Webinar Serie: Herfst | Nacht | Landschap | Panorama

Eind 2014 werd de eerste webinar serie gegeven die bestond uit 4 verschillende live webinars. In ieder webinar stond een nieuw onderwerp centraal. De opbouw van het webinar bestaat uit uitleg over de foto apparatuur die je nodig hebt (of aan te raden is), de instellingen die je het beste kunt gebruiken, veel foto voorbeelden met uitleg en uiteindelijk een opdracht waar je mee aan de slag kunt om alles in de praktijk te brengen.

De 4 live webinars zijn inmiddels gegeven, maar mocht je het gemist hebben dan kun je toch nog de 4 webinar video’s bekijken. Meld je aan via deze pagina en krijg toegang tot de opnamens van de volgende webinars:

Webinar Herfstfotografie

Lengte: 1 uur en 48 minuten
In dit webinar staat met name het fotograferen van paddenstoelen centraal, maar ik ga je ook uitleg geven over hoe je een herfstlandschap het beste kunt fotograferen. Daarbij ligt de nadruk op het krijgen van de juiste belichting en de mooie herfstkleuren.

Webinar Nachtfotografie

Lengte 1 uur en 22 minuten
Nachtfotografie is ontzettend leuk om te doen, maar wordt door voor fotografen ervaren als moeilijk. Na het kijken van dit webinar heeft nachtfotografie geen geheimen meer en kun jij prachtige en scherpe nachtfoto’s maken.

WebinarLandschapsfotografie

lengte: 1 uur en 34 minuten
Het fotograferen van landschappen is het populairste genre binnen de fotografie. Wil jij ook handige tips krijgen om het landschap op een mooie manier te fotograferen? In dit webinar onthul ik alle technieken die ik dagelijks toepas.

Webinar Panoramafotografie

Lengte: 1 uur en 27 minuten
Soms is een landschap te breed om het in 1 foto te fotograferen. In dit webinar leg ik uit hoe je het beste foto’s kunt maken die tot een panorama-reeks behoren. Ook laat ik zien met behulp van Photoshop (ook toepasbaar in Photoshop Elements) hoe je de beelden aan elkaar kunt zetten zonder extreme vervormingen te krijgen.

Tijdens het bekijken van de webinars merk je dat en gebruik van een statief vaak aan te raden is. Bij nachtfotografie is het echt noodzakelijk, bij landschapsfotografie, herfstfotografie en panoramafotografie is het aan te raden. Natuurlijk kun je deze webinar serie ook bekijken indien je geen statief hebt. Je moet dan wel rekenig houden dat het toepassen van de tips soms lastiger is.

NU AANMELDEN VOOR DEZE CURSUS

Cursusoverzicht

Herfstfotografie
Presentatie Webinar Herfstfotografie 00:00:00
Webinar Herfstfotografie 01:48:00
Nachtfotografie
Presentatie Webinar Nachtfotografie 00:00:00
Webinar Nachtfotografie 01:23:00
Landschapsfotografie
Presentatie Webinar Landschapsfotografie 00:00:00
Webinar Landschapsfotografie 01:34:00
Panoramafotografie
Presentatie Webinar Panoramafotografie 00:00:00
Webinar Panoramafotografie 01:27:00

Cursusbeoordelingen

 1. Profielfoto van Ad

  Webinar Serie: Herfst/Nacht/Landschap/panorama

  4

  Prima webinar met vele practische tips. Duidelijke en eenvoudige uitleg.

 2. Profielfoto van FOT©HAST

  Leuke verdieping

  5

  Heel veel geleerd van de verschillende thema’s die werden aangereikt. Door steeds de zelfde opbouw te kiezen in de de webinars wist je ook wat er ging komen. Goede uitleg en goede tips.Leuk om ook de werken van de ander deelnemers te zien . Ook van elkaars opmerkingen leer je behoorlijk veel. Een aanrader.

 3. Profielfoto van p.f.havermans39844000

  Heel gevarieerd pakket!

  5

  Door de overzichtelijk manier van behandelen van de 4 thema’s heel veel van geleerd. Dank zij de opdrachten heb ik het geleerde meteen in de praktijk toegepast.
  Ik kijk uit naar weer een webinar met weer andere onderwerpen.

VOLG DEZE CURSUS
 •  100,00  67,00 incl. BTW
 • ONBEPERKT TOEGANG

Betaalopties

Tevredenheidsgarantie Fotografie Cursus

Waarom De Rooij Fotografie?

fotografie cursus Al ruim 5000 tevreden cursisten

online fotografie cursus Levenslang toegang

fotografie cursus Inclusief gratis cursus updates

fotografie cursus Blijf dus altijd up-to-date

fotografie cursus Eenmalige betaling

fotografie cursus Niet goed, geld terug garantie

fotografie cursus Facebook Cursisten Groep toegang

© 2017 De Rooij Fotografie. All rights reserved.