Artikelnummer: 57579.
Categorie: .

Eerste Hulp Bij Fotograferen (eBook)

 20,00 incl. btw

Waarom deze cursus?

- Kleine cursusgroepen
- Veel persoonlijke aandacht
- 6000+ tevreden cursisten per jaar
- Ervaren docenten
- Duidelijke & snelle communicatie
- Toegang tot cursistenplatform

Alle betaalopties bij de Rooij Fotografie

Dit is het eBook van Eerste Hulp Bij Fotograferen. Heb je liever een gedrukte versie? Bestel het geprinte boek hier >

De juist camera-instellingen voor iedere situatie

Met het boek 'Eerste Hulp Bij Fotograferen' maak jij voortaan een goede foto in iedere situatie. Niets is vervelender dan hét moment missen of het moment vastleggen met de verkeerde instellingen waardoor de foto alsnog mislukt. Met dit praktische fotografieboek maak jij voortaan goede foto’s in iedere situatie. We geven per onderwerp advies over de instellingen en behandelen mogelijke problemen waar je tegenaan kunt lopen. Dit boek onderscheidt zich door direct de oplossing te geven voor de mogelijke problemen.

Wil jij mooiere foto’s maken en zelfverzekerder worden over de juiste instellingen in de meest uiteenlopende situatie? Dan is dit boek echt iets voor jou!

Over de auteur
Mark de Rooij is stadsfotograaf en heeft al veel locaties over de hele wereld gefotografeerd. Als autodidact maakte hij in het verleden alle mogelijke fouten die je kunt maken. Dat heeft hem uiteindelijk geholpen bij het geven van fotografie cursussen. Problemen waar cursisten tegenaan lopen heeft hijzelf ook meegemaakt. Hierdoor weet hij zich goed in de cursist te verplaatsen en er een doelgerichte oplossing voor te geven. Met die insteek is ook dit boek geschreven. Zelfs zonder enige ervaring kan je aan de hand van dit boek beginnen met fotografie.

1 beoordeling voor Eerste Hulp Bij Fotograferen (eBook)

José

Op basis van alle goede reviews heb ik dit boek ook gekocht, de digitale versie dan aangezien ik in Azië woon. Dit fotografie e-book heeft mijn verwachtingen overtroffen. Zeer duidelijk geschreven en bijzonder praktisch. Ik ben zeker geen beginner meer, dus ook voor iedereen die al iets langer fotografeert bevat het voldoende goede tips en mooie foto’s ter inspiratie.

Schrijf een beoordeling