DE MOOISTE AVONDFOTO'S VAN ROTTERDAM BIJ JOU AAN DE MUUR?

Een lege muur is een gemiste kans
Niets is mooier dan een schitterende avondfoto van Rotterdam aan de muur in je woonkamer, slaapkamer of kantoor. De onderstaande foto’s kun je direct bestellen op canvas, aluminium dibond, acrylglas, Xpozer, staal, hout of op fotopapier. Ook is er een optie om er een mooie lijst bij te bestellen. Lees meer over deze materialen.

Het bestellen gaat via de website Werk aan de Muur, die al jarenlang bewezen hebben hoge kwaliteit prints te leveren met een uitstekende service. Heb je een andere foto van mij gezien en wil je daar graag een print van of heb je een speciaal verzoek? Stuur mij dan een bericht via het contactformulier, want alles is mogelijk!

Origineler dan IKEA, goedkoper dan een galerie
Wij bieden onze avondfoto’s van Rotterdam aan tegen scherpe prijzen én er worden geen verzendkosten in rekening gebracht.
De prijs van een foto hangt af van het materiaal en de afmetingen:
– Fotoprint vanaf € 20,-
– Canvas vanaf € 36,-
– Aluminium dibond vanaf € 51,-
– Xpozer vanaf € 48,-
– Acrylglas vanaf € 66,-
– Hout vanaf € 72,-
– Staal vanaf € 119,-

MEER INFORMATIE OVER DE VERSCHILLENDE MATERIALEN

ALUMINIUM DIBOND
Aluminium, ook wel bekend als dibond, is het materiaal dat je kiest als je het beste van het beste wilt hebben. In een fotomuseum wordt ook vaak aluminium dibond gebruikt. De foto wordt in fine-art kwaliteit geprint op fotopapier. Dit wordt verlijmd op een stevig aluminium paneel. Jouw favoriete avondfoto van Rotterdam op aluminium maak je af met een matte of glanzende afwerking.

Kenmerken:
– Haarscherpe afdruk
– Inclusief ophangprofiel
– Stevig aluminium paneel
– Matte of glanzen afwerking

Aluminium dibond
Acrylglas

ACRYLGLAS
De foto wordt gedrukt op hoogwaardig fotopapier en achter acrylglas (plexiglas) geplaatst. Dit geeft een mooie dieptewerking en versterkt de kleuren en details van de foto. De foto wordt verstevigd met een aluminium paneel aan de achterzijde. Dit zorgt voor een super stevig eindproduct. Een foto op plexiglas ademt luxe uit.

Kenmerken:
– Haarscherpe afdruk
– Modern zwevend effect
– Inclusief blind ophangsysteem
– Toplaag van acrylglas

CANVAS
Canvas prints worden geprint op spierwit polykatoen canvas van de hoogste kwaliteit. Bij ons krijg je geen goedkoop linnen! Het canvas wordt strak opgespannen over een houten frame. Om de stevigheid voor minimaal 10 jaar te garanderen, wordt het canvas over elkaar heen gevouwen. Dit zorgt voor een kleine verdikking, maar voor een zeer lange levensduur.

Kenmerken:
– Fine-art giclée afdruk kwaliteit
– Ragscherp en kleurvaste prints
– Gespannen op duurzaam hout
– Beschermd met een vernislaag

Canvas
Fotoposter

FOTOPRINTS / POSTERS
Welke foto je ook laat afdrukken, je krijgt het in de hoogste kwaliteit. Fotoprints worden geprint op 260 grams satijn fotopapier. Je favoriete foto wordt geprint met de beste printers en hoge kwaliteit inkten. De inkten beschermen de foto tegen UV-licht waardoor de foto niet zal vervagen.

Kenmerken:
– Fine-art giclée afdruk kwaliteit
– Dik 260 grams fotopapier
– Geen vervaging door UV-bescherming
– Optioneel: bestel direct met lijst

HOUT
Je favoriete foto geprint op FSC- en PEFC-gecertificeerd hout? Dat is mogelijk. Je kunt kiezen uit multiplex of vurenhout. Welke soort je ook kiest, je krijgt een super scherpe print. In het hout kan het voorkomen dat er knoesten, scheuren, zichtbare houtstructuur en kleurverschillen zijn. Dit hoort juist bij het product, zo krijgt jouw gekozen foto een extra authentieke uitstraling!

Kenmerken:
– Haarscherpe afdrukken
– Ingebouwd ophangsysteem
– Kies je favoriete houtsoort
– Duurzaam, goedgekeurd hout

Foto op Hout
Foto op Staal

STAAL
Bij staal wordt jouw favoriete foto direct geprint op een massieve aluminium plaat. Hierdoor krijgt de foto een stoere uitstraling. Een print op staal wordt geleverd met ophangprofiel. Het profiel zorgt ervoor dat de plaat een stukje voor de muur hangt: dit geeft een mooi ruimtelijk effect. Dit materiaal is ook geschikt om buiten te hangen.

Kenmerken:
– Haarscherpe afdrukken
– Inclusief ophangprofiel
– Vochtbestendig materiaal
– Matte of glanzen afwerking

XPOZER
Xpozer is een print op kunststof fotofolie dat strak opgespannen wordt op het meegeleverde ophangsysteem. De foto hangt 2 cm voor de muur. Dat creëert een mooi zwevend effect. Het Xpozer ophangsysteem is herbruikbaar. Hang een nieuwe wisselfoto op en verander eenvoudig van sfeer in huis.

Kenmerken:
– Hoge kwaliteit print
– Eenvoudig wisselbaar
– Modern zwevend effect
– Bijzonder design

Xpozer