Photoshop Actions (Handelingen) importeren en gebruiken in Photoshop CC

Deze video gaat over het importeren (inladen) van Photoshop Actions. In de Nederlandse versie van Photoshop worden Actions altijd Handelingen genoemd. Met Photoshop Actions kan je foto’s met één muisklik een bepaalde bewerking geven. Dit kan ervoor zorgen dat je veel efficiënter gaat werken en dat je compleet nieuwe bewerkingen ontdekt. Ook laten wij in deze video zien hoe je Photoshop Actions kunt afspelen en toepast op foto’s.

Wil je meer leren over Adobe Photoshop? Bekijk dan, na het bekijken van de video, onze andere blogs! 

4 responses on "Photoshop Actions (Handelingen) importeren en gebruiken in Photoshop CC"

  1. Ik heb gemerkt dat gedownloade Engelse handelingen slecht tot niet worden uitgevoerd in de Nederlandse versie van Photoshop.. Veel handelingen zullen eerst vertaald moeten worden naar het Nederlands. Hoe gaat dat het snelst/gemakkelijkst. Heel graag een reactie.
    Bij voorbaat dank.

    • De enige manier is in de Handeling te kijken wat de stappen precies geweest zijn en deze opnieuw na te doen vanuit de Nederlandse versie. Je maakt dan dus je eigen handeling aan.

  2. Dank je wel voor de uitleg. Het is helaas zo dat ik in photoshop CC geen actions meer kan laden terwijl het in de vorige versies wel kon. Ik was bang dat ik
    iets fout deed en daarom heb ik jouw filmpje wel 3 keer bekeken. Die is duidelijk genoeg. Ik doe dus niets fout maar de hele lijst die ik heb, kan Handelingen in photoshop niet vinden.
    Heb jij enig idee?

Laat een bericht na

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER ONS

De Rooij Fotografie is het kenniscentrum voor fotografie en fotobewerking in Nederland. Sinds 2011 worden er cursussen gegeven aan ruim 4000 fotografie liefhebbers per jaar. Lees verder…

Klantenservice
Veelgestelde vragen
Contactgegevens
Adverteren
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

SOCIAL MEDIA

MELD JE GRATIS AAN VOOR FOTOGRAFIE TIPS (2x MAAND)

top
© COPYRIGHT 2011 - 2020 DE ROOIJ FOTOGRAFIE