NATUUR WORKSHOPBUNDEL

Profiteer van 10% korting

met deze natuur workshopbundel

DEZE BUNDEL BESTAAT UIT:

Workshop Landschapsfotografie (excl. Hallerbos)

Workshop Dierenfotografie / Hertenfotografie

Workshop Lange Sluitertijd Fotografie

VAN 263,-   VOOR €236,70

HOE WERKT HET?

① Bestel een workshop bundel

② Per e-mail ontvang je 3 tegoedbonnen

③ Meld je aan voor een ingeplande datum

Goed om te weten
– Alle tegoedbonnen zijn 5 jaar geldig
– We plannen continu nieuwe data in
Blijf op de hoogte van nieuwe data

Workshop Landschapsfotografie

Volg onze workshop landschapsfotografie en ontdek alle geheimen van dit bijzonder mooie fotografie genre. De workshop organiseren wij op verschillende locaties in Nederland en België. Stuk voor stuk zijn het mooie locaties waar je spectaculaire landschapsfoto’s kunt maken. We plannen de workshops in op tijden, zodat we rond de zonsopkomst of zonsondergang kunnen fotograferen.

workshop landschaps fotografie ermelosche heide
Workshop Dierenfotografie

Workshop Dierenfotografie / Hertenfotografie

Er gaat niets boven het fotograferen van de mooie dieren die we in Nederland hebben. Tijdens de workshop dierenfotografie geven wij je een andere kijk op het fotograferen van dieren. Als je in een natuurgebied rondloopt zie je al snel dat ene landschap of een bepaalde vliegende vogel. Dat zijn de onderwerpen die we allemaal zien, maar het vastleggen van (bewegende) dieren is een enorme uitdaging. Je moet weten met welke instellingen je dit het best kunt aanpakken en ook de nodige kennis over dierengedrag gaat je hierbij helpen. Dat is waar onze workshop dierenfotografie over gaat.

Daarnaast kun je de tegoedbon in deze bundel ook verzilveren voor een workshop hertenfotografie (bronstijd). De bronstijd is de ideale periode om herten te fotograferen. Samen met onze wildlife specialist ga je de damhertbokken zoeken en fotograferen.

Workshop Lange Sluitertijd Fotografie

Ontdek de magie en creativiteit van lange sluitertijd fotografie tijdens deze workshop die we op een aantal locaties in Nederland organiseren. We leggen stap voor stap uit hoe je overdag met lange sluitertijden kunt fotograferen en uiteraard zullen we je ook helpen met compositie. Een goede compositie is minstens zo belangrijk als je met lange sluitertijden gaat fotograferen.

Workshop lange sluitertijd fotografie

25.000 TEVREDEN FOTOGRAFIELIEFHEBBERS GINGEN JE AL VOOR