Foto afdrukken op een muismat – Product review

Het leek ons een leuk idee om een aantal bedrukte fotoproducten te testen van aanbieders zodat wij jullie fotoliefhebbers kunnen voorzien van een eerlijke en onafhankelijke review over een fotoproduct. Ditmaal hebben wij een muismat laten bedrukken met een full color foto, dit hebben wij laten doen bij Fotocadeau.nl. Fotocadeau.nl bied een aantal soorten cadeau artikelen aan waar op bedrukt kan worden zoals sleutelhangers, muismatten, fotoblokken en nog veel meer.

In onze vorige review vertelde wij jou wat wij van de kwaliteit vonden van de foto die wij op een mok lieten afdrukken, deze kun je hier terug lezen >>.

 

In de eerste instantie vonden wij de foto een klein beetje lichter lijken dan dat deze eigenlijk was, maar dat komt natuurlijk door de stof waar op gedrukt is. De donkere delen in de foto zijn niet zo donker als dat ze waren, tenzij je echt dichtgelopen zwart hebt dan is zwart wel echt zwart. Dit kun je goed zien aan de lucht boven de Markthal in Rotterdam-Blaak, deze foto is gemaakt in de avond zodat je de verlichting goed kunt zien en de kunstwerken die zich in de Markthal bevinden op het plafond.

De details in het drukwerk vinden wij echter wel erg goed voor een muismat, je zou verwachten door de structuur van het stof dat de details niet goed aanwezig waren maar wij vonden dit best wel goed en duidelijk. Ook de lichte delen zien er netjes uit zoals de sterren de lantaarnpalen (zie de bovenstaande foto).

 

We hebben hem uitgebreid getest, ik heb hem zelf getest een maandje bij het na bewerken van mijn foto’s en dat is best wel wat geschuif over een muismat. Na een tijdje merkte ik (en dat zag Mark ook) dat de kleuren enigszins vaag werden, echter is dit niet zo storend en de foto ziet er nog steeds goed uit (zie de bovenstaande foto). Maar dat kun je ook verwachten, tenminste ik wel want je gaat toch duizenden keren letterlijk over een foto heen schuiven met een muis, daar mag ik dus niet over klagen.

Over het algemeen is het een keurig eindproduct wat we hebben gekregen, de kwaliteit van de foto is hoog voor een muismat en de kwaliteit is ook erg goed van de muismat. De randjes raffelen niet af (wat ik wel heel vaak heb met andere duurdere muismatten) en ik verplaats de muismat ook erg veel, je moet er natuurlijk niet aan gaan peuteren.
Wij vinden dit een leuk cadeau artikel wat erg leuk bij je computer/laptop kan staan, dus ken je iemand die een foto heeft waar hij of zij heel erg trots of blij mee is? Vraag dan eens aan hem/haar of jij die foto ook mag hebben voor op jouw bureaublad, en dan laat je hem als cadeau afdrukken voor hem ;-).

Kortom, wij zijn weer tevreden!

1 responses on "Foto afdrukken op een muismat - Product review"

  1. Leuk om te lezen! Wij houden ons bezig met de authentieke en originele manier van drukwerk. Dit soort drukwerk, dat niet standaard papier bedrukken is, is altijd leuk om te volgen!

Laat een bericht na

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER ONS

De Rooij Fotografie is het kenniscentrum voor fotografie en fotobewerking in Nederland. Sinds 2011 worden er cursussen gegeven aan ruim 2500 fotografie liefhebbers per jaar. Lees verder…

Klantenservice
Veelgestelde vragen
Contactgegevens
Adverteren
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

SOCIAL MEDIA

GRATIS FOTOGRAFIE TIPS & VIDEOLESSEN

Meld je aan voor onze 2 wekelijkse mailing en mis geen enkele fotografie tip, gratis videoles en exclusieve aanbieding meer.

top
© COPYRIGHT 2011 - 2018 DE ROOIJ FOTOGRAFIE