Artikelnummer: 100064.
Categorie: .

Transcend SDXC Geheugenkaart UHS-I U1 64GB

 14,00 incl. btw

Verzending: Via DHL
Verzendkosten: € 2,95 (NL/BE/DE) / € 4,00 (EU)
Levertijd: Voor 23:30u besteld, vandaag verzonden (meer info)

BEKIJK OOK ONZE LENSFILTERS

Uitverkocht

Waarom deze cursus?

- Kleine cursusgroepen
- Veel persoonlijke aandacht
- 6000+ tevreden cursisten per jaar
- Ervaren docenten
- Duidelijke & snelle communicatie
- Toegang tot cursistenplatform

Alle betaalopties bij de Rooij Fotografie

Met deze Transcend SDXC geheugenkaart kun je probleemloos RAW foto's en Full HD video's opslaan. Bij de aanschaf van een geheugenkaart moet je niet alleen naar de capaciteit kijken. Het is ook belangrijk om naar de snelheid te kijken. Die moet passen bij wat jij met je camera doet. Deze kaart is een goede keuze voor iedereen die in RAW fotografeert en niet te veel in de burst mode schiet.

Specificaties van de Transcend SDXC geheugenkaart
Verkrijgbaar in: 64GB (wij verkopen ook een 128GB kaart)
Snelheids class: UHS-I U1 en V10
Leessnelheid: 95 MB/s
Schrijfsnelheid: 45 MB/s
Garantie: 5 jaar

Snelheid van de kaart
Hoe sneller hoe beter? Dat is zeker waar, maar hoe ontdek je wat de snelheid van een geheugenkaart is? Er staan vaak veel cijfers en afkortingen op de geheugenkaart en lang niet ieder merk gebruikt dezelfde aanduidingen. Hierdoor kan het lastig vergelijken zijn. Eerder gaven we op ons YouTube kanaal al uitleg over de snelheid van geheugenkaarten. Je hebt namelijk te maken met een leessnelheid en schrijfsnelheid. Met name de laatste is belangrijk voor tijdens het fotograferen of maken van video's. Hieronder kun je de video nog bekijken:

 

Gratis recovery software
Heb je per ongeluk een keer de geheugenkaart leeggemaakt voordat je alles had overgezet? Met de RecoveRx-software van Transcend is er een grote kans dat het nog te herstellen is. RecoveRx is een gratis hulpprogramma voor gegevensherstel waarmee u diep in een opslagapparaat kunt zoeken naar sporen van gewiste bestanden, waaronder digitale foto’s, documenten, muziek en video’s.