CITY WORKSHOPBUNDEL

Profiteer van 10% korting

met deze city workshopbundel

DEZE BUNDEL BESTAAT UIT:

Workshop Stadsfotografie

Workshop Nachtfotografie

Workshop Architectuurfotografie

VAN 243,-   VOOR €218,70

HOE WERKT HET?

① Bestel een workshop bundel

② Per e-mail ontvang je 3 tegoedbonnen

③ Meld je aan voor een ingeplande datum

Goed om te weten
– Alle tegoedbonnen zijn 5 jaar geldig
– We plannen continu nieuwe data in
Blijf op de hoogte van nieuwe data

Workshop Stadsfotografie

Stadsfotografie, ook wel cityscape fotografie genoemd, is onder fotografen erg populair. Tijdens fotografie-uitjes of vakanties kom je vaak in leuke steden met fotogenieke locaties, maar het valt niet altijd mee om alle onderwerpen op een leuke en aantrekkelijke manier vast te leggen. Ook is het soms erg lastig om de belichting van de gebouwen én de lucht mooi in balans te krijgen. Herken jij deze problemen? Dan is de cursus stadsfotografie de ideale fotografie workshop om te volgen. Je leert in deze workshop hoe je een stad op de beste manier kunt fotograferen.

workshop stadsfotografie rotterdam de rooij fotografie
workshop nachtfotografie den haag

Workshop Nachtfotografie

Heb jij al die mooie nachtfoto’s gezien van andere fotografen en wil jij dat niveau ook graag bereiken? Volg onze workshop nachtfotografie en ga onder begeleiding van een professionele fotograaf de stad in om de mooiste avondfoto’s te maken. Met mooie avondfoto’s bedoelen wij dat de foto’s scherp zijn en een goede belichting krijgen, dat zijn namelijk de moeilijkste punten van nachtfotografie.

Workshop Architectuurfotografie

Deze workshop architectuurfotografie gaat er echt voor zorgen dat jij anders naar een stad en gebouwen gaat kijken. De docent van deze workshop architectuurfotografie leert jou om echt goed te kijken en de meest interessante details in een gebouw naar voren te halen. Hierdoor komt de architectuur het beste tot zijn recht en levert dit verrassende foto’s op. Met behulp van diverse oefeningen word je gestimuleerd en gemotiveerd om anders te gaan kijken, creatieve composities te ontdekken en foto’s te maken waarvan jezelf versteld zult staan.

architectuur fotografie les

25.000 TEVREDEN FOTOGRAFIELIEFHEBBERS GINGEN JE AL VOOR