
Heb je per ongeluk een keer de geheugenkaart leeggemaakt voordat je alles had overgezet? Met de RecoveRx-software van Transcend is er een grote kans dat het nog te herstellen is. RecoveRx is een gratis hulpprogramma voor gegevensherstel waarmee u diep in een opslagapparaat kunt zoeken naar sporen van gewiste bestanden, waaronder digitale foto’s, documenten, muziek en video’s.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een beoordeling