Artikelnummer: 102220.
Categorie: .

Het Handboek voor Avond- en Nachtfotografie (eBook)

 22,99 incl. btw

Waarom deze cursus?

- Kleine cursusgroepen
- Veel persoonlijke aandacht
- 6000+ tevreden cursisten per jaar
- Ervaren docenten
- Duidelijke & snelle communicatie
- Toegang tot cursistenplatform

Alle betaalopties bij de Rooij Fotografie

Dit is het eBook van het Handboek voor Avond- en Nachtfotografie. Heb je liever een gedrukte versie? Bestel het geprinte boek hier >

Zo maak jij de beste avond- en nachtfoto'

Met Hét Handboek voor Avond- en Nachtfotografie maak jij voortaan een goede foto zodra het buiten donker begint te worden. Niets is vervelender dan na een heerlijke avond fotograferen thuis tot de conclusie te komen dat de scherpte niet goed is en dat er veel foto’s over- of onderbelicht zijn. Met dit praktische fotografieboek krijg jij de camera-instellingen aangereikt die goed werken. We doen dit per onderwerp, dus of je nu een skyline van de stad, een star trail, het Noorderlicht of zeevonk wilt fotograferen. Dit boek helpt je verder op weg. De weg naar de mooiste avond- en nachtfoto’s!

Wil jij mooiere foto’s maken en zelfverzekerder worden over de juiste instellingen in de meest uiteenlopende situatie in het donker? Dan is dit boek echt iets voor jou!

Meer te weten komen over dit boek en een paar voorbeeldpagina's inzien? Kijk verder op deze pagina.

 

Over de auteur
Mark de Rooij is stadsfotograaf en heeft al veel locaties over de hele wereld gefotografeerd. Als autodidact maakte hij in het verleden alle mogelijke fouten die je kunt maken. Dat heeft hem uiteindelijk geholpen bij het geven van fotografie cursussen. Problemen waar cursisten tegenaan lopen heeft hijzelf ook meegemaakt. Hierdoor weet hij zich goed in de cursist te verplaatsen en er een doelgerichte oplossing voor te geven. Met die insteek is ook dit boek geschreven. Zelfs zonder enige ervaring kan je aan de hand van dit boek beginnen met fotografie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een beoordeling