Webinars Over Fotografie & Fotobewerking

Sinds februari geven wij regelmatig webinars over fotografie en fotobewerking. Een webinar kun je zien als een online les die je kunt volgen vanuit huis. Je hoeft alleen maar naar de webinar omgeving te gaan in je internetbrowser en je kunt direct meekijken. In de webinars geven wij handige fotografie tips, antwoord op veel gestelde vragen, beoordelen wij foto’s, laten wij zien hoe je foto’s kunt bewerken en hoe je software als Adobe Lightroom het beste kunt gebruiken.

Ieder webinar heeft een onderwerp waarover ongeveer 1 uur gesproken wordt. Het webinar is live dus op het moment dat jij kijkt, wordt alles ook gepresenteerd. Gedurende het webinar stellen wij regelmatig vragen om het webinar interactief te houden en aan het einde van ieder webinar is ruimte voor het stellen van gerelateerde vragen.

Webinars zijn dus een hele laagdrempelige manier om je kennis over fotografie te vergroten. Klik op de onderstaande knoppen om te kijken of er binnenkort een webinar ingepland staat.

MEER INFORMATIE OVER ONZE WEBINARS

Reacties (4)

hallo
ik heb een canon 250D
ik ga in februari naar lapland en hoop het noorderlicht te kunnen fotograferen en de sterren
nu ben ik op zoek naar de geschikte lens ervoor.
weet u welke u me kan aanraden , prijs maak niet uit maar merk ook niet 🙂
hopen dat je me kan verder helpen met mijn zoektocht

mvg sabine

Het zal erg donker zijn en een lichtsterk objectief (dus één die een laag F-getal) heeft, is dan altijd handig. Je hoeft dan niet zo ver omhoog in de ISO-waarde. Aangezien het landschapsfotografie is zou je aan een groothoeklens kunnen denken die dus lichtsterk is.

Ik was nieuwsgierig wat webinars is maar ik blijk te laat te zijn

Het is eigenlijk een live online training over fotografie en fotobewerking. Binnenkort ga ik weer nieuwe webinars inplannen die gratis te volgen zijn. Als je mijn nieuwsbrief ontvangt dan krijg je dit ook ruim van te voren te horen.

Laat een reactie achter