Foto afdrukken op een mok – Product review

Het leek ons een leuk idee om een aantal bedrukte fotoproducten te testen van aanbieders zodat wij jullie fotoliefhebbers kunnen voorzien van een eerlijke en onafhankelijke review over een fotoproduct. Wij hebben een porseleinen mok laten bedrukken met een full color foto, dit hebben wij laten doen bij Fotocadeau.nl
Fotocadeau.nl bied een aantal soorten cadeau artikelen aan waar op bedrukt kan worden zoals sleutelhangers, muismatten, fotoblokken en nog veel meer.

Fotocadeau Beker Bedrukken

De mok zelf is van goede kwaliteit voelt erg degelijk aan, de bedrukking van de foto op de mok erg goed van kwaliteit viel ons op, de gekozen foto is vrij duidelijk in zijn details en de kleuren zien er verbazingwekkend goed uit. We zien geen kleurveranderingen in de foto en dit is vaak waar het fout gaat bij het bedrukken van objecten, hier zijn we dus tevreden over. Hieronder zie je een close up van de bedrukking op de mok.

Fotocadeau Beker close up

Het enige wat ons opviel was de afwerking aan de bovenste rand van de mok, je ziet hier een klein beetje dat het drukwerk over de rand is gegaan, wij vinden dit zelf niet heel erg storend maar dat blijft toch een persoonlijke overweging of je hier genoegen mee neemt bij het geven van een cadeau. Hieronder kun je goed zie je wat wij bedoelen:

Fotocadeau Beker Rand

Over het algemeen is het een mooi eindproduct wat we hebben gekregen, de kwaliteit van de foto is tamelijk hoog voor een bedrukking op een porseleinen mok en de kleuren zien er levendig en mooi uit.
Wat wij ook erg mooi vinden aan dit cadeau artikel is de glanslaag die over het product heen heen zit, dit geeft een glossy effect wat er voor zorgt dat de mok goed opvalt als deze op tafel staat.

Natuurlijk hebben we de mok ook gebruikt, we hebben onder andere thee eruit gedronken en we vonden dat de thee ook redelijk lang warm bleef. De mok is een aantal keer in de vaatwasser gegaan en na enkele wasbeurten was de deze mok nog steeds in de zelfde staat zoals het uit de doos kwam.

Kortom, wij zijn tevreden!

0 responses on "Foto afdrukken op een mok - Product review"

Laat een bericht na

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MELD JE GRATIS AAN VOOR FOTOGRAFIE TIPS (2x MAAND)

SOCIAL MEDIA

OVER ONS

De Rooij Fotografie is het kenniscentrum voor fotografie en fotobewerking in Nederland. Sinds 2011 worden er cursussen gegeven aan ruim 4000 fotografie liefhebbers per jaar. Lees verder…

Klantenservice
Veelgestelde vragen
Contactgegevens
Adverteren
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

top
© COPYRIGHT 2011 - 2020 DE ROOIJ FOTOGRAFIE