Artikelnummer: FABOX.
Categorie: .

Fine Art Foto Giftbox – Rotterdam

 34,99 149,99 incl. BTW

Inclusief: Elegante zwarte giftbox met foam
Verzending: Via PostNL Brievenbuspakket
Verzendkosten: Gratis (NL) / € 4,00 (buiten NL)
Levertijd: Verzending binnen 24 uur

Wissen

De Fine Art Foto Giftbox is een mooie doos met een schitterende aluminium fotoprint van Rotterdam. De fotoprint is 30x20 cm en wordt geleverd inclusief plakstrips, zodat het eenvoudig op te hangen is aan de muur. Je hoeft dus geen gaten in de muur te boren, het ophangen is binnen 1 minuut gedaan. Een Fine Art Foto Giftbox kost slechts € 34,99. Verzendkosten zijn gratis binnen Nederland.

Fine art Rotterdam Collectie

De Fine Art Rotterdam Collectie is een serie van 6 foto's, 3 zwart-wit foto's en 3 kleurenfoto's. Iedere foto laat een mooi icoon van Rotterdam zien.
Fine Art Foto's Rotterdam - Complete Collectie

(1) Kop van Zuid bij zonsopkomst | (2) Martkhal | (3) Zonsondergang langs de Nieuwe Maas | (4) Oude Haven | (5) Noordereiland met de Erasmusbrug | (6) De Hef
 

Het materiaal van de fine art foto

De fotoprint is gedrukt op hoogwaardig ®Dibond aluminium. Op dit materiaal krijg je de mooiste kleuren, helderheid en een ongelooflijke scherpte. Onze moderne metalen fine art foto afdrukken zorgen voor elegantie en verfijning in elke ruimte. Het ®Dibond aluminium is 3mm dun en bestaat uit 2 lagen aluminium. Tussen deze 2 lagen zit een laag kunststof die voor extra stevigheid zorgt. De foto print is hierdoor extreem duurzaam en sterk, maar toch nog licht.

Fine Art Aluminium Foto's van Rotterdam

 

Bestel een losse Fine Art Foto of een Fine Art Collectie

De bovenstaande foto's worden los verkocht voor € 34,99 inclusief verzending, maar ook per collectie. Door 3 zwart-wit foto's van Rotterdam vormen samen de Zwart-Wit Collectie, de 3 kleurenfoto's vormen samen de Kleurenfoto Collectie en alle foto's bij elkaar de Complete Collectie. De collecties worden in 1 giftbox verzonden.

Foto Afdruk Rotterdam - De Hef (zwart-wit)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een beoordeling