Nachtfoto bewerken in Lightroom Classic CC en Color Efex Pro

Ik ga jou in deze video laten zien hoe ik een nachtfoto bewerk met behulp van Adobe Lightroom en Color Efex Pro. Mocht je Color Efex Pro niet kennen, het is een plugin van de Nik Collection die gratis te downloaden is. Mocht je Lightroom of Photoshop-gebruiker zijn, dan is het ontzettend aan te raden om daarmee aan de slag te gaan. Lang leek het erop dat de toekomst van de Nik Collection er somber uit zou gaan zien omdat Google, de vorige eigenaar, de Nik Collection niet meer zou updaten en zou doorontwikkelen. Gelukkig is de Nik Collection gekocht door DxO en DxO heeft aangegeven de Nik Collection een nieuwe toekomst te geven.

In deze video ga je niet alleen zien hoe een nachtfoto bewerkt kan worden in Lightroom met Color Efex Pro. Ik ga het onder andere hebben over kleurprofielen, de standaard aanpassingen zoals contrast en hooglichten, het rechtzetten van de foto en het verwijderen van vliegtuigstrepen. Kijk dus snel verder en leer hoe je jouw nachtfoto’s in Lightroom kunt bewerken met behulp van Color Efex Pro.

0 responses on "Nachtfoto bewerken in Lightroom Classic CC en Color Efex Pro"

Laat een bericht na

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER ONS

De Rooij Fotografie is het kenniscentrum voor fotografie en fotobewerking in Nederland. Sinds 2011 worden er cursussen gegeven aan ruim 4000 fotografie liefhebbers per jaar. Lees verder…

Klantenservice
Veelgestelde vragen
Contactgegevens
Adverteren
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

SOCIAL MEDIA

MELD JE GRATIS AAN VOOR FOTOGRAFIE TIPS (2x MAAND)

top
© COPYRIGHT 2011 - 2020 DE ROOIJ FOTOGRAFIE