PORTRETWORKSHOP BUNDEL

Profiteer van 10% korting

met deze portret workshopbundel

DEZE BUNDEL BESTAAT UIT:

Workshop Portretfotografie

Workshop Externe Flitser

Workshop Studiofotografie

VAN 375,-   VOOR €337,50

HOE WERKT HET?

① Bestel een workshop bundel

② Per e-mail ontvang je 3 tegoedbonnen

③ Meld je aan voor een ingeplande datum

Goed om te weten
– Alle tegoedbonnen zijn 5 jaar geldig
– We plannen continu nieuwe data in
Blijf op de hoogte van nieuwe data

Workshop Portretfotografie

Portretfotografie is erg leuk om te doen, maar het maken van een pakkende en aansprekende portretfoto is lastiger dan gedacht. Tijdens deze workshop portretfotografie, die gegeven wordt door portret- en fashion fotograaf Jose da Silva, leer je alles over de technieken die nodig zijn om een mooie portretfoto te maken. Gedurende deze intensieve workshop ga je vooral zelf onder begeleiding aan de slag en leer je mooie portretfoto’s te maken met natuurlijk licht, handige accessoires en een externe flitser. Ook krijg je een korte introductie in portretfotografie met behulp van studioverlichting.

beste portret fotograaf
Online Cursus Reportageflitsers

Workshop Fotograferen met een externe flitsern

Fotograferen met een externe flitser (ook wel een reportageflitser genoemd) voelt soms alsof je weer opnieuw moet leren fotograferen. Als je de flitser alleen nog maar automatisch hebt gebruikt bovenop de camera dan sta je eigenlijk pas aan het begin. Tijdens de eendaagse Workshop Fotograferen met een Externe Flitser ga jij veel over je eigen flitser leren, zodat je begrijpt hoe de flitser werkt, hoe je alles instelt en hoe jij die mooie lichteffecten in een portretfoto krijgt.

Workshop Studiofotografie

Deze workshop studiofotografie gaat helemaal over het maken van mooie studiofoto’s. Dit is de ideale workshop voor iedereen die meer wil leren over het fotograferen van mensen met behulp van studiolampen. Er geldt een maximum van acht deelnemers zodat er veel persoonlijke aandacht is en iedereen voldoende tijd heeft om te fotograferen.

Let op: je moet wel enige basiskennis hebben van fotografie, maar het is niet noodzakelijk voor deze cursus om eigen studiolampen te bezitten.

Workshop studiofotografie

25.000 TEVREDEN FOTOGRAFIELIEFHEBBERS GINGEN JE AL VOOR