Luminar 3 met Libraries nu met pre sale korting

Bestel Luminar 3 hier met een €10,- pre sale korting. Gebruik de kortingscode DEROOIJ en ontvang €10,- extra korting.

Vandaag is Skylum gestart met de pre sale van Luminar 3. Luminar 3 is de opvolger van Luminar 2018, een veelbelovend fotobewerkingsprogramma met mooie mogelijkheden en te koop voor een hele schappelijke prijs. De meest opvallende wijziging van Luminar 3 ten opzichte van Luminar 2018 is de toevoeging van Libraries, een bibliotheek waarin je al je foto’s kunt beheren. Een importeer functie voor je Lightroom catalogus zit er nog niet in, maar zal in de loop van 2019 wel worden toegevoegd aan de software.

Luminar 3 Presale Korting - Kortingscode

Pre sale korting op Luminar 3

Tot en met 17 december kan je profiteren van een pre sale korting van 10 euro. Luminar 3 kost dan slechts €59,- in plaats van €69,-. Op 18 december wordt Luminar 3 vrijgegeven en ontvang je een e-mail van Skylum met een downloadlink van de software plus activatiecode.

Bestel Luminar 3 hier met een €10,- pre sale korting. Gebruik de kortingscode DEROOIJ en ontvang €10,- extra korting.

Reacties (14)

Hallo Mark,
Ik heb de proefversie gedownload van Luminair 3, helaas kan ik er niets mee doen, behalve dan de taal wijzigegen. Heb het al eens verwijderd en opnieuw gedownload, maar helaas.
Heb jij enig idee, wat te doen?
Nog een vraagje heb jij enig idee, of Luminair 3 in de Nederlandse taal komt?
Groetjes
Cobie

Er is zojuist een update voor Luminar met aanpassingen en functies, helaas zat de update naar de Nederlandse taal er nog niet bij.
Wij hopen dat de volgende update in april/mei 2019 er voor kan zorgen dat Luminar ook in het Nederlands beschikbaar is.

Beste mark ik heb het zelfde probleem als Jan Meijndert, ik krijg even het opstartscherm te zien en daarna niks meer. Heb al verschillende dingen geprobeerd zoals een andere compatibiliteits modus en de proefversie installeren. Misschien heeft iemand hier een oplossing voor.

m.vr.gr.
Stephan Ostrowski

Hi Stephan,

Ik las online dat er nog meer mensen zijn die problemen hebben. Zou je eens op deze pagina kunnen kijken en de stappen volgen die beschreven staan? Ik hoop dat het daarna werkt.

Beste Mark,

Ik heb je advies opgevolgd, beiden verwijderd en alleen Luminar 3 opnieuw geinstalleerd
en daarna voor zekerheid de computer opnieuw geinstalleerd en daarna geprobeerd
Luminar op te starten. Maar helaas, ik krijg even het opstart scherm te zien en verder niets.
Ik vind wel vreemd dat 2018 1,21 GB groot is en Luminar 3 maar 678 Mb is, terwijl deze m.i. groter dan Luminar
2018 zou moeten zijn. Weet jij een oplossing????

Alvast bedankt voor je antwoord.

m.vr.gr.

Jan Meijndert

Heel vreemd, ik durf het dan niet zo te zeggen. Krijg je ook geen specifieke foutmelding?
Wellicht kan je een mailtje sturen naar Skylum voor verdere technische hulp.

Hallo Mark,
Ik heb inderdaad vorige week inderdaad Luminar aangeschaft en direct geinstalleerd.
Deze week kon ik Luminar 3 downloaden en heb hem als plugin geinstalleerd, maar werkt niet.
Moet ik de eerste verwijderen en daarna Luminar 3 installeren?
Graag ontvang ik je antwoord.
Bij voorbaat dank.

Je kan inderdaad de oude versie eerst verwijderen. Misschien beter om nu beide versies even te verwijderen en dan Luminar 3 opnieuw te installeren. Als je dan Luminar 3 opstart kan je via het menu naar ‘plugins’ gaan en de plugins richting Lightroom en Photoshop installeren. Dat laatste moet je namelijk even apart doen en gaat meestal niet direct in de installatie van Luminar 3 zelf.

Dan ga ik toch even die update en jouw deskundige oordeel over de importfunctie van de lightroomcatalogus – en de eventuele andere verbeteringen – afwachten. Mijn foto’s bewaar ik op diverse externe schijven en plaatsen, dat is dus geen probleem. Het financiële plaatje ziet er bij Luminar echter veel beter uit dan bij adobe (aankoop Luminar+De Rooij online cursus = 14 maanden lightroom) Ik gebruik photoshop zelden, toch blijft het wikken en wegen. Het is niet eenvoudig om zo maar over te stappen als je een software programma al enigszins onder de knie hebt.

Overstappen van fotobewerkingsprogramma doe je inderdaad niet zomaar even. Ik ook niet. Luminar gebruik ik tot nu toe als een plugin voor Lightroom. Zelf voel ik er nog weinig voor om de ene helft van mijn foto’s in Lightroom te houden en vanaf nu mijn nieuwe foto’s in een Luminar catalogus te zetten. Zonder er 100% zeker van te zijn dat ik de Luminar catalogus in de toekomst ga gebruiken voor mijn oude foto’s. De bewerkingsopties van Luminar ben ik inmiddels wel van overtuigd, nu de Libraries nog 🙂

Hallo Mark,
Nu Luminar een versie uitbrengt mét bibliotheek voor het beheren van je fotobestanden wordt mijn interesse alleen maar meer aangewakkerd. Mijn bezorgdheid is echter: wat gebeurd er met de bewerkingen van foto’s die je gedaan hebt in Lightroom wanneer je je adobe-abonnement opzegt? Je mag/kan dan Lightroom niet meer gebruiken. Ik ben niet zo’n expert, maar ik vraag me af of de bewerkingen van de foto in het bij de foto horende xmp-bestand zitten en kan Luminar deze dan lezen of ben je je bewerkingen in Lightroom kwijt?

Op dit moment heeft Luminar daar nog geen oplossing voor, maar de verwachting is dat ze in januari een update uitbrengen waarin je je huidige Lightroom catalogus kunt importeren in Libraries. Alle bewerkingen zouden dan ook meegenomen moeten worden. Als je dat eenmaal gedaan hebt dan ben je als het ware overgestapt naar Luminar en heb je Lightroom niet meer nodig. Zorg er wel voor dat je alle foto’s op je harde schijf opgeslagen hebt en niet bij Adobe in de cloud.

Het is dus even afwachten tot die volgende update in 2019 en dan kijken hoe het importeren van de Lightroom catalogus gaat.

Hoi Mark,
Komt er een online cursus van Luminar 3 met libraries
Groet John

Eind van de maand zullen wij nieuwe video’s toevoegen aan onze Online Cursus Luminar ( https://www.derooijfotografie.nl/online-cursus-luminar/ ), zodat deze weer helemaal up to date is met de nieuwste versie. Mocht je de cursus al bij ons volgen dan krijg je natuurlijk ook toegang tot deze cursus updates.

Laat een reactie achter